28 April

Herrejössanes vad det går seegt för mig med bloggandet. Vi får väl se om jag kommer in i det sådär bra igen, nånsin. Ni måste hjälpa mig kära bloggläsare, skriva kommentarer och visa att ni bryr er!

Iallafall, veckan med familjen var bra, vi åkte till Boston i slutet av veckan, bilade ner. Den staden är hemsk, heela staden är enkelriktad! Jag och pappa skulle åka och parkera bilen i ett parkeringshus, bara det att vi stod på en väg, såg parkeringshusets ingång, MEN, fick inte köra in där för det var enkelriktat. Så vi försökte köra runt, varpå vägen vi kom ut på var enkelriktad också, så vi var tvungna att svänga ut igen. Så, för att komma till ett sälle vi faktiskt såg, var vi tvugna att andvända gps'n. Helt sjukt jobbigt.

Iallafall, första dagen i Boston gick vi bara omkring, och kollade på saker. Vi satte och ner och käkade på en italenskresturang. Maten var god, men personalen gjorde mig galen. Ni kom dit, fick våra menyer, och försökte välja vilken mat vi ville ha. Servitrisen kommer och frågar om hon kan ge oss nått att dricka, far frågar efter vinlistan. Han får vinlistan och sen försvinner servitrisen, och kommer inte tillbaka. Efter 15 minuter sådär börjar jag bli irriterad för då har vi varit klara en bra stund, varpå jag frågar en annan servitör om vi kan beställa, han säger inget utan går iväg.. Jahapp? 10 min senare har ingen fortfarande kommit, så då frågar mamma en annan, som gör likadant. Varpå jag sitter och kokar vid bordet typ och vi fundgerar på att gå, så kommer våran serivtris oh frågar "nejmen är ni klara nu?" Ingen förklaring varför hon dröjt en halvtimme med att komma tillbaka. Ingen förklaring ingenting!
Alltså ni hör- jag blir fortfarande irriterad, och det här är en vecka sen idag.. haha. Dum tant.

Dagen efter ställde vi oss i en gigantisk kö till ett undervattens museum. Fast grejen var, när jag trodde den gigantiska kön var slut hade den bara kommit halvvägs.. Suuck, så vi stod i kö i närmare 2 timmar. Huuvaligen. Fast museumet var rätt coolt. De hade några stora firrar alltså, och hajar och asstora sköldpaddor. Så det var coolt!

Dagen efter det pkte vi ut på "wale-watch" så, vi åkte ut på havet och letade valar. Denna dag regnade det och var molningt. Båten svaja som tusan och såg vi några valar? Neheeru.. :P Fick iallafall biljetter tillbaka, så får väl dra med mina tyskor dit någongång. :)
Efter där åkte mina ssöta föräldrar hem, och min ljuuvliga lillabror. ;)
Så jag körde dem till flygplatsen och pussa hejdå, och hämtade upp Nadine där, som kom direkt från Tyskland. Så fick jag sällskap hem också!
nej men tack för veckan hörni, kul att ha er här!

I söndags var det påskafton. Jag blev väckt hyffsat tidigt av att ungarna sa att det var dags för äggjakt! I sverige när man säger så, letar man efter ett ägg, eller hur? Här när man säger så, är det 100 små ägg spridda i huset. Och ni menar jag, 100 ägg. Påskharen berätta för mig att han hade fått kliva upp 4 samma dag för att fixa godis i alla ägg och placera ut dem. Så går det när man somnar dagen innan, haha!
Så, ungarna fick alltså varsin korg, och sen ready, set, goooo -Alla barnen flyyger iväg och samlar ägg som tokar!
Jag fick min korg också, med tidningar och choklad. Tyvärr käka jag upp chokladen innan jag tog kort på den.. Men den var fin, jag blev glad.
Annars var inte påskafton så speciellt för mig, familjen drog till deras farbror, och jag valde att stanna hemma, kände mig så ivägen sist. Så jag tog det det lilla lugna jag.

Resten av veckan nu har jag jobbat och sen pratat med Nicklas på kvällarna, vilket har behövts. Nu börjar alla våra minnen sedan förra året, och det suger att vara ifrån varran. men han kommer nästnästa måndag <3

Sjuk börjar jag bli också, ont i öronen och i halsen, inte nådigt alltså, vaknar mitt i nätterna. I natt vet jag inte riktigt vad som hände.. Jag vaknade, och tänkte att pappa måste ge mig pengarna annars så åker han ut, (som att han fortfarande var här) och så trodde jag att det var någon där nere som väntade på mig. Så jag gick upp klädde på mig tjocktröjan och mjukisbyxorna och var påväg ner, innan jag kolla ut genom förnstret och tänkte, de kanske inte kommer förän imorgon bitti och sen gick jag till sängen igen? Asså jag måste ha drömt fast jag var vaken haha.. Smart drag att inte gå ner iallafall och sitta där och uggla och vänta på någon randoom. ;s

Idag blir det jobb, sen får vi se vad som händer.
Här kommer lite bilder också
PUSS



 cool arvid framför vår Limo ;)
 på times square
 vart, om inte i central park? :)
 Top of the rock

Okej, jag inser att det bara är new york bilder, men har inte laddat in dem andra än. :)
Så ha tålamod kamrater!
Puss

19 April

Min kamera ligger  mamsens handväska.. och jag pallar inte går ner och hämta den nu, så jag lägger upp ett inlägg så snart jag kan med en massa bilder sen veckan. Har blivit några sådär redan, och det har ju bara gått halva veckan!

Idag jobbade jag, så hämtade några spända barn hos deras mormor, och så åkte vi över hit, så fick dem träffa min svenska familj. Det gick bra för dem, och dem kom väldans bra överens med Arvid, sådär i slutet pekade alla barnen på allt dem såg och berättade vad det hette på svenska och engelska.. Tror ingen kommer ihåg någonting av deras undervisning, men iallafall!

Vi åkte och bowlade, vilket var hel skoj. Vuxna på en bana och barn på en. jag vann en serie! tjoho! Andra gick inte riktigt lika bra, kom 2a iallafall. Ben vann en serie över ungarna, han var väldans nöjd, och duktig!
Nej men det var kul, alla ungarna tyckte det var helroligt!

Sen åkte vi till freeport och åt ben & jerry glass, yaammiii, innan vi åkte hem och ungarna visade sina kunskaper å enhjuling och ripstick och allt som dem har.
På kvällen när Kurt kommit hem åkte vi på restaurang och käkade pizza hela bunten. Vår servitör tappade all vår pizza på golvet första gången hon kom in, hur vanligt är det liksom? Man sitter där, det vattnas i munnen, och viipps ligger allt på golvet! Sånt händer bara inte! :P Jaja, vi fick nya ganska fort iallafall.

Sooom sagt så kommer bilderna upp sen, om inte på facebook. Så, farmor och farfar, ni får skaffa facebook så ni ser mina bilder! ;)
Min dag har varit bra, huuuur var din?:)
Puss på er

18 April

I fredags tog jag bussen ner till New York, åkte till ett hotell, checka in, och sen kom la familya! :D
Rätt skoj att träffa dem igen när det gått några månader sådär.  Först gick vi ut i new york, drog och käkade på något ställe och sen gick vi tillbaka till Hotellet. Pga tidskillnaden var ju Arvid helt försstöörd, och somna vid matbordet på restaurangen. Jag gjorde mitt bästa och picka på han, och vara jobbig, men han var trött. Iallafall satte vi oss på serveringen på hotellet en stund, innan vi gav upp vid 10 snåret. Går upp, drar på sig pyjamasen, kryper ner.. IIIOOOIIIOOOIIHHOOOOOOOOO... -brandlarmet.. SKOOOJ...

Drar på sig jackan, och skor, och med en skrämd lillebror går vi ner i receptionen. Dit kommer det brandm'n inrullandes med alla möjliga verktyg, och där står dem och pratar och ser allvarliga ut. Visar sig att någon dragit i brandlarmet så det börjat tjuta, bara att det tog en himla stund för dem att få av det.. Skoooj..

Dagen efter, Lördag åkte vi ut till frihets gudinnan. Vi åkte aldrig upp på henne, men vi stod där nedanför och tog lite kort iallafall, och tog en fika förståss, sen var vi och shoppa! heela familjen köpte skor, jag köpte converse, arvid coola blåa puma skor och mamma och pappa köpte flera stycken var.. shoppgalningar. ;D jag fick en kalasfin sjal av ,amsen också, då blir man en glad tjej! :)

Efter det där skulle vi hem, och vila, och sen ut och käka.. Så vi hoppar på tunnelbanan, men av någon andledning var den stängd halva vägen, så vi beslutar oss för att gå. Jaa, det var ju inte långt så.. men vid det laget hade det börjat spöregna, så vi köper oss lite paraplyer och är nöjda innan det börjar HEEEL storma. Paraplyerna gick sönder, man flög iväg och blev dynsur, kassarna gick sönder och alla blev sura och griniga.. Tyckte det var så kul, vi gick in på en affär och gömde oss lite för regnet, så står mamma och väljer några mackor och ploff- så håller hon bára i handtagen. haha, så har påsen gått av. såg jätte kul ut! :D
iallafall så kom vi tillbaka till hotellet, och på kvällen tog vi taxi fram och tillbaka till en kina krog, där jag fick min mat serverad i en ananas, jätte fräsch! :)

Söndag klev vi upp, åt frukost och åkte ner till times square. Jag älskar times square, sååå ballt! där var vi en liteb stund innan vi drog oss till centralpark, och mös runt där. Arvid fastnade för några som spela baseball, och var hel facinerad över deras spel.
På kvällen så åkte vi till en ninja restaurang. Man fick komma in, checka in (vi hade förbokat) och ställa sig i en hiss påväg ner, och det första man ser när hissdörrarna öppnas är en ninja som skriker! haha... hoppa ju till liite sådär. Så får man välja att ta den "farliga eller vanliga" vägen in till restaurangen. Vi tog den farliga förståss, en mörk kringelkrok väg, där de stod och peta på en i slutet. Maten var okej, inte favoriten så, men stället var roligt, ninjorna sprang runt och skrämdes, och sen fick vi en trollkarl till bordet som var jätte duktig, fatta inte alls hur han gjorde.. Det var verkligen en upplevelse!
Sen gick vi tillbaka till times square på kvällen, ascoolt, med hur mycket folk som helst, bara krylla av människor! amerika har spring break, jag tror det va därför.

måndag -idag- gick vi ut på brooklyn bridge, och sen lunka vi runt lite till china town osv. Vi skulle ju till maine idag, så vid ett åkte vid ett till hotellet, och väntade på vår taxi som skulle köra oss till flygplatsen. Trooor ni inte att det kommer feta limosuinen och hämtar oss eller? Lång och ståtlig med bar och allt! Baren var fylld med vatten, men ändå! Såå, jag har åkte limo i new york, hur respekt är inte det? ;)

Nu är vi i yarmouth iaf, och känns lite skumt att ha hela familjen här, men så äre! :) nästan, tobias saknas ju.. :)
nu ska jag sova, ska jobba imorgon, så laddar in bilder imorgon!  
Puss

12 April

hej!

3 dagar till familjen kommer!

Min vecka har varit bra, killarna har varit sjuka i huset så igår fick jag vara ledig. Idag jobbade jag, men Adam var rätt kry ändå, så vi satte ihop ett fotbollsnät medan ben låg på soffan och sov. Det där himla nätet alltså! Först satte vi delarna åt fel håll, och sen råkar jag ha sönder en bit och ujujuj.. När själva mtallramen var klar, som tog typ 45 min att bygga ihop kom det där "%¤!!)"/@ nätet! Såå jag börjar sätta fast ett, och spänner så bra jag kan.. när det är klart är det ändå löst.. suuuck. Sen var det ett nät till och för att få fast det fick jag krångla mig under det nätet jag redan satt dit, och så behövde jag ta isär metalldelarna lite.. bara det att de andra nätet redan var spänt över metallen och suuuuck. tog mig säkert en timme bara att få upp nätet.. Nej men, klarar jag ett nät, klarar jag att flytta hemifrån och sätta ihop mina ikea möbler! Nu är jag reedooo!

Just nu sitter jag i soffan framför familjens super tv och letar efter dikter. jag tänkte vara lite kreaktiv här i framtiden och göra en scrapbook.. får väl se om det blir av.. meen iaf, så vill jag ha dikter i den. Hitta en som stämde in på mig och Nicklas så mycket att jag tänkte klistra in den här, hoppas ni ser nått.




Långdistans förhållande suger sjoert. Meen, han kommer ju över snart, och jag tycker vi är väldigt duktiga och klarar oss väldigt bra. :) <3

Btw, så var jag på min sista målarkurs igår. Första kursen gjorde vi ett självporträtt, och vi gjorde ett till nu sista kursen. Helt gaalet pinsamt när man ser min första bild, haha! Såg ut som en 7 åring gjort ett proträtt av sig själv.. Var väl inte direkt seriös med min målning, haha! Lägger upp bilden imorgon eller nått.
Bilden jag gjorde igår var väl inte riktigt jag.. för min näsa blev åt pipsvängen.. men den blev mer konstnärlig iaf! :)

Nej, nu ska jag nog skriva brev tror jag, eller.. kanske sova.
Få se.
PUSS!


5 April

10 dagar kvar tills familjen kommer!

btw, om någon vill slå mig för dålig uppdatering så får ni det, men då får ni komma hit först, mouahaha!

Idag hade jag en helt sjuuuukt jobbig dag. Jag vaknade klockan nio, och så prata jag lite med Nicklas. Sen vid tolv kravla jag mig ur sängen och hämtade Ben på skolan, så körde jag honom heeela vägen hem tills hans mamma. Sen hade jag ledigt.. HEELT SLUUUUT! :)

Tjejorna kom över på middag. Vi lagade (läs jag lagade) svenska köttbullar, och så gjorde Nadine hemmagjord pasta på tyskt vis. Var rätt gott! Väldigt intressant att se henne tillverka det. :) Sen såg vi på Love drug, tror jag den hette. Deggelsnygg kille i huvudrollen, vad kan gå fel i filmen då liksom?:)
Bilges gamla aupair som va på besök kom med också. Visade sig att hon kände min gamla aupair, och också kände min värdfamilj. Var rätt skoj att snacka med henne!

Igår btw jobbade jag med ben, han hade en playdate. Killarna ville bada, så jag satte igång ett bad till dem, och där satt dem och tävlade om vem som kunde hålla andan längst under vattnet. Sånt där som jag och Katja alltid gjorde när vi var små! jag fick vara domare, våga ju inte lämna de själva där i badkaret, så jag var mer än gärna domare..

Bens bästa vän C är såååå söt. Han bröt benet för ett tag sen. han åkte snowboard och hade stannat i backen, och så helt plöstligt från ingenstans kom en större unge, utan kontroll och kör på honom så han bryter lårbenet.. Snowboarden hade även åkt av och ingen hade en aning om hur.. Lääskigt.. men iallafall har C inget gips längre, men måste fortfarande bära han för trappor och grejs. nej men, han är verkligen go, Ben har valt en bra bästis! :)

nu ska jag se andra avenyn, den serien är ju beroende framkallande asså! :)
Puuussss


Sara Barielles- King of everything


2 April

Heelluuuuu

Igår jobbade jag på morgonen, det var snowday, så alla ungarna var hemma från skolan. Alla ungarna var även jätte arga och griniga så jag tackar gud för att jag bara jobbade några timmar på förmiddagen..

På eftermiddagen åkte jag till the mall med Bilge, sarah och Nadine. Jag köpte en klänning fast jag inte borde haft.. Den var fiin! Efter så var vi och käkade, sen drog vi hemåt.

I bilen påväg hem kom Sarah på att Sara Barielles skulle spela i Portland samma kväll. Vi var då på motorvägen påväg hem, så vi tog närmaste exit och vände tillbaka till portland. Så, jag, bilge och sarah gick på hennes konsert, vi hade tur, dem hade biljetter kvar som inte ens var dyra! Tjoohoo!

Sara var gryyym.. jag kan väl inte säga att jag är hennes störta fan eftersom att hennes namn inte sa mig ett dugg, men har hört låtarna på radio, och det var kalas kul att höra henne live! På konserten var även min hostmum Alison, hon blv rätt förvånad att se mig där, eftersom hon bokade biljetter för nån månad sen, och jag spontan kommer samma dag.. haha

Iaf så började vi snacka med folk under konserten och grejer, och så skaka vi rumpa till hennes låtar, tjoohoo. Efter konserten åkte Bilge hem, men jag och sarah väntade på barielles vid hennes tourbus. Vi träffade en kille och en tjej i vår ålder som v började prata med, så tiden gick rätt fort. 1½ timme stod vi i kylan tills barielle kom ut, så fick vi foton och autograf och grejer, underbart! :)



Idag blir nog en chilla dag, legat och sett film, ser på run away bride just nu, och snart ska jag väl gymma tror jag med Sarah. :) Lugn lördag!

Pussen


RSS 2.0