28 Juli

Hej, har verkligen tappat suget på det där med blogg skrivande..

Förra veckan var jag i skåne med mina föräldrar och Arvid. Det var ganska mysigt, dock var det mycket regn och så, det var ju mindre roligt sådär.. :b Men vi var och käkade stoora och dyra räkor, och sen var vi i Danmark, där jag fick mamma och pappa att betala en väska åt mig! Urtjusig.. :)

Nu är jag hemma iallafall, jag jobbar på dagis. :) Eller egentligen ska jag ju jobba på fritids, men det är inte ett enda fritids barn där nu. Så fick gå från åttta åringar till fyra åringar, tro mig, skillnaden är ganska stor faktiskt. Lite smått tråkigt, men nästa vecka skulle det finnas flera stora iallafall! :)

I helgen blir det eventuellt en helgstripp upp till glada huddik! Ska hälsa på min kusin Emma. Hoppas verkligen att det blir av, inte umgåtts med henne på flera år längre än några timmar på Tobias student!

Ja, nu ska jag plugga körkorts teori, sista teori lektionen imorgon, woho, kan ingenting.
Puss (:

7 juli

Tja, jag är helt jätte tröttig.. Jobbade idag till fem, och sista timmen var så seg att man hade lust att slå någon av barnen så det hände något! Nej, jag skojade bara, men segt var det. Var ensam personal från fritids, och stod där med personalen från dagis och så. Kunde varit roligare, men det dög väl.

var ett tag sen jag skrev sist, har väl förlorat intresset lite för hela den här grejen..  Har egentligen inget att skriva nu heller..

Nästa vecka blir bra, då ska jag och Carolina bo ihop. woho, värsta rummisarna. ;)

Pusshejsi!

2 Juli

JAG SMÄLTER BORT!

varmtvarmtvarmt! ska tydligen bli regn imorgon, det tycker vi inte om!

Jobbar uppe på mölnbo fritids nu, många tycker sina sommarjobb går trögt och det är inte riktigt vad dem vill göra, mina dagar går för fort, så personalen typ skickar hem mig. Ungarna är söta, och leker med mig sådär lagom mycket. :D
Vi var på myntmuseet igår, och leta skatter, woho, spännande! ;D Kände mig nästan som ett barn själv när jag sprang runt. :D Mer taggad än barnen för tusan! :D

Blir åka till Carolina sen, yeay. :) vi ska bada, behövs. haha :D
Puss! :)

RSS 2.0