29 Januari

Sugarloaf babe!

Nu ligger jag på mattgolvet i våran condo framför våran brasa.  Vi är påväg ut att käka mat, efter en hård dag i backen! Sarah och Priscila tog sin skidoskuld idag, och dem var jätte duktiga! Sarah vill åka imorgon också, vi får väl se om Priscila vill det. :)

jag ramla i en av backarna, som va lite svår för mig, och sen gleeed jag uppoch ner för hela backen! Så irriterande! Föreförsta är det ju pinsamt, och före andra får man ju snö i nyllet, och man kan inte stanna! Fallet är ju inte så heller att någon kan stoppa en när man glider där.. så jag började sjunga lite för mig själv medan jag försökte stoppa glidandet, jag menar, nått ska man ju göra! :)

Nej, nu ska jag göra mig vacker, sen blir det pressa i mig en hamburgare, eller en sallad.. Får väl se vilket humör jag är på!

Puss o kram på er.

27 Januari

 

Min Söta Emma skickade min födelsedagspresent hon gjort till mig. Blev helglad!
(Dock gick en liten bit av, men det gjorde inget, för nu passade den perfekt på min vägg i min mys hörna!
TACK Emma!



Idag har gymmat med Lindsay. Vi sprang lite, och sen satte vi oss på varsin cyckel och och pratade medan vi cycklade. Hon är väldigt trevlig, och jag gillar henne! Hon kommer upp till Sugarloaf på lördag och åker skidor med oss. Och tar med sin pojkvän, ska bli skoj att träffa honom. :)
Annars är det Jag, nadine, sarah, debbe, ruth, pricilla och rebecka som ska upp. Ska Bli kalaskul! nuuu börjar jag bli taggad.. Bra.. sådär kvällen före. haha. Alla andra har vart taggade i 3 veckor liksom..

Efter gymmet åkte jag och hämta Ben vid skolan och körde med honom direkt till A&K's pianolektioner. Adams första kommentar när han såg mig löd så kärleksfullt som :
"Do you have any money?"
Han älskar mig...

Jaja, efter pianot, och efter att ha köpt de lite kakor, så körde jag hem de till deras mor, medan jag själv åkte hem och käka soppa och pratade med min fina pojkvän. :)

Här är en bild som jag gjorde, Ben hjälpte lite, och han tycker verkligen bilden är sååå vacker!:)



Det är lätt att imponera på barn..

Men! Min kompis Leann ska börja ha rita-kurser, så jag får vara med gratis! Såå, gott folk, jag ska lära mig rita som ett proffs! :) Nej men det ska bli kul! Och bästa är- ingen sänker mitt betyg om jag gör fel! Kalas!

Nej nu blir det munkar, redbull och two and a half men! Inte illa för Torsdags kväll!
Puss




25 Januari

Höjdar dag...

Glömde lyset på i bilen, IGEN, så sarah kom hit, och så fixade vi det där.
Sen har jag kört Ben till hapkido, hämtat upp katie vid skolan, kört hem dem.

Efter det åkte jag och brudarna och körde rollerskating, var askul! Dock har jag lämnat min mobil på rollerskatningen förmodligen, så hoppas verkligen den är kvar där och att ingen snott den.. Speciellt med tanke på att det inte ens är min mobil.. :( Prutt.. Åker dit och kollar imorgon.. ;(

Hatar att vara klantig. :(


24 Januari



VET NI?
Bowdoin collage klassas som en av de topp 5 bästa collage i landet..
JAG går där! och jag betalade 50 dollar för en 4 credits kurs! (350 kr!)
Vet ni hur grymt det är eller?
 När man jämnför med Sothern maine commuity collage, där jag skulle betala 650 dollar för 3 credits kurs.

Fett nöjd!

Nu har jag varit själv utan ungar i cirka 10 minuter och jag är redan sjuukt rastlös. Vill åka och gymma, MEN, mitt lyse var på hela helgen i bilen, så batterierna dog.. SKOJ! Så Kurt ska väl hjälpa mig snart, men han har ett högt uppsatt arbete som innebär att han faktiskt måste jobba... Jobbigt att jobba med jobbiga saker. Jag vill ha min bil så jag kan gymma!

Ikväll har Sarah sin första kurs, så håller alla mina tummar och tår för att det går bra för henne, medan jag förmodligen glor på film. Hoppas älskling loggar in så jag kan prata med han! :)

kanske skriver igen sen, får väl an se.

Lite sugarloaf bilder


Mina tre ungar. :)
Adam och Katie på bräda och Ben på skidor. Så duktiga så!



Kurt och pojkarna.



Blir fler bilder från Sugarloaf nästa vecka. Då ska jag och massa brudar upp! :))

Puss på er


23 Januari

hoppsan hejsan!

Imorgon är det första dagen på collage. Ska föresten inte gå på rita-kursen. Utan hittade en annan- 500 dollar billigare.. som passa mig bättre! Sociology in the family. tror att det kan vara hel intressant! Lite nervös inför första dagen bara.. Komma ensam, till en nyklass- amerikanare! ujujuj..

Sugarloaf var gryymt denna helg. De varnade innan att det skulle vara svajnkallt, plus att det var snöstorm på fredagen då dem flesta åker upp. Vet ni var resultatet blev? Himlen var klar blå, snön var perfekt, det var inte allt för kallt, och det var inga köer! (För alla stannade hemma.)
Huuur sooft? Tog lite bilder på ungarna när de åkte. :)

När vi kom hem idag, så gjorde jag mat, och sen stack jag och sarah ut. Vi drog till dunk n' donuts och tog en iced tea, peach och en blueberry muffin! Uursmaskigt. När jag kom tillbaka till huset hade jag tre ungar som verkligen attackerade mig. :D Vi dansade och hade oss. Asskoj!

Nu ska jag se ett avsnitt av two and a half men, så kanske jag slutar vara nervös, höööhö.
Puss kalas på er.

förresten, bilder sen rollerskatingen!


      

ni ska veta vad hon kämpa för den där posen.. ;)        

      
Bilge, jag och Sarah!

       
                                                              


21 Januari

Nu är vi i sugarloaf igen! Resan upp var gnällig, de bråka de i baksätet, och sen apgarvade de, som snart övergick till gnälligt igen. Sen satt dem och tyckte synd om alla barn i världen som inte hade en egen itouch, och så började de bråka igen, och sen efter lite hot och kittel från Kurt börja de garva.

Ja, antar att de är så att resa med barn. När vi nästan är framme sa Ben åt mig att jag ska försöka sova ett tag! hahah! Såg väl trött ut eller nått, men tyckte de var rätt sött att en 5 åring säger det till mig- samtidigt som de är jätte högljudda där bak!

Idag var skolorna inställda. Katie hade en playdate med sin kompis, så jag vad hemma med Adam och Ben. Vi hade super mysigt! Vi lekte i snön. Har en jätte fin för och efter bild på Ben. Först en när han ler med en ren och fin mössa, sen en när han stoppar huvudet i snön, och så en där man knappt ser att han har en mössa på sig för den är så snöig. :D Helsöt unge. Adam åkte på sin leksaks snowboard, och ungen har balans alltså! Han kommer bli gryyym.

Kurt gjorde en munoperation idag, så han har super ont. Tycker synd om han och vet inte vad jag kan göra för att hjälpa riktigt.. gör tydligen ont att prata, så får väl försöka sköta snacket..
Nu kom Maggie in här, hunden. Hon är gammal och sjuk, så Kurt tror inte att hon kommer överleva vintern. Jäätte tråkigt! Kommer bli super ensamt när ungarna och Kurt är bortresta. Då brukar det ju vara jag och maggie liksom. Visst bråkar vi ibland, men det är en söt hund.

imorgon ska det bli kaaallt. Packa med mig massor av kläder!
Pusspuss

20 Januari

tjenixen sa blixten.

Ben var hemma från skolan idag, vi spelade super mario, gjorde svärd av frigolit (Nu är det för övrigt frigolit öööverallt) vi fäktades, vi låg i soffan och pratade, vi lekte med bilar och flygplan, och vi snöt oss! Hade en mysig dag med killen!

Lagade lasange på kvällsningen, fast.. köttet var typ gammalt, och jag öööste på barbeque, för jag fick för mig att det skulle va typ som grillkrydda.. Ni som inte vet, så var det feeeel. Stank barbeque krydda, och smakade apa, förmodligen för att köttet legat i kylen för länge.. Så jag käkade pastan med ostsås, och sen åkte jag och Sarah och gymmade istället. Utfall är farliga grejer.. får alltid en sån himla träningsvärk av det!

Vi började snacka med en tjej som jobbar på gymmet, Lindsay heter hon, och är 19 år. Jag har tänkt på henne förut, men, alltid tänkt att hon har väl bättre för sig än att hänga med folk som har värsta brytningen.. Ja, jag är snäll mot mig själv.. Men det visa sig att alla hennes kompisar var på collage, så hon var med sin pojkvän hela tiden.. Vilket hon verkade tycka var lite segt i längden. Så vi sa att vi skulle höra av oss till henne! Askul, hon verkar hel gullig!

Efter gymmet så kom Sarah hit. Vi käkade grönsaker med dipp, och pratade om allt mellan himmel och jord! Sarah är en bra tjej hon. :)

Puss på er mina vänner.. (Eller, ja min släkt ska jag väl säga. ;) )

18 Januari

tjing!

Idag har det snööat. Jag och Ben har lekt i snön, han åkte bräda, leksaks sak, och han tyckte det var super kul. Han är så otroligt gullig! :) Äälskare. Tog en superduper gullg bild på han oc hunden, maggie. spm jag är aalet sugen på att dela med mig! Rackarns att jag inte får det!

Jag och sarah tog en promenix i snön också, slutade med att vi vadade i knädjup snö. haha, lite spännande sådär.



Föresten har en 16 årig kille dött uppe i sugarloaf. Han åkte själv, och hittades brevid en av pistmaskinerna. Tydligen var han en bra skidåkare så ingen vet vad som hänt.. :/ hemskt!

Imorgon kommer skolorna förmodligen vara stängda pga all snö!
Såå tack och hej, leverpastej!


17 Januari

Tjing!

Idag var det aupair möte. Innan det åkte jag, Nadine och Sarah till the mall. Jag köpte- iingenting! Eller, fick Sarah att köpa swedish fishes till mig, och sen köpte jag faktiskt en drink på starbucks.. men det räknas inte!

Efter det åkte vi till våran nya LCC, som jag glömt namnet på.. Bra.. Iallafall, hon verkade ur trevlig. Så där var vi, käkade grönsaker och dipp och pratade. Efter mötet åkte jag, nadine, sarah, priscila och Bilge och käkade pizza. vi alla pelade på en sallad och en stor pizza. Blev mätt som tusan och betalade 5 dollar före.. (35 kr.) Rätt hyffsat va?

Snackat med nån skum typ på msn, och mitt i allt addade hans ex mig och var skum hon också. Det slutade i blockning på båda två.

Tur att man har en underbar pojkvän så man inte behöver bry sig om alla knäppgökar.

Puss på er


15 januari

GO PIRATES!



Var i Portland och såg på ishockey idag. Pirates vs sharks.. Jäkla fyndiga namn måste jag säga!
Pirates vann med 8-3, bara för att vi hejade på dem iallafall! (Pirates är portland, så.. man kan ju inte svika laget!)

Nu kan inte jag påstå att jag är en hockeyälskare.. Meeen, det var helt okej. Har ingen röst kvar längre och kom hem med ett gott samvete att jag gjort något. Så, det var bra! :)

Var en kille som friade till sin flickvän i första pausen. Jätte sött! Stod på tvn "Marry Me!" Och så filma det allt med en hjärtram. Vissligen måste man vara väldigt insatt i Hockey för att vilja fria på det viset.. Själv skulle jag vilja ha ljus och mysmusik hellre än en skrikig hockeyarena.. men hon sa "Ja" iallafall. ;P "

Står föresten "Go pirates" På våra kinder.. om ni undra.




Annars har det inte hänt så mycket idag! Köpte kamera, en laddare på walmart. Körde förövrigt helt tokfel när jag skulle dit. Skooj att sitta i bilen 40 min på en 10 mins resa. Jaja. Sen gymmade jag och Sarah, Så snart är jag liten och stark! Så åkte vi hit, gjorde världens godaste sallad typ. ÄLSKAR DEN. Inte ens svår att göra men ojskibojski!
Värmde på en pizza gjorde vi också, och sen fooor vi iväg! Vet ni vad jag tänker göra nu? Ni kan aldrig gissa...

Okej, jag säger.. Se på one tree hill, för ovanlighetens skull! :)


Här har ni första bilden med min nya lila kamera!
(Köpte en billig.. mina kameror försvinner ju alltid ändå. :( )

Pusspusspusspusspusspusspusspusspuss.
Juste glömde säga.
Puss


14 Januari

Idag har jag och sarah shakat rumpa! ;) var på en  krog för folk mellan 16-20. Fick visa ID för att de skulle se att man INTE var över 21. Haha. iallafall, vi kom in där och de första man ser är en liten tjej på kanske 16? som har trasiga jeans, en tröja som slutade precis under brösten, och översminkad, som står och halv juckar mot en vägg. Jag- kommit rätt? Njaa.. I baren delade de ut gratis redbull och cola. Så det var rätt bra!

Nej men jag hade faktiskt rätt kul ändå. Börja prata med en annan 20 årig tjej, som var där varje vecka. Så jag och sarah dansade med henne, och sjöng med i alla låtar vi kunde! :)

Föresten! Igår lagade jag tacos, och ALLA ungar åt! (Tillome 2 var!) Det gjorde jag och Kurt give me five på! Och innan de, frågade Katies pianolärare om mitt köttbulle recept, för att han hade hört att mina köttbullar var vääldigt goda. :D Stoltstoltstolt! fast nu har ungarna fått för sig att de inte gillar köttbullar. Även om de åt som galningar förra gången..suckeliduck.

Väckte Ben imorse, och han ville som vanligt när han är trött att hans pappa kunde komma. Men, vet ni? Jag gav mig inte. Så jag fick hjälpa han med allting, ÄVEN fast han var nyvaken. Och sen lekte jag Ben och Adam runt innan de var tvugna att åka till skolan. Jag älskar de där ungarna! Börjar fatta hur dem fungerar nu.. haha.  Bättre sent än aldrig, right?

Näe nu ska jag smyga ner och hämta nått att äta. Hungrig som en liten varg. och sen ska jag mysa ner mig under täcket och se ett avsnitt av One tree hill. :)

Föresten hade jag och Nicklas 8 Månader igår. Börjar ju nästan låta mycket? :) Längtar tills jag kommer hem och kan pussa på han varje månadsdag! :)

Puss på er iallafall.

12 Januari

tjeenare!

Skrev upp mig på collage igår, Helt galet dyrt! Måste betala 700 dollar för en kurs.. och med tanke på att värdfamiljerna bara betalar 500 dollar för två kurser så måste jag betala HELA nästa kurs helt sjlv. Sugsugsug! :(

Vi var iallafall och åkte rullskridskor igår, Jag, Sarah och Bilge. jag och Sarah kämpade oss fram medan Bilge kunde de där rätt mycket smidigare än oss.. Iallafall. Dem andra som var där, var där typ varje tisdag, så dem visste vad dem gjorde om man säger så. En kille stod i mitten och dansade med sina rulskridskor, man trodde ju han skämta när man gick ner i splitt och grejer med rullisarna på. Gaalet. Vi började prata med några tanter som var stammisar där. Den ena drog med mig, för att kolla på en bild av hennes dotter som tydligen var sjuuukt lik mig.. Ibland undarar man hur man ser ut egentligen. Jag tyckte inte alls de likna mig men sarahs kommentar var "Oh, it sick!!"

jaja, damen som visa fotot på sitt barn var iallafall GRYM på att åka.. Kände mig väldigt amatörig. men jag ramlade inte en enda gång! :D

Idag har det varit snöstorm. Har leget inne och sett one tree hill hela dagen.. var ute en sväng och köpte trosor osv, som visa sig vara XL.. Meega stora. Kul att ja öppna förpackningen liksom. Mamma trosor nr 1 !

Var väldigt halt ute, höll på att köra in i rumpan på en annan bil som bromsa, ävenn om jag kanske körde 5 km / h så gick de inte o bromsa! Eller.. iallafall så blev jag kallsvettig innan jag fick stopp på bilen..

På kvällen har jag pratat med älskling!
Imorgon blir det jobbjobb!
Pusss o gonatt

10 Januari

Tjingeling!

Idag vaknade jag tidigt.. 06.30. Jag gick ner, gjorde frukost. Hjälpte Ben med pärlplatta, och så satte vi batterier i hans coola radiostyrda bil! (för tredje gången sen julafton..) Fick iväg Adam till skolbussen, skjussa Ben till Alison, och sen åkte jag hem och strök pärlplattor. och jag lyyckades!! Vågade bara stryka min dock.. men iallafall!

Sen drog Nadine med sig mig till collage. Jag fick göra ett engelskatest. Cp långt, och första delen var bara joobbiig.. Sen dem andra delarna var lättare, men fortfarande jobbiga. Tog mig 1 h 40 min att göra klart.. för att få veta att jag inte får göra kurserna jag ville för att mina engelska kunskaper inte är tillräckliga. FUCK YOU.

Så ska tillbaka in imorgon, skriver nog upp mig på en drawing course. Så blir som storebror och ritar hela dagarna!

På kvällen kom tjejerna över pls en ny tysk i området. Mindes inte hennes namn, men de var trevligt att träffa henne. lär ju se mer av henne liksom. :)

Nej hörni det är sent, godnatt <3

8 Januari

Hej! Smög med mig datorn ändå till Sugarloaf. den är bra att se film på när alla sover!

Idag har jag åkt mer bräda än jag gjorde hela förra veckan tillsammans typ! Åkte först med familjen, sen skada sig Katie, så de gick och plåstra om henne. Men jag stack upp i backen igen, bra aupair som jag är.. haha. Nej men jag fattade bara inte varför jag skulle hänga med. Skulle ändå stått i bakgrunden, eftersom Kurt var där.. Såå..

Iallafall, köerna blir väldigt korta när man tar singelkön. man får ju gå förbi alla! Så kön tog för mig 2 min när de tog andra runt 10. niice huh! Insett att det är lättare att prata med folk om man är ensam också. Pratade med rätt många i liftarna. Hade turen att komma brevid en jätte trevlig kille i en ltvå manna lift som gick i sniiigelfart. :)

Iallafall hade min värdfamilj över några kompisar, så efter lunch åkte jag med mina äldre barn, och familjen som var här och hälsa på. det var helt okej.. men när vi kom hem så ville jag bara boort. Alla är trevliga, jadå. Men får den där känslan.. vadfaan gör jag här? Jag tillbringar en lärdagkväll med två barn familjer, som jag inte är släkt med eller någonting. Jag jobbar inte, och jag behövs inte där. Kände mig bara- utanför. Jag är 19 år, inte 45 och har 5 åriga barn.. Så till viss gräns kan jag prata med dem, men jag ser dem som vuxna, inte som mina kompisar. De satt och pratade om att de inte ville att deras ungar skulle skaffa flickvänner och pojkvänner för att de tyckte det var för tidigt och grejer. Det där är verkligen föräldrar snack! Kanske sånt jag och mina vänner pratar om, om 10 år. Men idag? neej!

Jag visste att jag skulle åka till en barnfamilj, och jag gillar min värdfamilj.. men räknade nog inte med de här familjemiddagarna och grejer. Tycker dem är jobbiga.. och det värsta med Sugarloaf, är att det kommer bli fleer.. Fler som hälsar på osv. Bra träning att lära sig prata med vuxna man inte känner antar jag..

Nej nu vill jag hem till mina brudar i yarmouth och känna mig som 19 igen.

Jag saknar Nicklas.

Puss o kram.

7 Januari

Före



Efter



Kass kvalité.. men, iallafall!

Nu ska jag fixa inför sugarloaf, hämta Ben och sen komma på en maträtt som ungarna kaanske äter.. Köttbullar?

Puuss och kraaam, hörs på söndag!

6 januari

har fortfarande ingen bild på håret.. Moouuahaha! ;)
Det första Adam sa när han såg håret var "varför klippte du dig?" "för de behövdes." "Neeej!". Vet inte riktigt hur man ska tolka sånt. haha, men skit samma.. :)

Idag har varit bra. Gjorde kyckling och ris till middag. Råkade överkoka riset lite och ungarna kollade på mig som att jag skulle be om ursäkt för det. Nej.. jag ber inte om ursäkt för att jag lagar mat till er liksom.. Går mig på nerverna att jag inte vågar laga något, för jag vet att de klagar. Kryddade kycklingen med liite peppar. Om jag vart hemma hade jag öst på kryddor, nu hade jag knappt nått för jag ville att de skulle äta. Första frågan jag fick var om det var peppar på kycklingen, och sen råvägra han att äta.. Lovar att han bara såg kryddan och inte ens kände smaken av den.. Aja jag tyckte maten var helt okej iallafall.

Jag och killarna lekte medan Katie hade pianolektion. Så vi sprang runt och jagade varandra. Hade jätte skoj! Kom på efter att det var precis utanför Katies fönster.. så vi kanske störde, vettetusan. :) Förmodligen rätt svårt att koncentrera sig när galna aupairen är utanför fönstret och slänger sig för hon blivit "skjuten" och grejer. haha

Nadine och Sarah skulle in till Portland och träffa en ny aupair i området.. Tysk såklart.. -.- Fattar inte varför alla är tyska! Men iallafall, så ska det bli spännande att träffa henne. Men jag jobbade när de åkte iväg, och dessutom hade jag lust att ligga i sängen och se på one tree hill, så ni kan ju gissa vad jag gör nu!

imorgon drar vi till Sugarloaf igen! Lämnar förmodligen datorn hemma den här helgen. Jag ska vara stark! Kanske låter dumt, men datorn har blivit en stoor del för mig här. Enda sättet att veta hur alla mår hemma, som inte kostar mig en förmodenhet då..

Puss på er, och sov sött! Hoppas er helg blir toppen!

5 Januari (lite sen)

Tja!
Igår (onsdag) vaknade jag upp och pratade med Nicklas på datorn. Efter ett tag ringde pappa och sa att de tänkte komma och hälsa på i April, wooho! :) Sen skrev jag också ner en lista om vad jag hade i väskan som försvann. Meen jag hatar flybolagen.. För jag är rätt säker på att den är i New york, men det finns inget nummer att ringa, utan de vill att man ska skicka brev. Kurt skicka ett mail till ett bolag, men jag tror att det var fel bolag.. Så jag ska skicka ett brev till det andra bolaget. Inte kan det vara för sent efter två väskor? ;s Träffa en av Kurts kompisar som sa att dem sålde sakerna i väskorna som kom bort. Bussigt..

Iallafall åkte jag och gymmade lite senare. Och har har fått nått bekvämlighet av mig att jag inte gillar tunga vikter längre.. helt skumt, eftersom jag älskade det förut. Så jag cyklade 50 min och så körde jag lite situps. Sen åkte jag och klippte mig!

Tanken var att ni skulle få se en bild, men.. jag har ingen, så ni får se en ikväll istället. :) Det blev rätt bra. Min färgning syns inte så bra, ser rätt naturligt ut, och det är ju bra! men, frisyren är rätt annorlunda. :) Ganska nöjd!

PÅ kvällen kom Nadine över och vi såg på Grown ups. jag brukar inte gilla komedier, men den där var bra! :)

- Idag (torsdag) ska jag jobba med ungarna igen! Känns kul! fast ska inte jobba med dem lika mycket som andra torsdagar eftersom Ben har ändrat sitt skolschema. Så börjar inte förän 3. Vilket känns lite trist, men ska roa mig på gymmet!

Puss på er!

4 Januari

Hej!
Imorse fick jag lov att kravla mig upp ur sängen tidigt.. Kom några Tv-gubbar hit, och fixade och trixade så att Tvn skulle fuka som den ska.. Killarna hade frågor, och behövde lösenord, och ville veta var saker satt och så vidare.. Så dem fråga mig. Och ni vet känslan, när man sitter i skolan, och fröken frågar något som man haft i läxa.. fast man har struntat i att göra den läxan, och inte vet ett duugg vad fröken snackar om? Så kändes det idag.. Fick ringa Kurt, och så chansade jag hejvilt på var sakerna kunde sitta. Vissa saker gick bra, andra inte.. ojojoj..

När killarna var klara satt jag mig i bilen och åkte till bilverkstaden. De skulle byta bildäck, så jag satt där och väntade på dem.. 2 timmar tog det för dem att byta 4 däck! Är inte det lite vääl segt för sånna som jobbar med detta dagligen? Nu undrar ni säkert varför jag inte bytte dem själv.. men så här är det att vi fick nya däck samtidigt, plus att jag aldrig bytt bildäck själv.. Så tänk om jag gör nått fel, och däcket flyger iväg när jag kör, så jag förmodligen krockar och dör! Vill ni det eller?! HUH? nej juste.. Så jag satt där i 2 timmar och rullade tummarna.. Hade med mig musik, men mp3n dog efter 2 sånger.. och så hade jag med mig en bok och en redbull. Boken var tråkig och redbullen.. var god men ingen vidare sysselsättning. Så jag hade tråkigt!

Efter drog jag till the mall.. de hade tydligen suuper rea på victoria secret. Jag hitta ingenting.. Köpte lite trosor på HM och sen åkte jag hem och lagade middag. Kyckling, potatis, sås och god sallad med feta ost och grejer! Jag är bra duktig jag! Pratade med älskling också. Han är en väldigt bra älskling, den bästa! :)

Pratade med honom tills ungefär tidigtidig morgon svensk tid.. och sen åkte jag till sarah och såg på en film med Zac Efron, som var skum.. Den var bra! men skum.. Kommer inte ihåg vad den heter.. men.. den va skum. Fast ni får gärna se den. :)

Nu ska jag sova. ellleeeerr... Jag har fastnat helt för One tree hill.. Kom på mig själv när jag var i shoppingcentret att jag gick och tänkte mig in i deras liv.. Nööööördiiiigt.

Puss på er.

3 Januari

tjoohoo!
Jag skrev ett inlägg igår.. men skrev aldrig klart och så blev de inte av att jag la ut det.. -.- Iallafall så löd det jag skrev såhär ;
Nadine och Sarah hade köpt en julklapp från Victoria secret till mig idag. Blev helt överraskad. Först en två och body lotion, och sen ett presentkort på 20 dollar. Jag blev super glad! Hade köpt en morgonrock därifrån innan jag åkte till Sverige, som nu ligger i väskan någonstans ute i världen.. jag älskade den morgonrocken, så nu kanske jag kan köpa en ny! Känns underbart! :)

Jag köpte även om en skjorta so ligger i väskan. Bara för jag älskade den skjortan så grymt mycket! Och så köpte jag ett par vinterskor.. så nu kan jag leka i snön utan att ha blöta fötter! :)

På kvällen kom Nadine och Sarah över, vi käkade fisk med potatis och kollade på SALT. Riktigt bra film med Angelina Jolie.. see den!

IDAG gott folk, har jag först lärt mig lite Tyska med Nadine.. inte för vi hade någon vidare uppstukning på lärandet, så jag kan ingenting. :) Kan säga en svordom, och godnatt.. Hmm.. får be min lärare att skära sig! ;p
Sen gymmade jag en ytterst kort stund, och så träffa jag sarah på kvällen, vi såg på face-off. Rätt bra film det också! Också se värd. :)

Annars har det inte hänt så mycket.. bokade en tid hos frissan, så på onsdag blir det ny frisyr och ny hår färg! uunderbart.. Ska bara komma på hur jag vill ha frisyren.. :)

Fick höra av Katie idag att jag var en gryym snowboard lärare. Man taackar! ;)

Puss på er.


1 Januari

Tänk. nu är det ett nytt år! Hoppas alla hade ett bra nyår!

Åkte tillbaka till yarmouth idag. Så, jag är ledig tills onsdag. Då ska jag vara flexibel till att kunna jobba, men det kanske inte blir av. Sen kommer ungarna på torsdag, och sen blir det sugarloaf igen på fredag. Hörni, fatta vad gryyym jag kommer bli på bräda om jag åker varje helg! ;) Får väl hoppas jag får åka någonting också.. :)

Idag såg jag och Ben till våran fasa, att våran snögubbe hade tappat hvudet! Eller iallafall hade huvudet smält! Oxh hans soffa var också helt smält.. Vi som gjort det så fint.. Just nu är det plusgrader överallt.. så allt smälter, och det innebär med andra ord- SLASK! Jag haatar slask! :( man blir så blöt! Nu kan jag inte göra snöänglar utan att komma in droppandes som en blöt katt..

På kvällen idag var jag hos Nadine med henne och Sarah. Vi gjorde hemma gjord pizza som förövrigt var asgod. Och en sallad, som jag käkade jätte mycket av innan pizzan så fick typ inte ner nån pizza för jag blev mätt.. Det kan man ju diskutera om det är bra eller dåligt. Sen spelade vi "sing it". Men, eftersom vi knappt kände igen några låtar slutade vi rätt fort.. Jag satt mest i soffan och snugglade med Nadines hostfamiljs nya hund. En liten valp, som var sååå söt! Nikko hade dem döpt den till. Urgullig!

nej nu blir det one tree hill och sen sova.
Puss och kram!

31 December

Gott Nytt År!
Nu är det snart 2011, eller hos er är det redan det, och det känns konstigt. Jag är hemma, ungarna sover och jag funderar på att sätta på one tree hill. Alltså ingen nyår som jag i vanligafall firar. I vanliga fall klär man upp sig fint, är med kompisar, äter god mat, är på en rolig fest. Nu har jag ätit pasta med några av familjens kompisar och sitter i samma kläder som jag åkte bräda i idag..

Jobbiga med idag är att jag hela tiden tänkt på vad jag skulle ha gjort om jag varit hemma. Då hade jag pussat min pojkvän på tolvslaget, jag hade vart med vänner, då hade jag gjort dittan och dattan. Så det är svårt att vara iväg från alla. Speciellt i en högtid som jag älskar, att komma till ett land där dem inte firar det alls. Bara svårt för mig att acceptera liksom.

Jag och Ben gjorde en snögubbe idag, den var jäätte fin. Och så har vi åkt pulka. Han är en söööt kille alltså, och jag gillar han bara mer och mer för varje dag. Han är en sån där som är svår att komma nära på, och jag hade problem med honom i början, att vinna hans hjärta. Men nu känns det lättare! Vissa dagar går bakåt, andra framåt, men jag känner att vi kommer bra överens. Älskar den killen! :)

Nej, nu blir det hoppsan shjoppsan.
Puss på er, och jag hoppas ni haft det världs bäst!


RSS 2.0