29 September

tjooohoo!

Imorgon, eller rättare sagt vid tolvslaget är det en månad sen jag stod och böla på arlanda, samtidigt om jag var nyfiken för det nya livet. Jobbig känsla kan man ju lugnt påstå!
Månaden har gått seegt men ändå jätte fort.. Hm!

Jaja, jag är glad iallafall, jag har två kompisar jag hänger med, en bra familj, massa resemöjligheter och världens bästa pojkvän hemma! :)

Idag har jag gymmat och lekt, dagen kort och gott. Är egentligen inte så mycket mer att tillägga. Jag ville dra med barnen till straden, och äta glass. En var på.. men ja. Jobbiga med tre ungar är att alla vill olika saker!

Så vi drog hem istället, en kändes bra. Jag sa nej till screentime, så de umgicks med mig istället! Jätte mysigt :) Kände att jag hade tid att prata med dem alla tre, vilket var guld värt! :)'

Btw snackar vi om att fira nyår i new york, HUR COOLT?! Får se om det blir så.. :)

Pusss!

28 September

Goddag!
Idag har jag gymmat, och sen åkte jag till freeport själv. Där köpte jag en present till Nicklas. Inte bestämt om de ska bli julklapp eller inte. Vissligen vet han vad det är för nått.. :) men blir så dyrt att skicka, lättare att skicka i jul sen, och skicka till familjen hemma samtidigt. Känns konstigt att planera jul, men lär ju få skicka sakerna i November för att vara jätte säker att allt är framme innan jul. Skickar man i December lär ju posten ha mega mycket att göra.. Jaja! :)

Sen åkte jag till ett café och läste twilight med en kopp varm choklad med vispgrädde, yaaammi!

Ska till Sarah snart.. Men hon jobbar så länge och sent om dagarna att det är svårt att träffa henne på dagarna.
:( Imorgon ska jag jobba iallafall. Längtar tills att få jobba mer, och känna mig mer behövd!



Hösten är här också! Älskar färgerna på träden. Dock tycker jag mindre om regnet och det dystra vädret!




PussPussss


When you say nothing at all <3



27 September

Hur delar man med sig av musik länkar? ;o

Vart seg dag idag,
har pratat med Nicklas större delen av dagen,
men eftersom han sover nu, ska jag snart dra på en film och sen sova tidigt tror jag!


26 September

Jag kanske borde sluta skriva här varje dag, så folk tror att jag har ett bättre liv än att skriva blogg..
Till mitt försvar skriver jag på kvällarna, när ni där hemma ligger och snarkar! :)

Idag jobbade jag lite på morgonen. Killarna hade köpt ett gigantiskt legoskepp som de försökte bygga ihop. Mitt jobb var att sortera bitar i färger, och sen i format, vilket jag gärna gjorde nyvaken som jag var. Lugnt och stillsamt tycker vi om på morgonen. Det är inte alltid barnen riktigt fattar det där med lugna morgonar.. Men idag så!

A-B hade sminkat sig när jag kom dit..( till deras mor.) Alltså hon hade sminkat sig snyggt och så.. men fattar varför mamma inte lät mig sminka mig när jag var 11, jag var för liten, det är inte snyggt helt enkelt! (Fast då var jag jätte sur och sminka mig ibland i smyg efter gympa lektionerna, och tvättade bort det innan jag gick hem. ALLT för att trotsa! :))

Pratade med Nicklas idag, inte länge, men en stund. Guuuuuuuuuud vad det är skönt att prata med han. Behöver inte vara mycket, behöver inte ens vara något vettigt. Bara att kunna säga att jag älskar han, och höra, och veta, att han älskar mig också, det är värt så,så,så,så mycket!

Sen blidde det bio med värdfamiljen! Jag och A-B såg på en tjejfilm, medan killarna såg nått med bomber och granater. Vår film var sådär, men den funkade, absoult! :) Sen köpte ungarna fiskar. helfacinerade att se på fiskar. Haha, hon som jobba där, hon skulle ta ur en av barnens val av fisk från akvariet, men fisken hoppa ur akvariet och bet henne, (skada henne på nått vänster iaf) och ner på golvet. Haha, såg lite kul ut. Kvinnan grimaserade och tänkte nog ett och ett annat fult ord för sig själv! Värsta hitta nemo ju, där fiskarna försöker fly!

Såg btw en nemo fisk och en doris fisk! :) Doris jag såg var dock gul..

jaja, ha så gott!
Puuuss

25 September

19 baaaaaast!
Ett år kvar och sen blir det systemet! (iallafall i Sverige, i det här konstiga landet måste man ju vara 21..)

dagen började med att jag vaknade, och kollade på fb om någon skrivit, vilket typ 60 pers hade gjort, bara på morgonen, och sedan har det strömmat på, galet! Men behövde de, kändes fint att de hemma brydde sig. :)

Sen hämtade jag A-B och hennes kompis. Vi pkte hem till huset och de lkta med datorn, och jg löste sudoko.. gick sådär, så blev aldrig klar. Efter det åkte vi till Alison och åt lunch, och sen drog jag till varuhuset med Sarah.

Köpte 3 tröjor till mig själv i present, urtjusiga! Hittade även världens snyggaste jacka typ, men jag är ju för LÅNG! Eller så var den för kort.. passa gjorde den inte iallafall.. surt läge

Efter det skulle familjen min på en fest, så jag lovade A-B att jag skulle dyka upp en stund, vilket jag gjorde. Men hon var inte där.. haha! Men det var faktiskt roligare än jag trott, pratade med grannar och bekanta till famljen. Och ja, hade trevligt! Där stannade jag en timme, för sen skulle jag och Sarah in till portland och äta och se bio.

Notera skulle, det blev inte som vi trott.

Först kom sara med en massa brownies blev jätte glad! Hon hade tydligen bakat en tårta dagen innan, men den hade hennes värdbarn lyckats kasta ner på golvet. Så hon hade i all hast kastat ihop browinesarna, så hon var besviken, men jag var glad och tacksam!

Sen berätta Kurt vägen till portland, för han ville ta min gps, och så satt vi oss i bilen. Kom tl portland, men körde vilse där inne när vi leta efter centrum.. Vi virra runt ett tag, och sen helt plötsligt var centrum framför oss, så vi parkera, urtan att riktigt veta var vi var klev vi ur och började leta efter en biosalong.

Vi leta och leta, men hitta ingt, tillslut frågad vi två killar, som vi började prata med. De var jätte trevliga, så vi hängde med dem resten av kvällen. Blev varken resturang eller bio, men det var rätt kul. :) En av killarna hjölpte oss ur portland röran så vi kom hem, och väl i yarmouth käka vi på mc donalds! (:

Så födelsedag i USA, inte samma som hemma med paket, men ändå heeelt okej! :)

Imorgon ska jag prata med Nicklas, längta längta!<3

Godnatt! :)

Bilder sen idag!





24 September

Lill C var sjuk idag, så har lekt med honom hela första halvan av dagen! Sen blv de hämta andra ungan från skolan osv. var inne på banken och bad de ändra på "Johanna L Berg" till "Johanna I Berg" på mitt amerikanska kontantkort, och sen gjorde jg mig redo för att åka till varuhuset med en av aupairerna.

Men hon rige aldrig och klockan blev närmare åtta, och jag blev ledsen och besviken. Så jag pratade med Ellinore på skype, och hon trösta ig och var förstående. Var jätte skönt att prata av sig! Vi avbröst spypandet av att det tutade utanför fönstret, och det tod en bil där.

tydlign hde den andra aupairens mobil dött, och hon hade stått där ett tag, och tillochme varit inne i huset, utan att jag märkt det. Lite obehagligt..

Vi åkte iallafall och hyrde "remeber me" Typ världens bästa film!! och vid 12 slaget sjöng hon för mig, på engelsk och tyska! haha :)

Imorgon blir det
-jobba på morgonen
-åka till varuhuset, köpa en dyyr present till mig själv! :)
-åka tillbaka till yarmouth
-Gå på garden party, som host familjen ska på, och träffa deras vänner.
- Åka till portland och äta go mat och se bio!

dagen spenderas med Sarah i första hand. Blir säkert kalas! :)

<3

Jag saknar dig

helt förskräckligt mycket...

Nicklas Eriksson. <3


23 September

"Är det någon där?" med Marian Keyes. Himla bra bok!

Hej btw! :)

Idag har jag känt mig välbehövlig. Dagen börja med att jag skjussa unga herr C till skolan, trots att han nte alls ville att jag skulle köra han, utan att pappa skulle göra det. Fick inte göra någonting imorse, fö an ville att pappa skulle göra allt. Jag fick påminna mig själv att inte ta det personligt och tänka "Han är bara 5 år.."

Iallafall, åkte jag hem, och slappa. Läste min bok. Hade ingen som helst lust att gå till gymmet, utan ville tycka synd om mig själv och läsa min bok, och så blidde det!

12.30 hämtade jag upp en gladare ung herr C vid skolan igen, och vi åkt hem och så lekte vi ute på gården. Sedan bestämdevi oss för piknick, så jag packade ihop mellanmålet som piknick, så fick C ta det i sin traktor, så brummade vi (eller, han brumma, jag gick) iväg mot rondellen utanför huset och satt där och åt på en filt, hel mysigt!

Efter det kom A-B hem, så jag skjusa henne till pianolektionen, och sen unga C till hans mormor, för att sedan åka tillbaka till pianolektionshuset för att möta mellan C. Vi spelade ett slags spel eller vad man ska säga. Man ska iallafall försöka hålla kvar en metallkula och få den att rulla framåt på 2 metallsträngar som man rör i sidled ,så långt som möjligt, och få olika poäng. Jag fick som bäst 600, medan C fick 1000, maxpoäng! orättvist! Så den kämpa vi med en halvtimme innan A-B kom ut från sin pianolektion. Då blev det snabbt hem, på med fotbollssaker. Kurt tog C och jg tog A-B och så drog vi till lika fotbollsträningar.

jag tog med en solstol, en bok, massa kläder och 3 mandariner, så satt jag där som en fotbollsmamma medan flickorna tränade! såå duktiga så! (kollade mest ner i min bok.. men de var säkert duktiga!) Efter blev det mat, Burritos! Smaskigt värre (:

puss

21 September

Jag tycker inte om den här tidsskillnaden! Ingen som är vaken på kvällarna! :(

Dagen började med att åka till gymmet med Tjejorna, som förövrigt har pratat engelska hela dagen idag. Duktigt!
Jag fick en genomgång av maskinerna med en som jobba där, vilket var bra, men fick inte veta vilken vikt eller vilken nvå jag skulle ställ in stolarna på.. Så, vad genomgången gav? Vettetusan.. men hon var snäll iaf!

Efter det åkte jag och tjejorna till Free port, där.. ja, vi ite gjorde så mycket. Efter åkte de andra till varuhuset igen, men jag palla inte. Åkte hem, blev genast uttråkad, och åkte till gymmet igen , och träna lite till!
Nu på kvällen har jag vart med barnen lite, ska bli skönt att jobba imorgon igen. :)

Ikväll kommer kanske Sarah över, får väl se. :) Om inte ska jag nog kolla på beck och äta nått jAg köpte ur affärn.. vettetusan vad det är. Om jag har tur tycker jag inte om det, och måste slängat, så jag behåller figuren! ;)

Puss!

20 September

Hej,

Har vart med Sarah idag, vi var till toys' r us, och köpte barbies till hennes värdbarn. Efter det åkte jag hemåt, och åt någo kostig variant av tacos. Det var köttfärs, men endast saltat, sen var det ris, tomassås, riven ost, broccoli och morötter med hårda tacobröd.. Låter det som tacos? :S Jaja, det var gott iallafall, men skulle inte kallat tacos!

Efter middgen åkte jag och såg på bio. jag åkte med Sarah och Nadine, och en ytterligare tjej som varit aupair i Nadines familj tidigare, men nu är bara och hälsar på. Alla tre var tyskar, och vad gör dem, jo dem pratar tyska med varandra.. Jag ber dem prata engelska, och de gör de i 5 minuter, och så börjar de prata om tyska språket och hur demsäger saker olika osv, och då måste man ju säga sakerna på tyska, vilket snabbt utgår till bara tyskt prat.
"oh sorry Johanna, but we just need to discuss this... it is okay?"

Jag ger henn "är du dum i huvudet?" blicken, men vad ska jag säga? "mm.." blev mitt svar. Och de babblar vidare, och tycker det är konstigt att jag inte lyssnar engagerat på dem när dem pratar engelska igen.

Vi såg filmen, den funka, var inte det bästa men den funka, kommer inte ihåg namnet på den dock.

Efter filmen börjar de prata tyska, IGEN! och jag fick nog, blev så jäkla sur. och sa "tänk er att ni är ett sällskap på 4, och de andra är svnskar, ni är den enda tysken, och de pratar Svenska med varandra.. Skulle ine ni tycka det var jobbigt?" Varav ena säger
"det är en familj som bor 2 timmar härifrån som ska få en svensk aupair!!"

OCH?! :S Vad har det med saken att göra?! Jag vill fatta vad ni säger tröga ungjävel. Men det sa jag inte, utan sa
"Nej men principen, vad skulle du känna om du inte fattavad dem andra sa?"
"vi glömde.."  jo, tjena..
De pratade engelska hela vägen hem, ska träffa de imorgon också, och jag hooppas verkligen de pratar så jag fattar. Det där är inte att känna sig utanför, det är att bli LÄMNAD utanför.. Det är fan hyffs att prata så alla förstår, vilket jag tycker de borde fatta, de är i ett land där folk saktar ner när de pratar med dem för att få dem att förstå, men de kan inte fortsätta prata engelska när jag är med? Fortfarande så jäkla besviken.

aja, hoppas de fatta..

19 September (igen)

Föresten, fick precis höra att Sverige demokraterna är en del av riksdagen, är det ett skämt eller?! 

I somras har jag och Nicklas gått förbi när SD har stått ¨på scen och pratat och hela tiden har vi sagt  hur patetiska och pinsamma dem är, och hur fel dem har. ÄNDÅ har den lyckas bli en del av dem som bestämmer över Sverige.
Helt sjukt fel!

Jag kan inte mycket om riksdagen, eller om det där.
Men det jag vet är att Sverige demokraterna egentligen inte har ett skit där att göra!

19 September

Tjooo

Idag har varit en krånglig dag.. eller egentligen inte. Jag vaknade och väntade på att Janina skulle ringa mig. (En tjej som bor i en by utanför, som skulle in till yarmouth på fes med sin faster, och ville smita från festen och träffas..) Men hon ringde aldrig, så jag beslöt mig för att hänga med och se A-B's fotbollsmatch. Så vi ålte iväg, och 10 minuter in på matchen ringer Janina och säger att hon kunde träffas, men då kunde ju inte jag!

Matchen gick mot sitt slut och yarmouth vann med 2-1. A-B i mål, hon hade en intressant teknik, men hon var väldigt duktig! :) Så jag ringdeiallafall Janina, men då var hon redan påväg tillbaka till sitt hus. Rackarns! Vi ska träffs en annan dag!

I bilen påväg hem från matchen ringer Sarah och frågar om jag vill på bio med henne, och ja men javisst ville jag det. Så hon skulle ringa tillbaka till mig senare. Meeen, det blev så mycket senare att det inte var någon idé.. Så blev att vara hemma med barnen, vilket var mysigt. De berättade om pippi långstrump. I den amerikanska variationen åker hon till barnhemmet.. och sen kommer pappan hem, för gott .. :| Jag menar, heel fel!
(eller kommer han hem för gott i Svenska variationen också..?)
Jag ska nog ta och se den där pippi longsocking, och se om den duger..

Nu ska jag sova. Klockan är bara 10, men huset har varit helt tyst sen klockan 7, då gick barnen OCH deras mor och la sig. Kanske är jobbigt att vara 3 bans mamma? :)

Godnatt!

18 September

Before




After



Kvinnligt va?;)

Sarah hängde med som sällskap, men det slutde med att hon fick lika fina naglar som jag! haha. Efter var vi i Freeport och käkade mat, smaskigt! Jag åt en wrap, väldans gott faktiskt.

Nu blir det gymma snart, och jag får se om Sarah och Nadine kommer hit ikväll, annars blir det ligga i soffan och dega skulle jag tro. Låter faktiskt väldigt frästande.. :)

17 September

Hejsan!

vart i ett varuhus idag igen med Sarah och Nadine. Jätte trevligatjejer! Negativt är dock är båda är tyskar, och när de pratar tyska med varandra så känns det dumt att ba "danke!" (eftersom att det är det enda tyska ordet jag kan..) Så sitter tyst och lyssnar på deras smatter.. Men när de pratar engelska och jag förstår dem, så har vi jätte kul!

Jag hittade en väska i någon butik där de sålde saker billigt, spå väskan kosta typ 200 kr, och jag tycker mycket om den! Sen var jag inne på HM och så hitta jag en skjal och underkläder! Känns ju lite trist att hadla på HM, men.. De hade på underkläderna, ta 2 och betala för 1! jätte praktiskt! :)


Dagens klädsel med min nya väska, skjal och sist men minst till yta men inte till pris.. kamera! :)
Btw, visst är mammas skjorta fin? Jag snodde med den, tror hon hade några invändningar, men hon gick med på det iallafall! :)


Snart kommer min flicka hem från skolan, hm, kan kalla henne A-B.. (det gills inte att jag skriver namnen på internet så jag gör mitt bästa för att låta bli! Men iallafall så kommer A-B hem från skolan, så ska vara hemma då, sen kommer hennes stödlärare hit, och då blir det att rusa ut i bilen för att hämta lillpojken, för att mellanpojken kommer snart senare hem med bussen. Stressigt!

Ikväll blir det bio med tjejerna, tror jag iallafall, och imorgo ska jag fixa mina naglar och bli feminin! ;)

Ha det så bra!
Puss

16 september

Hej, idag har varit en skön dag. Har egentligen inte gjort sådär jätte mycket, men dagen har gått fort ändå.

Var på gymmet, och sen bokade jag tid hos en nagelsalong på lördag kl 12. Allt skulle gå på 30 dollar, (ungefär 215 kronor..) Löjligt biligt när man jämnför med svenska priset! Så ska passa på att ha fina naglar här tänkte jag!

Sen plockade jag upp lilla killen i skolan, och har lekt med honom hela dagen i princip! Gullig pojke det där, och han är inte rädd för mig längre! Woohoo!!

Imorgon ska jag vakna vid 5, så Kurt kan sticka iväg och simma, och veta att jag hör barnen om nått händer. Tjoho, kommer vara döööd. så kanske ska sova?:)

Puss!

15 September

God eftermiddag damer och herrar, hoppas ni mår bra idag! :)

Idag har jag och Nadine varit i ett stoort varuhus, och jag måste säga att jag är kär i victoria secret! Köpte inget idag, men hittade massa saker jag ville ha. Jag som inte ens gillar kolla på underkläder! :) Iallafall bestämde jag och Nadine att vi ska åka till en annan stad på Fredag, och shoppa mera, höhö. Jobbiga är ju att man ska spara pengar till resa.. Hm.. får fundera ut något!

jag köpte en ny kamera iallafall. Jag gick in i affärn, kollade i 5 min, och sen köpte jag en av kamerorna, så gick jag ut. Besöket tog kanske 10 minuter, och jag blev 2000 kronor fattigare, men en kamera rikare! :) Känns bra att ha en, så nu ska jag fota allt! (okej.. kanske inte riktigt allt, familjen kommer bli gaalna på mig isf.. )

Annars har jag inte gjort så mycket idag, eftersom att jg fick ledigt idag. Jag ska besöka gymmet senare tänkte jag, eller kanske bara sticka ut och springa? Hmm.. Btw, joggingskor är asbilliga här, typ 400 spänn! :D (kronor, inte dollar.. :))

Nu kom alla barnen hem, ska nog leka med dem lite innan middagen, och gymma sen.

Puss!'

 Familjens hus!

Maggie :)

 Min vägg över sängen, fin va?:) <3


13 September

4 månader med älskling idag!
Gör ont att inte ens kunna få en kram.. :/ <3

Var som sagt med den andra aupairen idag, Nadine. Vi var först på posten och köpte frimärken till mig och till min värdpappa. Frimärkerna var jätte söta, typ tecknade figurer och grejer! Eller.. inte mina, eftersom att jag ska skicka till ett annat land så fick jag tråkiga vanliga, mn hans var hel festliga! :)

Efter det åkte vi till gymmet och se vidare till en liten stad som hette nått där vi kolla oss omkring. Var mysigt! :)

Blev ensam med barne idag, eftersom min värdpappa är p resa och deras mamma var någonsans.. Så gjorde mat och grejer, vi hade jätte mysigt, oh alla barnen betedde sig som små änglar. :) Imorgon blir det upp tidigt, ska väcka flickan min klockan 6 så hon hinner med skolbussen.. Puuh!

Nu ska jag sova, godnatt!



12 september

Hej!

Idag har vi varit på applepicking! Där träffade jag andra aupairer, och ha nu fått en buddie, som ska visa mig runt och få mig att känna mig som hemma! Ska möta henne imorgon och vi ska väl gå till gymet eller nått tyckt ja hon sa, även om jag redan invigt gymmet så ska et bli kul att träffa någon att åka dit med!

Och btw, applepicking är precis vad ni tänkte, äppelplockning. Jag och Cole plockade en påse var, så nu har vi massa äpplen att göra paj på! Yummi! :) Cole var så duktig att plocka, men i slutet ville han inte hålla påsen längre, den blidde ju tung! :) Då köpte vi munkar ist, och en glass som han smaska på medan jag pratade med aupairerna! Jätte roligt att träffa dem!

Det finns två andra aupairer i samma by som mig, båda tyskar och verkar jätte gulliga! Ena kom hit igår, så jag är inte den nyaste aupairen! Wooho! ;)

Efter det åkte jag och min värdfamilj till hendrypark, vilket var live band som spelade, och ja, massa folk som var där och lyssna. Det var mysigt, men blev lite konstiot när min familj typ kände alla där, och jag inte hade lust att hänga efter dem som en hund som inte låter dem ha sitt privatliv! Så.. jag lät dem vara, vilket innebar att jag blev själv och lite uttråkad, men det kändes bättre iallafall.

Efter det var vi, efter mycket om och men om barnen skulle orka efter att dem var så trötta, så var vi inne i "storsstaden" Ehm.. Portland. Där åt vi pizza, den var god, Men det var fjärde pizzan på två veckor.. Så mycket älskar jag inte pizza! Men man äter ju det man tycker om, förståss!

Hoppas ni har det bra hemma!
Puss

8 September

Hejsan alla hemma!

Nu är jag framme hos min värd familj och dem är hur söta som helst, tycker verkligen om dem! Vi tillbringade helgen i deras sommarstuga, som för övrigt är större än huset vi bor i hemma! I sommarstugan så åkte vi sån där rundring bakom en motorbåt, hej vad det gick! Det var jätte kul, så det ska jag och barnen syssla med nästa sommar har jag bestämt! :)

New york var maffigt, vi var ju där i torsdags. jag och Belinda (en dansk tjej från skolan) Var i central park, och det var så coolt att vara där, just när man vet att dem pratar om den jämt i vänner! Dock hittade vi inget fik som hette Central perk.. Vi kom fram till att det inte existerar! :) 'jag tappade dock bort min kamera där, jag hoppas på att kunna köpa en ny imorgon eller nått, ska nämligen in till Portland då med barnens mamma. jag blev så uttråkad av att bara sitta hemma, så mamman försöker hitta lösningar på det. Ska väl gå på kompis jakt och inviga gymmet här i byn också! :)

Maten är lite kämpig, men så fort mamman lagar mat hemma äter jag som en tok, men när man får mackor och de har inte ens smör man kan ha på mackan, då känns livet tufft! Har kommit på att dem har philadelphia ost! (Eller, cream cheese.. Men det står ju philadelphia på hela förpackningen?! Så jag fortsätter kalla det ,det!) Och sen äter jag massor av grönsaker, så jag har en slimmad kropp när jag kommer hem! ;)

Första veckan känns som en månad, hoppas det går bättre sen, hemlängtan har varit som en bergodal bana, men just nu är det ganska lugnt. :) Imorgon blir det tacos till mat! Ska bli spännande att se skillnaden på deras och vår tacos.
Puss på er!

(Fick Bilder av Belinda, så lägger upp några av hennes!)


Elin, Lovisa och jag utanför matsalen på traingschool!


Frihetsgudinnan!



Central park!



Lovisa, Belinda och jag <3

31 Augusti

Hejsan!
nu sitter jag på long island, på traning school, med andra aupairer. För att ha internet sitter jag på golvet, och usch vad ont man får i rumpan av hårt golv. plus att jag satt heeela dagen på flyg igår, och suttit heeela dagen på lektioner idag.. Jag ska nog dansa lite sen får att bli av med energi..

Igår var en smärtfull dag! På natten kunde jag inte somna, så låg typ och kramade sönder Nicklas, tills jag till slut tänkte tvinga mig själv att sova, vilket min kropp inte ville gå med på.. Så låg vaken till Nicklas sa "Vi ska upp om 10 minuter.." panik..

Iallafall så åkte vi iväg till arlanda, där jag skulle möta upp andra aupairer. Jag hade ens nummer, och vi råkade stå och sms när vi stod precis bredvid varandra, haha, men vi fann varandra iallafall! Så, 11 tjejer från Sverige, så gick vi mot incheckningen!

Avskedet var jobbigt, men jag har nog inte riktigt fattat hur jobbigt det kommer bli.. Men nu ser vi positivt! :D

Fick fönster plats på flyget till Tyskland, vilket var skönt. Använde min vinter jacka som kudde och typ försökte halvsova. Sen från Tyskland till new york var platserna i mitten, och inte alls lika flashiga som jag tänkt mig.. Trodde vi skulle få tv på sätet framför och kunna välja film själv och grejer, men det fick vi ju inte.. Jaja, de satte på shrek 4 på små tv'na iallafall, så det blidde lite underhållning. :)

Vi kom fram i new york 19.00 svensk tid, men eftersom att new york ligger 6 timmar efter, så var klockan bara ett här, gissa om man var trött på kvällen sen.. En trött Johanna, som är 12 timmar hemifrån, med FLYG, är en Johanna som längtar hem och mår illa som satan.. Så det var jobbigt, men kändes bättre när jag vakna!

Idag har vi haft lektioner om hur man ska vara som au pair, och sett en film om hur viktigt det är att tvätta händerna.. Inte alls övertydligt, neeejdå.. Iallafall så är vår lärare en kort liiten tant. Precis en sån där som man tänker ska vara en lärare i amerikanska filmerna. Kort, mörkhårig och rapp i käften. Jag gillar henne!

Nu på kvällen har vi fått sjunga sånger från våra länder. Vi svenskar sjöng "prästens lilla kråka" och sen har vi gjort en midsommarstång i papper. Inte fin.. men det var det ingen som sa att den skulle vara! ;)

Och jo, maten vad har jag ätit?
Pizza, hamburgare och en jääätte söt frukost! jag kommer sakna köttbullar..
hörs snart!



RSS 2.0