22 september

Hejhej, var och övningskörde idag på morgonen. Det kunde väl gått bättre, min körskollärare tjata hål i huvudet på mig, så ville typ bara hem. Men ska väl träna på sakerna han sagt åt mig att träna på och hoppas på att det duger för herrn.. Eller egentligen gör man det ju för sig själv, men vad skönt det hade varit om han suttit tyst! :)

Efter det åkte jag hem, min såkallade cp-huvudvärk har verkligen gnagit sig fast i huvudet, då haft problem med den hela dagen.  Var hemma och såg på vänner och på andra avenyn istället. Väldigt skönt faktiskt, att ta sin lilla vilodag.

Men vid tre var jag iallafall vid skolan, var mössbeställning idag. Ganska tidigt faktiskt, men nu längtar man ju bara på att den kommer hem, så man kan ställa sig framför spegeln och fantisera hur det ser ut på utspringet, eller när man står på flaket.. Yeaah, längtar!

Studentmössan var dock väldigt dyr, min mössa gick på 700 kr, och jag tog inte ens alla tillbehören! Vissligen tog jag den dyraste mössan, men alla i min klass gjorde ju det, kände mig ju tvungen för tusan! :P Faller för grupptryck? Vaa, vadå?

Jaja, mamma och pappa muttrade lite, och sa att min brors mössa var billigare, men vafan, nu är det min student, nya priser! ;) Dem skulle betala det iallafall, får väl se om de betalar våran kryssning också. Åh, längtar till vår terminen, då är det ju fester, tävlingar, kryssningar och, graau! :D

iallafall, tillbaka till nuet, Jag var barnvakt åt min lillebror idag, Arvid. Vi kollade på karlsson på taket, åt lite godis (fast det var mitt i veckan, tihi.. busigt. ;D) och sedan läste han saga för mig. Jag blev riktigt imponerad! Han började i förstaklass nu för en månad sen, och då kunde han knappt bokstäverna, nu kan han läsa med mer eller mindre svårigheter, han tar sig igenom det iallafall. Blev stolt. ;D

Näe, nu ska jag se ett avsnitt av vänner och sen soova. :) Gonatt!

21 september

Räknar ner dagarna, snart är jag arton. Vet inte riktigt varför jag längtar så mycket som jag gör, men det känns bara som det kommer bli så skönt att få göra allt man får göra! :)

Usch, vaknade vid fyra imorse, av att hela rummet snurrade, så var tvungen att sätta mig upp, men det fortsatte snurra. :( När det tillslut slutade, kunde jag lägga mig, om jag hade huvudet högt, och jag kunde bara ligga på ett enda sätt med huvudet, set gick ju bra, jag somnade ju, men Jag hatar det! Händer så ibland, och nu har jag fortfarande ont i huvudet. Min "Cp huvudvärk" vet inte vad det är.. Var förut och kollade röntgen och allt! Inget resultat.. Skolsyster tyckte jag skulle gå till öron, näsa, hals doktorn för att typ kolla balansen. :/

jaja, nu ska jag skriva en text om hur hjärtat fungerar på ett lätt sätt.. :S önska mig lycka till..

Sen blir det gympa lektion med Petra. Inte för jag kan något om gympa.. Men, blir nog bra!:)

Pusshejsi <3

11 september

Camillla blir 18 år idag! Grattis på henne!
Jag fyller också, om exakt två veckor, läängta!

Idag kom vi till skolan, så fick vi reda på att våran lärare var sjuk, så vi fick en uppgift av en annan lärare, och sen slutade vi. Jag och Caroline drog på projektarbete också, men var noga med att sluta så vi kom hem med tolv tåget. Riktigt skönt, med tanke på att vi började vid tio. :)

Uppgiften vi fick var att svara på några frågor i en bok som vi läser. Boken är jättte bra! Det är typ en fakta bok, uppbyggd som en roman, så jag typ slukar allt som står i boken.

"Kirre" Heter boken. Kirre, som då är huvudpersonen i boken, kommer från en familj där mamman var alkolist, och protistuerad. Kirre hade blivit utsatt för misshandel, och sexuella övergrepp, när han i kamp om sin överlevnad rymt till sitt dagis, helt sönder slagen, och utsvulten. Kirre blev placerad i ett fosterhem, där det även fanns andra barn som hade det svårt. I Boken beskriver författaren alla personerna i bokens bakgrund, så man förstår varför personerna gör som dem gör, och man får en annan bild av vad föredetta händelser speglar på en.

Jag tycker den är jätte bra, och har svårt att lägga ifrån mig den!


Vet ni vad som hänt mera då? Jag ska bli tränare, ska på tränarkurs imorgon, ska ha flickor -98 på handbollen! :) Och sen ska jag tydligen bli gymnastik ledare, inte för jag kan ettt skit om gymnastik, men Petra ville ha hjälp. Det går nog skit bra tror jag allt! :) Ska bli spännande, Jag ska på tränarkursen imorgon, så får vi se hur det går! (:

Nu ska jag sätta på andra avenyn, missade ju det i tisdags! :)


Btw, här kommer bilder sen vårat klass foto. ;D

1 september

tja!

sitter i skolan och häckar, ska snart ha matte B. Känner mig duktig som valt b kursen i både engelska och Matte, inga favoritämnen direkt. Det kommer väl bli slitigt, men det ser ju snyggt ut sen i betyget!

Ikväll är det handbollsträning, på fredag drar vi till Hedemora och spelar cup. Kommer säkert gå åt pipsvängen, men förhoppningsvis blir det roligt! :)

nej, nu ska vi ner till våra skunkiga salar i paveljongen, see ya later. :D


RSS 2.0