29 November

Tjoohoo
Pojkarna var sjuka idag.. Så det var synd om dem, så då är det ingen begränsning på screen timen. Så vi spelade Harry Potter wii och målade julgrans kulor hela dagen. Det var jätte mysigt faktiskt! Nu ligger jag i soffan och känner mig helt nere.. Så blir reese's och friends ikväll.

Jag har precis sett på Ung och bortskämd, och heelt fel kille åkte ut. Snyggingen åkte ut, illaa, nu finns de ju ingen att kolla på! :) Nej men det programmet är rysigt bra. Väldans massa bråk idag bara.. Tackar gudarna för internet!

Vet inte vad jag ska skriva längre.. Svårt att skriva när de inte finns nått att skriva. :)
Pusshejdååå :)

28 November

Idag åkte jag till Camden till min svenska kamrat. :D Ja laddade upp med vindruvor, chips och vatten. Och sen foor jag iväg. Tog typ en timme och fyrtio minuter att köra. Men det gick fint. På hemfärden ville jag bara heeem.. hatar köra när de är mörkt ute, man blir så trött! Jag veva ner fönsterna, hade fläkten på kaallt och musiken på jätte hög volym.. Så jag höll mig vaken! :) 

Jag och Rebecka  babblade på hela dagen, och jag hade det jäätte mysigt med henne! Var skönt att åka ifrån huset ett slag! :) Hon visade mig runt i Camden, och jag presenterade henne för min favorit, redbox. Där man hyr filmer för 1 dollar.
'
Dit åker jag nog tillbaka snart, det vartrevligt!
Och snart åker jag och Beckis til Booostoon. :D

Puss o Godnatt!


27 November

Ussssch idag har varit sega dagen!

åkte hem från sarah 12.30 typ, och sen åkte jag hem ochsåg på friends. vid fyra skulle jag åka och gymma.. men det orkade jag inte. Sååå jag hyrde film isället. Så nu har jag sett letter to Juliet, och sen så hyrde jag "The girl who played wth the fire" låter det bekant? ;) Ska bli skönt och lyssna på svenska!

Just nu känner jag för en stor varm Nicklas famn.
Jag saknar honom!

Puss på er

Sick Puppies- Maybe



Dem här såg vi igår, när vi spontan åkte in till Portland. Dem var bra faktiskt! Och det här var den låten jag kände igen, och tyckte var bäst! :)

26 November

Sleepover at Sarah's!

Idag har vi shoppat! Vi klev upp och akte klockan atta imorse for att shoppa i thanksgiving rean! Och vi fynda! Eller.. sarah fynda iallafall! Jag kopte en adventsljusstake (Som var svar att fa tag pa!) Och av misstag packade dem i sa jag fick tva ljusstakar med mig hem.. YESS :D Sa Sarah fick en av ig, gullig som jag ar. Sa nu ska vi ha advent! Saknas bara lussebullar och glogg!

Pa kvallen visste vi inte vad vi skulle gora,fort at vi Kina mat, sen at vi efterratt pa dunk n' donuts. Dar borjade vi prata med kilen som jobba dar, som tyckte maine var valdrns tristaste stalle! Men, istallet for deppa, sa akte jag och Sarah spontant in till Portland, och hittade en konsert man inte behovde vara 21 pa! Sickpuppies hette gruppen, och vi kande igen nagra latar faktiskt.. Askul! :D

Nu sitter vi hemma hos Sarah, och ska nog sla pa Tvn och sen sova. Jag sover har, vill inte sova ensam :)

Puss pa er!

(Sjalvklart har jag haft kameran i bilen hela dagen!(y))

25 Oktober

Happy thanksgiving!

Vi Åkte till Kurts mamma på morgonen. Åt lite lunch, drack lite te och såg paraden i New York på Tv.. den där paraden som vi egentligen skulle sett live.. :( Den va aascool, och jag missa den! :( Verkligen mäktig med kända personer som sjöng och grejer.. suck.

Men det var rätt mysigt där, även om vi åkte vidare rätt fort till Kurts bror. Där vi såg amerikansk fotboll.. (yeehoo.. de spelar i 5 sekunder, paus 40 sek, spelar 3 sekunder, paus 35 sek, spelar 6 sekunder.. ja ni fattar. Myycket mer pauser än spel! Plus att det var reklam var tredje minut. Och då menar jag vart tredje, jag tog tid!!) efter ett tag gick jag och nästan alla ut på en promenad, vilket var skönt! Fast rätt kallt. Jag visste inte hur jag skulle klä mig imorse, så jag drog på mig min nya kjol. Så kommer jag ner och alla andra har jeans och är inte alls uppklädda. Men jag åkte iallafall uppklädd, och det blidde kallt! :P Fick låna en jacka iallafall. Kanske borde hänga undan vårjackan snart?

När vi kom in igen var middagen redo. Ångrar att jag inte tog kort på maten, men, skitsamma. De serverade kalkon, potatismos, en jätte god sås och morötter. Det var det JAG visste var det var.. Sen fanns det massa röror och saker. Jag tog lite av allt.. smakade liiite, och lämnade rörorna på tallriken. Föll mig inte riktigt i smaken.. Men kalkonen var god! :D

Sen satt jag och prata med Kellys man (kurts systers man), visade sig att han jobbade som konstnär. Och det tyckte jag var rätt intressant, hur han får det att gå ihop och sådär! Tydligen ska det vara lättare i New York att reklamera sig själv och sådär, men det var tydligen fortfarande svårt. Måste vara rätt roligt dock. :)

Prata med mamma och pappa i telen också, mina nya hörisar har kommit hem! Så de skulle skicka dem imorgon!! :D Och så skulle dem skicka några dippsmixar. :D Dem amerikanska dipparna är helt galet äckliga! Iallafall de jag smakat..

Nu skicka Sarah ett sms, vi ska shoppa imorgon! :D

 

rätt kass vinkel. Iallafall, Megahuset! :)



Vad är ett mega hus, utan en mega hund? (2 mega hundar har dem faktiskt men..)



a turkey cupcake! :)

Ååh har fler bilder jag vill dela med mig av, meen, lovat att inte lägga ut bilder på barnen så.. :)

Puss på er!


23 Oktober

Jag är trött, var och såg Harry Potter.. den va sådär tyckte jag. Svår engelska.. så får väl se den igen och se om den är bättre då!

Blev inget New york imorgon, är jätte besviken över det.. utan Kurts syster är här nu, med heela familjen. Dem var rädda att jag skulle låsa ut dem.. men de blev visst att dem låste ut mig istället, glad att filmen inte sluta senare. Om de hade hunnit somna hade jag haft lite problem.

Jag och Sarah mötte några killar i Falmouth vi började prata med. haha.. alltid vi! Dem var trevliga, lite galna dock. :)

Nu ska jag sova. Har ingen aning om jag ska vakna tidigt eller nte imorgon eller vad planen är.. Spännande huh? -.- Ska kräva en bättre översikt så jag vet vad som händer. Det här ju bara jobbigt. Få reda 5 minuter innan vad man ska göra..

Puss och godnatt

22 November

Okej, vet inte hur det blir med New york. Kurt boka flyg och allt, men nu verkar det som att inte ska åka iallafall? Blir hel besviken om vi inte åker! Såg ju jätte mycket fram emot det. :( Men kanske blir tillbaka till Kurts bror, som bor i grann staten. (vet namnet men kan inte stava det, haha! NH är förkortningen på den iallafall!)

Idag gymmade jag, och sen var jag in och fixde mitt social security number, det tar ca 4 veckor innan jag får det. Men eftersom jag lyckas skiva att mitt första namn är Johanna och mellannamnet är Ingrid på ett viktigt komma in  USA papper så kommer det bli krångel och ta några veckor extra. Huuva..

Nu tänker ni säkert att jag faktiskt HETER Johanna i förnamn och Ingrid i mellan namn.. Bara det att det står på mitt pass att jag heter Ingrid Johanna Berg- Inte Johanna Ingrid Berg. Bara jobbigt!

Idag på gymmet skulle jag låsa upp mitt hänglås, vrider till, drar ut nyckeln och inser att nyckeln är halv! Aldrig hänt mig förut att nyckeln gått sönder.. och det skumma var att jag tog inte ens i, utan jag vred som man alltid vrider upp lås.. Så var bara hämta bultsaxen och knippsa upp alltihopa!

Nej men jag har pratat med Nicklas, han är söt. Hatar att jag uttrycker alla mina känslor i tårar jämt bara, men han tar det bra tycker jag. :) Längtar tills jag ligger i din famn igen!

Nej men hörni, jag är hel trött! Och ni ska vakna snart.. hihihihi! Upp och jobba och ut i snö och kyla medan jag sover! ;D

Btw, Sarah hade min mössa, bra va! :D
Puss

21 November

Min mössa är borta! :( Jag saknar den!
Hade den nyss.. så den är väl här någonstans.. eller hos Sarah. Hmm..

 Så här ser jag ut för er som glömt! :)


Idag har varit roligt! Vi åkte inte lika tidigt som jag befarade, utan jag klev upp vid åtta snåret. Vilket jag är glad för, eftersom brandlarmet sattes igång 5 minuter senare. Skulle vara sådär att vakna av brandlarmet alltså!

Strax efter så satt vi i bilen, mot Kurts bror Kevin. Jag åkte med inställningen "Bara för kurt är rik och sådär behöver ju inte brorsan vara det.." jag blev helt häpen när jag såg brorsans hus.. Alldress intill vattnet och mega stort! När vi gick förbi deras garage sa Kurt att garaget var typ i samma storlek som hans hus.. Riktigt så stort var det väl inte, men det var absoult större än vårt hushemma i Mölnbo. Herre jösses.. tänk huset dem bodde i då? Kom in i köket och ba "oouuwaauuhhh"..

Smögtog kort på toaletten och så tog jag kort på spelatomaterna dem hade i barrummet dem hade. Frun i familjen log brett när jag drog fram kameran och fotade.. Jag ville ta fler kort.. men det skulle vart lite pinsamt. Men då fattar ni hur grymt huset var, och jag såg bara nedervåningen! :o




Efter det så åkte vi ill Kevins affär, som han ärvt efter hans och Kurts farfar. Affären var stoor, och hade allt! Ungarna köpte skidor, snowboard, jackor, byxor.. Ruuubbet. Så nu är dem redo!
Jag köpte en hjälm, snowboard jacka och täckbyxor! Såå jag är redo jag också!
Vi hade en jätte trevlig kille som hjälpte oss, 20 års åldern och jätte pratglad. Precis som det ska va, han gjrde det roligare att vara där. Vi var där typ i 3 timmar. haha!

 Nu är jag redo!

nej nu ska jag leta efter min mössa lite tror jag..
Puss


20 November

Idag har varit en hektig dag! Vaknade först och prata med älsklingen. Sedan blev det duscha, och gå ner och leka med Adam en timme medan de andra barnen gjorde annat, så vi bakade kakor.. eller.. jag bakade kakor, han hade fullt upp och kolla på cascada- miracle videon.. haha. Sen spelade vi schack, dock hade vi lite olika syn hur man vann spelet, såå efter jag försökt få shackmatt på han i eeeevigheter.. knuffar han ut min kung och säger att han vinner.. Man kan ju inte låta bli att bli sur alltså! 

Vi spelade vi nått natur spel innan dem övrga ungarna kom hem. Då packade vi ihop vårt pick och pack och åkte till badhuset. Väl på badhuset inser vi att poolen är stängd för allmänheten. Det var ju synd!

Så vi åkte hem. Kurt och ungarna åkte vidare på någon slags teater.. men jag stannade hemma och väntade på TV-killen som skulle fixa Kurts hyra- video- hemifrån system. Så på kvällen har vi sett den nya karate kid fimen. Eftersom vi såg gamla filmen för några veckor sen var det rätt fånigt att se den nya.. dem är typ likadana! Nya är lite coolare eftersom den utspelar sig i Kina och dem filmar över kineiska muren och så.. Sen tyckte jag om Will smiths son. Grym skådis faktiskt! Meeen.. kopia av första. Jag menar.. har de en ny film kan de väl dra ihop en liite annorlunda historia iallafall?

Imorgon ska vi köpa vinerkläder hos Kurts bror i hans affär. Så vi åker härifrån 8 på morgonen.. Jiippiiie.. måste upp tiidigt. Faast, ska köpa snowboard jacka! :D  sweet!

Pusselipuss


19 November

Dagarna rullar verkligen på i superfart. mitten av november, snart jul för tusan! :)

Det är thanksgiving på torsdag nästa vecka, då befinner jag mig i New york med familjen. Så vi tar flyget på onsdag.. Eller, jag och ungarna tar flyget på torsdag, eftersom Kurt måste jobba. Och så blir vi upp plockade på flygplatse av en av Kurts kompisar. Så han kommer stå där med en skylt, haha. Tydlgen så kör kompisen limosiner.. GUUD vad jag hoppas han hämtar oss med en limosin, HUUR BALLT?! Åka runt i New york med limosin! (Nu vet inte jag hur det stavas.. men ni fattar säkert!)

Vi ska bo hos Kurts syster, som bodde någonstans, men inte i manhattan. Fast vi ska in till manhattan på onsdagen och fredagen. Det ska tydlgen vara en stor parad.. Så det ska bli kul. Jag ska ha kameran med och full laddad! :)

Idag har varit en vanlig fredag, hämta Ben vid skolan, och sen har jag lekt med ungarna. Vi försökte spela ett spel.. eller vi gjorde det, om naturen. Rätt enkla frågor.. men på engelska haha, jag var körd! Det var mysigt, men ungarna började bråka rätt snart och tillslut kasta dem runt tärningen.. Då gav vi upp. Så började dem klättra i dörröppningarna. Och bra aupair som jag är säger jag inte åt dem att sluta.. utan ger tips hur dem ska klättra. haha! bland undrar jag hur mina egna ungar kommer bli.. :) 

Sen var jag och Katie och handlade godis på hannaford. Hon ska göra ett godis land som skoluppgift, så vi köpte godis för typ 30 dollar. (210 kr) tycker det är så piinsamt att betala när man BARA köper en massa godis. Känner sig som värsta fettot.. haha! Såå imorgon blir det baka iallafall.

På kvällen såg vi "how to train your dragon" tror jag den hete iallafall. Jag och Adam tyckte den var asbra och garvade högt. haha! Handlar om vikingar och drakar, och dem där drakarna är såå söta. Dem pratar inte tan det är bara kroppsspråk.. Alltså, man blir ju kär i deras ögon! :)

Nej imorgon blir det gå upp tidigt, så tror nästan jag ska sova snart.. Eller, shrek är på tv. :) Sover sen!
Jag ska uppoch prata med Nicklas tidigt, och sen ner och baka! :)

Trevlig helg på er allihop!
Puss


17 November

En "By the way" kommentar, och den sabbar dagen. Tack så jävla mycket? Jag är här för att lära mig eller hur?! Jag tycker inte ens om att skriva på engelska, och så ser jag kommentaren på fb, där alla kan se den?! ÅÅÅH är så besviken!

Aja, annars har dagen vart bra. Pratade med älskling imorse på MSN, och sen åkte jag iväg och köpte pyssel saker. Så nu ska vi vara kreativa! Åkte även och storhandlade och gymma en sväng innan jag hämtade Ben. Och honom hämtade jag i all hast eftersom jag var tvungen att hämta Adam från skolan och köra honom till extra matten. Vi körde dit och sen åkte jag och Ben till Biblioteket och spelade och myste en timme innan vi var tvugna och åka tillbak och hämta Adam igen.

Väl hemma så gjorde vi pappersflygplan och sen spelade vi wii. De har fått som lasersvärd till wii konsollerna. Dock var dem nästan mer jobbiga än coola så pojkarna beslöt sig för att spela utan dem. Det enda svärden gjorde vara att lysa, vara ivägen för strålningen mellan wiikonsollerna och mottagaren och vara långa.. Så killarna slog till varandra med dem hela tiden. haha..

Katie hade varit på sin taltävling, och fått bättre poäng än förra gången, så hon var jätte nöjd. En annan sak som jag tyckte var hel kul idag var att när hon kom hem, och in i rummet så såg on mig och ba "JohAAnaaa!" (så hon uttalar mitt namn..) Och sprang och satte sig i knät på mig! Då i rummet sitter hennes pappa hon inte träffat på en vecka.. Så hon springer förbi honom och hoppar upp i knät på mig som hon träffa igår.. haha! :)

Nej men puss på er, tror jag ska äta glass med sarah och Nadine sen, skönt att ha dem. :)


16 Oktober

Jag förstår inte hur jag fick ihop värsta uppsatserna om hur dagen varit. Just idag känner jag att jag inte har så mycket att dela med mig.

Var på gymmet först, cyklade 30 minuter. Stolt över mig själv! Sedan har jag hämtat Ben vid skolan, vi lekte lite. Jag planerade att jag måste köpa färgat papper osv så vi kan pyssla hemma! Sen åkte vi på hapkido, hämtade dem andra ungarna, och sen pratade jag med älskling ett tag.. För länge med tanke på att han har jobb.. Allt skulle vara så mycket lättare utan tidsskillnaden. Ska nog dra fram alla klockor jag hittar 6 timmar.. tror ni någon märker nått? :)

Nej, nu ska jag göra lite middag.. har inte ätit någon och klockan är halv 10.. haha.. Fy på mig!

Puss på er

15 Oktober

Jag har blivit förälskad- i Reese´s. Choklad med jordnötssmör i. Mmmmh! Så gott!

Idag har jag kollat två avsnitt av Ung & Bortskämd på svtplay. Rätt roligt program faktiskt, skönt att lyssna på svenska. Så det kommer jag förmodligen fortsätta kolla på nästa måndag!

Annars har det varit en Prata med Nicklas dag. Vilket jag kände var väldigt skönt. Åkte och gymmade på kvällen och cycklade i 20 minuter.. jag trodde min rumpa skulle döda mig. Fytuusan! Så imorgon ska jag cyckla igen, minst 20 minuter! :)

Nej nu vill jag inte skriva mer. Hejdå! :)

14 Oktober

Tjaa!

Idag mna vänner har jag pratat Svenska! :)

Dagen började med att jag skulle åka till Sarah och ha frukost med henne och Nadine. Så jag sätter mig i bilen, och kör iväg och när jag kommit ut från utfarten känner jag verkligen hur trög driven bilen är, och sedan ser jag att hela bilen är helt sne.. När jag går ut ser jag att det vänstra främre däcket har fått punka, så det är heelt platt. VAARFÖR SKA DET ALLTID VARA KRÅNGEL?! -.- Såå, jag körde runt rondellen utanför vårt hus och upp på uppfarten igen. Jag går och letar efter extra däck.. finns inget någonstans.. Så jag ringer Kurt (som vanligt) och sedan hämtar Sarah mig så har vi frukost. När jag kommr hem igen så hade Kurt fixat en mekaniker som kom över och fixade det. Jätte gulligt! 

Senare kom Rebecka. Hon körde hit från Camden, vilket tar upp mot 2 timmar, och spenderade dagen med oss! Det var jätte roligt! Hon är en svensk tjej från Kvicksund, så hennes dialekt var välbekant eftersom hela släkten är västeråsare. ;)

Vi var 5 tjejer, jag, Rebecka, Nadine, sarah och Priscila, och vi åkte till Portland och bowlade. I bowling priset ingick feeetaste pizzan. YAAAMMMIII säger jag bara!

Bowlingen gick för övrigt skit för mig. Sådär lagom pinsamt när jag skytit innan att jag är rätt bra på bowla, så träffar jag rännan heela tiden. Skit spel! Andra serien gick bättre iallafall, så jag behöll min stolthet lite. Haha! Efte bowlingen spelade vi spel i bowlinghallen. Ni vet dansmaskinerna? Vi stod och shakade lite på dem, och sedan spelade några av flickorna något racebåt spel. :)

På kvällen tappade vi både Priscila och Rebecka som var tvugna att åka hem, då laddade vi upp med chips och choklad och såg en Harry Potter film. :)




Min dag har varit super!

Nu ska jag se Super size me, varning för äcklig men intressant film!

13 Oktober

Ett halft år med Nicklas. :)
 Nu är det bara 6 månader och sedan firar vi ett år tillsamans i New york och kanske Califonia! :)

Idag har varit en bra dag! Jag hängde med Nadine till Walmart och sedan till the mall och sen freeport med nställningen att inte köpa något. Men så var jag ju tvungen att köpa scampoo, balsam och tandborste. Så hittadejag ett par jeans shorts som ja fick 20 dollar billgre än normal prist, så nu har jag shorts i sommar!
Sen blev det brevpapper, och så julkort. Så nu kan ni förvänta er en julhälsning där hemma! :)

Jag köpte även lite smått till familjen att skicka som julklapp som dem får dela på. :)

Så, nu är jag fattig igen! Eller.. fattigare än innan iallafall!

På kvällen har jag chattat med Nicklas.. Det är mysigt att prata med honom, man blir en lycklig tjej!

Har egentligen inte så mycket att säga idag, imorgon blir det bowla med brudarna. :)
Puuss!


12 Oktober

Nadine fyllde 20 år idag!
Jag vill också fylla 20.. Hon var dock deprimerad övr att hon blev gammal. :) Förstår henne, det är inget speciellt att fylla 20 i Tyskland, där får man ju köpa alkohol vid 16. Sjukt orättvist!

Vi firade henne lite hos Sarah, med lite presenter och muffins. Det var mysigt!
Låter bilderna prata istället!




Imorgon ska jag åka till Freeport eller något med Nadine och sedan jag har en chatt dejt med Nicklas. :D
puss och godnatt! :)

11 Oktober

Hej!

Idag ställde jag klockan på super tidigt (8) och så åkte jag in till bil verkstaden. Jag laddade upp med New moon boken, mp3, frukt, macka, energidrink och en smoothie.. som jag för övrigt kom på att jag inte drack så den måste vara kvar i bilen.. Hmm, kanske borde hämta den?

Sen satte jag mig i väntrummet medan dem fixade bilen.. Där blev jag sittandes i 2 och en halv timme.. Finns roligare sätt att spendera sin morgon på faktiskt, men nu funkar bilen iallafall!

Efter så blev det gymmet med sarah. Handbollsspelare som vi är började vi passa meden medicin boll haha, vägde säkert 2-3 kg, Så det var lite tyngre än en vanlig handboll. :) Utmärkt armträning! Sen körde vi situps med en tyngre medicinboll.. ni vet när man gör situps med bollen, passar bollen till den andra som gör situps md bollen osv. Hel jobbig efter ett tag. Men, jag tog det lugnt, haft on i halsen och hosta i två veckor så vill inte få tillbaka allt på en gång! :)

Sedan drog vi till the mall! (Varuhus låter så.. fjantigt. The mall låter grymmare.. haha..) Och där sökte vi present till Nadine som fyller 20 imorgon! Men det var svårt så vi båda blev trötta och irriterade, så vi drog åt oss ett halsband och betalade, med inställningen "hon kan byta den om hon inte gillar det.." Trooor ni ite de säger i kassan att man inte kan byta dem då? När vi ÄNTLIGEN hittat något? Så jag sa att jag skulle köpa den av henne om hon inte gillade det! (Nu hoppas jag inte att hon läser min blogg.. Isåfall har jag ju pajat överraskningen.. Jag chansar! :))

På kvällen kom båda mina små tyskor över, jag bjöd på vatten och is, och lite mandariner. Vilken värdinna jag är! Men det var rätt trevligt, vi satt och pratade vid köksbordet som alla vuxna gör. ;)

Nu sitter jag och kollar på beyoncé på tvn, någon konsert.. människan är ju grym! Jag förstår inte hur man kan dansa som en galning och ändå ha en oslagbar röst? ;s

Jaja, puss!

10 November

Skruttans vad pacman är ett svårt spel! Spökerna tar mig hela tiden!

Idag klev jag ur sängen, och klockan 10 var jag i Nadines bil! Okej.. inte sådär över drivet tidigt, men iallafall! Vi åkte till Freeport och kollade vinterskor. Ni vet sånna där mockaskor (tror de är mocka..? ) Som är så där galet varma, men också sådär gaalet fula? jag testade iallafall dem, och dem var galet sköna! (Mycket galet här gott folk!) Och jag kände bara att det var dem ultimata vinterskorna! Så jag var beredd att betala för dem, men frågade en sista fråga till expiditen..
"can I play in snow with them, you know, with kids?"
"No, i wouldn't recoment it.."

Sååå, då ställde jag tillbaka dem. Om jag tycker dem är hel fula, och inte ens kan använda dem i snö.. vad ska jag då ha dem till?

Vi åkte till vårat varuhus som vi är stammisar i istället, och där hittadejag en in kjol, halsduk och mössa! Jag vet att jag borde spara pengar men.. Jag börjar imorgon!

Senare hämtade jag ungarna här och var, och körde dem till extra matte. När jag skulle åka iväg från extra matten med Kaite och Ben, så funkar inte nyckeln i låset i bilen. Jag blev helt paff. Rätt nyckel.. batteriet hade inte dött, jag hade bensin.. MEN jag kan inte vrida på nyckeln? Ringde Kurt.. (börjar bli pinsamt att ringa Kurt om saker nu.. -.-) Och han säger att jag måste vrida på ratten och nyckeln samtidigt.. jag försöker mn det funkar inte!! Så Kurt ringer något företag som skickar ut ngon kille som skulle hjälpa oss med bilen. Efter ett tag klarar jag och Katie av problemet själva.. yes! Så fick ringa killen och säga att vi klara det själva.. Stackars kille att behöva vända. :P

Jaja, på kvällen åkte jag till Sarah och såg "Du, jag & Dupree". Nice! i bestämde också att vi skulle försöka överraska Nadine litepå lördag, eftersom hon fyller 20 på fredag. Och sedan kollade vi lite flyg och sånt till Washington! :) urnice!

Puss o kram, skummbanan!


9 November

Idag har varit en mysig dag.
Jag och ben hade 2 timmar egen tid innan hans hapkido började. Då gjorde vi varm choklad, pratade och lekte med bilar! Myspys!

Efter hapkidon och hämtning av barn, anlände vi hem, och ungarna hade deras screen time. Jag kastade mig ner i soffan också, och bara njööt av att ligga ner. jag var hel seg av någon anledning.. Så när Kurt kom hem med Burritos, var det gott, sen gick jag upp till mitt rum i en k vart för jag kände att jag var jätte grinig..

Sen gick jag ner och pratade en stund med Katie innan hon skulle sova.
Mina barn är så söta så!

Puss och godnatt!

8 November

Dialog mellan Ben och Kurt

-but dad..
-Did you just call me butt dad?
-No, but(t) daad..

haha lika kul varje gång dem säger sådär! :D

Idag väckte Katie mig klockan sju. Jag trodde det skulle räcka med vara uppe till halv åtta, men nix! När jag kom ner var lla, till min förvåning, vakna, hade ätit frukost, borstat tänderna, och så var de påklädda. och då menar jag påklädda, med jacka och skor! Trots att det var drya timmen kvar tills Adams buss kom, och tills jag behövde köra Ben till skolan. Denna tidsskillnad ställer til det i huvudet på dem, så dem var uppe super tidigt!

kurt körde Katie till skolan, medan jag försökte få pojkarna på andra tankar än att åka till skolan 40 minuter för tidigt.. Till slut gav jag upp och åkte 20 minuter för tidigt, tänkte att vi kan väl leka utanför skolan eller nått. Precis fått in pojkarna i bilen när Kurt ringer och säger att skolorna är iställda pågrund av storm. Så, det var bara att dra ur pojkarn ur bilen igen. Tänk.. när dem är som mest taggade för skola, så är den inställd.. typiskt!

Kurt kom snart hem med Katie igen, och så stod vi i ruta ett, utan någon dags plan. I vanliga fall hade de blivit rastlösa på en gång och sprunit runt och lekt-slåss och sådär. Men idag var de som små änglar. knappt ens små tjaffsat (nu låter de som att de i vanliga fall är rövare och bråkar jämt.. de är väl inte värre än andra barn, svårt bara att få 3 stycken som är på högvarv att sluta när man vill att de ska sluta!). Först kom Katies vän över med sin lilla syster. Jätte söta tjejer, som dock är väldigt blyga för mig. Då var ungarna i lekrummet och stoja och hade kul!

Efter ett tag blev tjejerna hämtade av deras mamma. Då tog jag mina ungar, stoppa de i bilen. Lämnade Adam hos hans kompis, plockade upp Katies kompis, och sedan åkte kompisen, Katie och jag och såg Megamind. En animerad ny film, rätt bra faktiskt!

På kvällen lagade jag lax, som var mumsig! Och sedan låg jag och aalla barnen och snugglade tillsammans. :) hel mysigt!

Min dag har varit kanon!
Hur har din dag varit?:)

Puss!


7 November

BAM BOM, SKRIK!
VOFF-VOFF!

Så vaknade jag imorse.. Först ungar som spelade fotboll, och sedan när dem slutat en hund som skällde PRECIS utanför min dörr.. Vad klockan var? 6.00.. Jag- trött? Jaahaaru!

Vi har vart i sugarlouf över helgen, eller över natten, och kollade in våran stuga vi hyrt över säsongen. Den är riktigt nice! Och ligger nära liften så det är bara dra på sig grejorna och gliida! :) Längtar såå mycket!

När vi kom tillbaka till yarmouth slängde jag ihop en fruktsallad, och sedan åkte jag på aupair möte. Var faktiskt helt okej, alla hade gjort rätter från sitt hemland, så vi satt och åt och prata lite innan man fick åka hem.

Nu ska jag sova!
Pusskalasis!


5 November

S K I T  D A G

klippte håret.. inte förman ser någon skillnad men iallafall. sen fixa jag naglarna, men råka fucka till det på något vänster, så måste tillbaka, hade inte tid direkt efter bara.. utan jag går hem oh letar ihjäl mgefter Katies fotbollsskor.. hittar de inte och kommer lite förtvivlat till hennes skola där de visar sigf att de ska köra baket och hon håller i skorna hon behöver..

happ! Ska hämta Ben.. lyssnar på mp3 på i bilen, stoppar hörapparaterna i fickan, men.. när jag behöver dem ligger bara ena hörapparaten i fickan. Såå måste ha tappat ena. Letar i bilen, hittr inget..

Hämtar Ben, sättr mig i bilen, hämtar Adam för sent så de har ringt Kurt och frågat vart tusan jag är.. Tvingar i pojkarnai bilen, åkertill Katies skola för att leta efter hörapparaten. Spårlöst borta.. Pojkarna springer till lekplatsen medan jag går in och ber dem ringa om dem hittar den. "hur ser den ut?" Jaa men man brukar ju hitta hörapparater så ofta att man behöver beskrivning för att kunna separera dem.. >.< jag visade andra apparaten och hon nickade artigt..

Går iväg till pojkarna, och disskutrar lite med dem att man måste vilja lära sig gunga för att kunna.. och nej jag gör inte fart på barn i er ålder. Sen träffa vi Katie, hon ville heeem medanen av killarna rå strejka när vi skulle till bilen för han ville stannaoch leka. Medan jag mådde piss över hörisen..

Uppiktigt sagt tvingade i alla i bilen och när jag sa att vi skulle sebio började ALLA protostera.. De protostera för att gå på bio? jag trodde barn jublade åt sånt.. :s

Kommer hem, alla är helt vilda och slåss och brottas.. lyckades få i dem mellis, och efter ett tag lyckades jag, trots protester få i alla i bilen. GPSn ville inte visa restaurangen vi skulle till men vi skulle åk iväg iallafall och försöka hitta dit utan. MEN när jag ska dra igång morton startar det inte.. SJÄVKLART har jag glömt lyset på, så batteriet har dött.

Ändrade planer.. Kurt kom hem med Burritos, och vi skulle se 3D film. Videon funkar inte så vi såg Harry Potter, the half blood prince på Tvn istället. Tyckte det var heelt okej. Sen på kvällen när alla gick och la sig såg jag på 50 first dates, samtidigt som jag spelade zombie spel på i-paden. faktiskt riktigt roligt!

Nu ska jag sova.. Godnatt!

4 november

Tjoohooo!

Idag mår jag bättre.. eller.. halsen är värre men illamåendet är borta!

Idag har varit en vanlig torsdag..
hämtat Ben från skolan, lekt med honom tills Katie kommit hem. Åkt på piano lektion, träffat Adam och åkt hem med alla 3 barnen.

Skulle lägga barnen idag också. vad stressad man blir när barnen vägrar sova och klockan blir mycket. Nästa så man vill trycka ner deras huvud i kudden och tvinga dem att sova! Funkar ju inte riktigt så..
Snuggla med en av pojkarna i en halvtimme- han somna inte. Tvungen att hämta andra pojken för de blidde läggdags för han också, han kan inte koncentrera sig på annat än att hans pappa kommr hem snart, och blir törstig, och måste gå på toa, och ska bara läsa en sak i en bok och ska berätta en sak och .. ja.. samtidigt som den tredje ungen kommer in i rummet och ska visa mig nått.. När den första ungen rullar runt i sängen för att dem andra total stör när han försöker sova.. puh!

Det funka till sist iallafall, en somna och sen bädda jag bara ner dem andra två och gick ner. Antar att de somna eftersom jag inte hörde något mer än så!

Imorgon blire shoppa med Nadine om hon inte måste jobba! Om hon jobbar ska jag nog kapa av mitt hår lite, och kanske fixa naglarna. Dock inte bestämt om jag ska ta bort dem eller låta dem vara kvar..
Blir upp till suggalof i helgen.. inte alls den rätta stavningen.. haha, men det är iallafall där dem har stuga vid skidbacken! Backarna är inte öppna än, men nice att se hur det ser ut där uppe. :)

Puss på er mina vänner!

3 November

THE HOUSE IS A MESS!





Dock är det bara senaste bilden som stämmer nu. Dem fixade klart vardagsrummet och köket. Vilket var bra eftersom barnen kom hem idag! Skulle bli jobbigt att bo 4 i huset och inte kunna vara på nedervåningen!

Idag har inte vart min dag, har inte mått såbra. Vart illamående hela dagen.. plus att jag börjat bli förkyld. Hoppas det blir bättre med tiden.

Idag utsattes jag för att en av ungarna grät och blåvägrade gå in till sin stödmatte lärares hus.. vad gör man då?! tvingar man barnen att ta EXTRA matte? Han är ju inte ens dålig på matte..
Hur som helst kom läraren ut till biln och lockade in honom genom att berätta vad hon planerat för dagen, och när jag hämtade upp honom efter var han som en liten solstråle. :) Så förmodligen var det väl rätt roligt ändå!

Katie hade ett tal i skolan idag som hon övat jätte mycket på. Ville så gärna se henne, då öräldrar kunde komma och kolla. Men jag kom dit preecis efter att hon hade slutat! Blev så besviken, och så besviken att jag gjort henne besviken! Men det hade tydligen gått bra för henne iallafall, och det firde vi genom att äta på restaurang på kvällen. :) Kyckling Ceasarsallad.. mums!

Puss

The smile on your face let me know that you need me,
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hands says you'll catch me, wherever i fall..
You say it best, when you say nothing at all..


1 November

Heeela bottenvåningen är helt katastroffal!
Det är några grabbar här och målar om i köket och vardagsrummet.. det visste jag. Men att HEELA bottenvåningen skulle vara täckt i plast, alla hyllor, allt golv alla bord, rubbet!! Hade jag missat.. och när jag gick till tv-rummet för att se tv, så var det plast där också, över hela sofforna och över tvn.. så planen att se på tv gick åt pipsvängen. DÅ kände jag mig ensam, när jag inte ens fick se film ifred!

Jag och Sarah bestämde oss för att åka på bio. Hon ville se "SAW" och jag "A social network". Så jag gick med på att se SAW, och så sa vi att vi ser social network typ i helgen. Bara det att.. ja, ni som känner mig vet att jag inte direkt är så mycket för skräckfilmer.. jag blir så dunder rädd! uusch.. men jg tog mig i kragen och såg fram emot att komma ifrån huset.
Vad jag inte visste var att filmen var i 3D.. utan det fick jag reda på i bilen påväg dit..

Filmen var ääcklig, men rätt okej ändå. Jag satt med händerna framför ögonen och kollade bakåt i salongen ett par gånger. Hemskt glad att ingen var bakom mig, isåfall hade de nog tyckt jag va störande som stirra på dem lite då och då. haha! Krama sönder Sarahs hand lite ibland, sen var filmen slut!
Helt stört vad folk kan få saker se verkliga ut, typ huden slits av.. USCH!

Efter åkte jag hem till Sarah och snodde all muik hon hade på datorn, så nu har jag lite i min mp3 iallafall, typ 100 låtar. Men ni får gäärna skicka musik! :)


Puss


31 Oktober

HALLOWEEN!


Haha, ni skulle sett Kurt! Han sprang runt och fnissa fö sig själv medan satte upp en mega spindel i taket, med en stor lampariktad mot den som hade ljuseffekter och ljud som en storm. Sen satte han upp en dödskalle på dörren som skrattar och pratar.. riktigt kuslig faktiskt haha. Så hela ingången till huset blinkade som det stormade här inne, och så skrattade det kusligt när man kom. inte nog med det, utan Kurt sätter sig i mörkret med en sak som förändrar hans röst så den typ dånar och skräms! hahaha! Han var helt överdivet lycklig! "This is my favorite holiday!" sa han gång på gång med världens leende! (Och nu ska ni inte tro att Kurt är en av barnen, utan det är pappan i familjen!)

Ungarna klädde ut sig, katie var en "Ladybugg" .. Alltså en nyckelpiga.. ursöt! men hon lämnade vigarna hemma, och antennerna. Vilket var synd. De som gjorde typ hela kostymen. :( Killarna var ninjor typ. Elle nått. Svartklädda med svärd. haha, roliga.. ;)

Själv var jag djävul, men jag stanna hemma med godiset. Var säkert mer än 150 ungar här, gaalet. Vissa var typ i 15 års åldern och inte ens utklädda? Öhm.. pinsamt? jag ba "But you're not even dressed!" "hööhöö.. *tar en godis* thanks!" springer iväg.

Vi hade en stooor kastrull med godis, och allt tog slut! När godiset tog slut drog ungarna till mamma igen och Kurt till Boston. Jag stängde dörrarna och släckte alla lampor,och det har faktiskt inte varit någon här sen dess! Eller.. eftersom att ringklockan inte funkar skulle jag inte märkt det iallafall. haha. :)

Nej men det var kul, men nästa år vill jag ha halloween fest. Redan förberett Nicklas på det! haha. Förhoppningsvis bor jag i lägenhet, eftersom jag är hemma i Sverige igen då! :)

Puss


RSS 2.0