23 November

Tja, den här veckan är typ smockad med saker. Carolina tatuerar sig idag, och fyller år imorgon. Jag är fan nervös för hennes skull! :o

Men iaf, idag blir det övningsköra, och sen avslut med gympan. Känns ganska skönt, då kan jag ligga hemma och lata mig på måndagarna igen! ;) Imorgon är det träning och på onsdag blir det landsvägskörning. Vi ska vara ute i 6 timmar med körskolan! Kommer ju vara heelt slut sen. På Torsdag ska jag träffa Stefan(!!:D:D) Skiit länge sen sist, woho. vi ska väl gå på bio eller något.:) På fredag ska jag träna tjejerna och lördag blir det jobbelijobb. :)

Längtar tills jag är klar med kortet, vad mycket mer tid jag kommer ha då, och kunna ta bilen lite här och var! :)

Nu ska jag se vad Carro x2har för sig för fuffens. :)
Puss



11 November

Tja. Tråkigt i skolan igen, tror jag har det varje gång jag skriver hära! :) Vaccinerades mot svin influensan idag. Är fan rädd att jag ska få någon blod propp och dö av vaccinet eller något. Kanske börjar gå baklänges..
Värsta just nu var väl att man inte fick idrotta efter, och vi hade gympa.. (y) Fick gå en promenad, skit segt.. Är tillbaka i skolan iallafall, så sitter och väntar på 2 prov, och sen ska jag hem och sova heeeela kvällen, grymt skönt!

Körde på körskolan imorse, de har bvokat in uppkörningen och körskolläraren sa att jag körde riktigt bra. Yees, ska bara trycka i mig teorin, sen jävlar ska jag ha körkortet! :)

Nu ska jag till Carro x2 som sitter i bibblan, puss ;) <3



Ge mig ett runt land!

RSS 2.0