29 augusti

Tjoppsan hejsan.

Var i stockholm igår, shoppade en massa. Eller, egentligen blev det inte så mycket, men när byxorna kostar över tusen spänn så svider det i plånboken.. Ska lägga undan pengar nu, så jag kommer till Turiket nästa sommar, it will be awsooome. ;D

Carolina var med mig på stan igår, det var urmysigt, som det alltid är med den lilla bruden. :) Vi var inne på Åhlens och fick atugraf av Carolina Gynning, wohhooo. Var typ ingen kö, så vi passade på. :) Gynning såg hel fräsch ut faktiskt, hade tänkt mig henne annorlunda, har väl inte vart hennes största fan direkt, men fick nog en liten annan bild av henne när jag såg henne faktiskt. :)

På kvällen så åkte jag hem till Carolina igen efter att ha varit hemma och ätit tacos, vi köpte dipp och grejer, och sen efter att skakat av oss en liten full pojk, så kollade vi på Män som hatar kvinnor med pringels chips, och vitlöks dipp. Det är grejer det! :) Dock somnade båda under filmen, men eftersom båda sett den förut så gjorde det ingenting. :)

Det är så ballt att se en film och känna igen sig i miljön det utspelar sig i. Män som hatar kvinnor utspelar sig delvis i Gnesta, och där känner jag ju igen mig ganska bra. Sen är min mammas kompis son med på några bilder som visas hyffsat ofta i filmen, plus att de filmar Södertuna slott, och där jobbar jag ibland! :D Grymt grymt! ;)

Näe, nu ska jag göra mig i odning, ska hem till Carolina och äta Kräftor! :)
Pusspuss


Jag och Gynning :)


Carolina och Gynning. :)



Min shopping insats! :)

16 Augusti

Tjaa,

Hela semestern i skåne så tjatade jag och Arvid på mamma och pappa att vi ville se Ice age 3, och idag så tog vi mamma under armen och åkte iväg och såg på den! Arvid tyckte att den var jättte bra, men jag tyckte faktiskt att dem tidigare filmerna är roligare, för humorn nu tyckte jag var mer anpassad för barn än vad dem tidigare varit. Jaja, det var roligt att se den iallafall. :)

Sen åkte vi hem och gjorde kyckling blandad med cream fraice, banan och curry. Grymt gott, med ris till. Mormor som visade receptet när vi var dära sist. Både jag och mamma blev lite kära i det sådär. :) Rekomenderar det  varmt! ;)

Nej, men nu ska jag till gnesta, ska köpa godis med katja katten, och sen ska vi mysa farmför buffy, the vampyire slayer. ujujuj! :)

Ha det bra!

13 Augusti

 
Johanna i Skåne :)


Tjohoppsan. :)

Jag har precis kommit hem från Södertälje, min mamma slängde ner dammsugaren för trappen, så den gick i några bitar sådär, och allt damm flög ut i hallen.. Så vi brumma in till Södertälje och köpte en ny dammsugare! :) Okej, hon kanske inte slängde ner den, den kanske råka falla ner, men skit samma, damm överallt vare iallafall. Så nu står det en fin och ny vit dammsugare bredvid mig. Och trot eller ej, den var precis lika tråkig att dammsuga med som den förra! Fast, den funkade bättre.. :)

Nästa vecka börjar skolan, och det känns i hela kroppen, har ångest, fast ändå ska det bli ganska bekvämt att börja med dem vanliga rutinerna. Skola, träna, plugga och vara med kompisar. :) Träningarna började i tisdags, fast jag ska på min första idag efetrsom jag inte mådde bra i tisdags, så kan det gå. :)

Fast, iår är det något som skiljer sig från dem andra åren. När skolan slutar, så behöver jag aldrig mera sätta mig i en skolsal, om jag inte vill. Woohoo, stuudeenteen! Snacka befrielse, fast ändå läskigt. Man behövs ingenstans, och man måste ställa sig helt på egna ben och ja, möta världen. :o Själv tänkte jag dra till USA, så blir möta världen bokstavligt talat. Men jag tror att jag behöver det, och så tror jag att det är världens chans att få nya vänner och lära sig nytt språk. Tror faktiskt att dem flesta skulle må bra av det, att bara komma iväg ett tag, och se något annat. :)

Jaja, tillbaka till verkligheten, idag var jag och övningskörde, det är riktigt kul faktiskt, ska snart köra iväg igen, till Tveta och slänga dammsugaren. :)
Caroline Eriksson fick körkort igår, grattis på henne säger jag bara! Ååh är så avis.. :)

Näe, nu ska jag fortsätta städa på altan, suck..
Puss :)

RSS 2.0