25 Juni

Solen steker som tusan ute! frågan är väl egentligen varför jag är inne vid datorn då..

Vaknade iallafall imorse av att telefonen ringde, det var mölnbo skolan som fråga om jag ville jobba där vecka 27, 28 och 31, 32. Yeaaay, 4 veckors jobb! Igår undrade vad jag skulle göra i sommar, nu undrar jag om jag kommer hinna göra något.. haha :D
Känns fett bra ;)

Idag kommer Erik hit, bara träffat han en gång, så är faktiskt nervös, men det går säkert fint. :)
Nu ska jag ut och jobba på brännan!
Puss!

22 Juni

Grattis Linus på 17 års dagen, lillskiit :)

Idag har jag varit i stockholm med Katja och Kriss, första gången jag träffa Kriss, han var trevlig. :)
Vi satt vid kungsträdgården och åt glass och innan dess tog vi en fika. Mysmys, han skjussade hem oss sen. Jag och Katja hade nervevade rutor där bak, så vi stack ut huvudet som små hundar, och lät håret fladdra, härlig känsla!

Just nu sitter jag och väntar på att min bror ska komma hem från affären med grillkol så vi kan grilla, börjar bli riktigt hungrig.. Men även fast det tar tid att grilla vill jag göra det, man ska göra det när det är sommar tycker jag! Och sommar är det ju verkligen idag, riktigt skönt!

Jag och Katja träffade en tjej på tåget mot stockholm som satt och gnällde på vädret och sa att det var bättre när det var regningt, visst, hennes åsikt, men vem tycker så?! :o :P Tokiga människa..

Näe nu ska jag nog ut, ska bada med Katja sen! Sån badkruka som jag är, så får vi väll hoppas jag kommer i.. :D
Puss!

21 juni

Tjaaaaa

Vart ute och övningskört nu på morgonen, det är ju riktigt kul faktiskt! Resan började med att jag försökte köra ut på vägen i fel växel, bra! (y) Men annars gick det ganska bra, jag äe hel taggad på körkort, fastän det kanske är en bit kvar tills dess. :)

Blir att leka med Carolina sen, hon ska komma hit (!!!!!!!!!!), vet inte vad vi ska göra, i värsta fall åker vi väl tillbaka till Järna. hah :)

Näe men ha en fin dag idag!

Pussen


20 Juni



Om någon missade det, så var det midsommar igår!

När vi kom fram bedrog vi oss direkt till en mat affär, där Oliver och hans kompis Albin handlade mat, jag, Katja och Jessica gick bakom dem som eftersläntare och la oss inte alls i vad som hände där framme, men det gick ju bra! Det blev Ätlig mat som vi gjorde iordning tillsammans.. Eller egentligen var det killarna som gjorde den också medans vi flickor var tjejiga och satt på toaletten! haha! Men vi gjorde finfina servett vikningar, lite ojämt, men ojämt är fint!

Lagom till maten skrev Oliver ut snapsvisor från internet, haha dem var lite lustiga faktiskt.. Och dem där snapsarna, "Svenska favoriter" VEM FAAN valde dem till favoriter?! Har aldrig smakat något äckligare! :P jaja, men det var roligt faktiskt, kändes som det hörde till att sitta och pina i sig dem där och så när man precis sjungt dem där visorna.
Jag började med en skåning, och slutade med en norrlänning, väldigt geografisk av mig. :D

Haha, efter maten skulle vi plocka in disken i köket, och då råka jag slänga ner en liten del av pappers dekorationen på bordet rakt ner i ett ljus, och ser hur det börjar brinna! Fatta vilken panik det blev. Skrek och blåste och Jessica började skrika och haha, paaaniik! Fick slut på brasan efter ettt tag iaf. :P

Näe men finns egentligen inte så mycket att berätta om dagen, vi skulle vidare på fest, men det blev inte så, utan efter att några av Olivers kompisar kommit dit, och vi varit sociala med dem, druckit några drinkar och var glada allihop, så åkte jag och Katja hem mot Mölnbo. :)

Väl i Mölnbo satt jag och Katis och var sociala i hennes lusthus, det var jätte mysigt. Länge sen vi bara satt och pratade sådär! :)

Min Midsommar har varit toppen! hur har eran varit? :)

18 Juni

Hej, jag har precis fått mina betyg, jag är jätte nöjd.
Fick 2 g, 3 mvg och resten vg. :D Duger finfint åt mig!

Är man hörselskadad i en vanlig klass borde man inte ha dem betygen, och nu skiter jag i att jag skryter, för jag är glad! :D wooho!

Igår var en väldigt bra dag, efter jag och Carolina begravt Edvard så övningskörde hon lite grann, och sen så spelade vi volleyboll med caroline, Sussie, Andreas och Micke LA. :) Det var riktigt roligt faktiskt! Inte för att vi fick så bra spel, eftersom vi spelade med en plastboll som flög sin kos, och ingen orkade springa eller offra sig för bollen och spelet. Men det var roligt, alla skratta och var glada, mer behövs inte, eller? :D

Eller vollleybollen åkte jag och Carolina hem till Micke och Andreas nya lägenhet, åh vill också flytta hemifrån! Det var riktigt fint där faktiskt, massa soffor. Fanns mindre många köksbord bara, men dem verkade överleva utan ett. ;D Haha, näe men blev riktigt avundsjuk faktiskt. :)

Idag ska jag åka till gymmet, och sen övertala pappa att övningsköra med mig, sen ska jag åka hem till Andreas B, och hitta på något med han, blir nog asbra. (:

Pusselipuss.



Bilder sen grönan kommer här. :)





17 Juni

Tjo

Är hemma hos Carolina. Vi har varit på farstanäs och suttit där på bryggan och ätit Ben och Jerry glass, med brownies och kakdeg, men brownisarna var äckliga, så vi sl'ängde dem. :D

När vi kom hem så såg Carolina någonting i rabatten!
Det var en död fågel! Vi bestämde oss för att hålla en värdig begravning för stackarn, som såg ut att ha dött av hjärtattack eller något. Den hade säkert sett någon fulig och dött pågrund av det.. sorgligt.

Iallafall tog vi spade och begravde den, blev riktigt fint :')
Här får ni se bilder från våran Edvards begravning.

Edvard <3




15 juli

Tjo, sitter hemma hos Timmy med en massa folk. De kollar på mean girls, den är bra, men känner att jag sett den förr.. :D

Var på grönalund i Torsdags, vi hade tur med vädret., och så var det nrj in the park där på kvällen. Riktigt soft dag! Var där med Carro x2, Dennis och Mange, och det funka skit bra. Vi hade roligt och sprang omkring. Tyckte synd om Dennis när vi skulle äta, alla fick sin mat, och när jag ätit upp min och typ väntat i 10 min på dem andra, så kom Dennis med sin mat. Sjukt sega, undrar vafan dem gjorde där inne.. :P

Den där nya karusellen insane, den är ju sjukt överskattad! När vi gick dit var det ganska kort kö, så vi köade i en kvart kanske, och åkte i 40 sekunder.. På slutet var kön ca. 60 min lång, och då åker man bara i 40 sekunder, inte värt det! :o Vi åkte kärlekstunneln, haha det var roligt! Åkte med Carro x2, satt och tränges i den där båten, och den höll på att välta typ hela tiden. Jag satt länst fram, och satt inte ens på den där sitt saken, utan satt på golvet, typ under fören.. hah, och sen när kameran kom så skulle vi posa lite fint, vilket slutade med att jag typ käka upp carros kind, och på bilden syns ingen, för carro råka höja armen. haha :D Nej men det var den romantiskaste åkturen jag åkt :') :D

Tack för en mys dag :D


I lördags spelade vi eken cup med salem laget, det är en utomhus cup, och det regnade. Så gräsmattorna vi spelade på var ju bara lera tillslut, ingen kunde greppa handbollen, utan man sköt mitt på och kastade sig efter bollen så gott det gick. Var helt brun om benen av lera efteråt, yeaay. Mys. :)
På kvällen drog jag hem till Linnea med några människor, det var ganska lugnt där. Rätt skönt, var typ helt död där på kvällen. :)

Jajaa, nu ska jag återvända till mupparna :) Pussen.

10 Juni

Tjobre lito!

Idag blidde det att fara till Skogås, skulle lyssna på Dennis när han spelade med sitt band, men innan han hann börja så kom Carolina på attt hon var tvungen att vara hemma en viss tid, så vi var tvugna att dra innan dem började. Lite segt sådär.. Men man kände sig inte riktigt hemma i miljön där bortadär spelningen skulle vara heller, eftersom att alla hade annurlunda stilar än oss. Jag och Carolina brukar diskutera om vi är fjortisar eller inte, och när man sett många av dem där kan man konstatera, nej det är vi inte! :) woho!

Får hoppas att det gick bra för Dennis och dem utan vårat sympatiska och moraliska stöd. :)

Imorgon blir det grönalund. Vi skulle ju dit förra veckan men det spöregna. Nu är det sagt att vi ska dit även om det regnar, får väl se! Jag hoppas på det bästa! :)

Nu ska jag kolla på andra delen av Paris BFF, såg första avsnittet igår, så jävla patetiskt, att jag vill se igen.. :P Paris verkar ha missuppfattat det där med att lita på någon. Att lita på någon, och låta en kompis förändra ens hår helt och hållet är inte riktigt lika.. Jag skulle aldrig kapat håret och färgat bara för min bästa vän sa det.. Håret och frisyren måste man väl få känna själv vad som är bäst, eller? haha, aja, Paris är ju kungen i det läget så..

Puss på er. :)

9 Juni

Hej

Tråkdag verkligen! Bara suttit här, ska kanske träna handboll ikväll, men inte säkert, ska väl iallafall ut och springa nu, sen får jag se om jag åker och gymmar eller spelar handboll. Orkar verkligen inte sitta inne mera, jag hoppas att det här blir den värsta dagen på det här sommarlovet alltså! :P

Blev ingen grönalund i torsdags, utan vi ska dit nu på torsdag är planen. Fan om den regnar då.. Då ska jag personligen slå vädertanterna tven! Hatar när dem sitter och säger att det ska bli dåligt väder och så blir det det. Vissligen är det inte dem som styr, men, om man inte kan slå den skyldiga, får man inte slå budbäraren då?

I Fredags tog Tobias sudenten, stor pojke. :) Han såg glad, men trött ut. Precis som det ska vara när man tagit studenten! Var en massa folk här då, var väl inte den roligaste festen jag varit på, men det var riktigt kul att träffa min kusin Emma! Inte träffat henne på år och dagar. Vi ska typ hälsa på den i Huddik i sommar. Yeay, längtar faktiskt, riktigt roligt! :)

Annars har helgen bestått av att ha varit på 50 - års fest, mindre roligt.. MIn fasters man fyllde.. Åkte dit, var trevlig och åt upp deras godis, och mat. Sen drog jag och Tobias hem. Jag gick till Ellinore, fast gick därifrån ganska snabbt också. hah, Sen dess har jag typ lekt med Andreas typ. :) Trevligt trevligt.

Nääe, nu ska jag pallra mig utåt och springa min lilla runda.
Puss.


Jag vill ha det som det var, kommer det attt bli så igen?

3 Juni

Känns som jag får sommarlov  idag va.. ;) Eller, det känns faktiskt inte som det, helt mulet och ganska kallt.. Dem flesta i klassen har satt på sig leggins och en klänning eller en fin tröja bara för att det är skolavslutning. Dem kommer typ förfrysa! Vi ska ju typ vara ute sen med klassen, om vi inte går ner till gympasalen och myser. haha vi kommer se ut som lodisar hela bunten. (:

Själv har jag på mig jeans, en skjort t-shirt och en tröja över det, och jag vill ändå inte ut, för jag vet att jag kommer
frysa. :P Aldrig haft jeans på en skolavslutning förut tror jag, någon gång ska vara den första!

Ikväll så blir det att leka med Carolina minsan. Vet inte vad vi ska göra riktigt, men det blir nog myspys, för det brukar bli myspys när vi leker, även om vi bara ligger i sängen och typ sover. Man får göra det också! (:

Sedan blir det grönalund imorgon. Vi kommer förmodligen bli blöta.. Men får väl köpa sånna där sexiga regnställ, som typ hänger över hela kroppen, ser väldigt obekväma ut, nu när jag tänker efter.. MEN det lär ju bli mindre kö om det är regn iallafall! :)

Näe men Puss och kram

2 Juni

Hej. :)
Jag har precis blivit klar med ett fritids arbete, är ganska nöjd faktiskt! Får väl hoppas att läraren också är nöjd. ger hon mig godkänt på den, så slår jag henne! :P Nu har jag faktiskt lagt ner min själ i den.

Igår när jag kom hem hade jag glömt mina nycklar hem, så blev ute låst. Det är typ det värsta som finns! Fönstret på övervåningen var öppet, så tänkte gå och hämta en stege och sedan bryta mig in, har gjort det förut. Man känner sig lite kriminell, men är man desperat så är man! Jag struntade i det, och låg ute och tvångssolade istället, tur att det var fint väder! :)
På kvällen såg jag Twilight, den var sämre än jag trott, alla snackar ju om att den är så jäävla bra.. :P men den var helt okej. :) Men killen var INTE snygg! :P

Nu börjar jag lektionen (: Puss<3

1 Juni

Åååh, checka vädret! Jag har fått mina första solbränna ränder, det svider när jag duschar för att jag bränt mig. Men det är det fan värt! Sommar! På onsdag så blir jag ledig. :) Måste plugga som en tok fram till dess.. Men sen så är jag ledig!!
Blir grönalund på torsdag, som jag typ nämt tusen gånger, och sen på Fredag tar bror min studenten. lite avundsjuk är man väl sådär.. Så fredagen går ut på att vara social med kusiner och vänner man inte träffat på hundra år. det är inte helt fel alltså! (:

Helgen har gått ut på att sola, bada och vara med Linus och Andreas typ. :) Varit trevligt! :D

Nu börjar min lektion.. Tjaao :)


RSS 2.0