29 Juni

Tjollahoppsan!

Huuuur är läääägeeeeeet

Jag sitterhemma för engångs skull. Nu på senaste har jag varit ute och rännt om kvällarna, men inte idag inte! Blev tvungen att jobba tills 9 istället för 5 idag.. Bara sådär 4 timmar extra, tjoho. Så det blev en liten butter och trött Johanna, som inte alls ville leka med sina vänner utan sova istället. Ooch så sagt som det var gjort, här ligger jag! :)

Jag och Ben hade en bra dag idag. Vi träffade Sarah och hennes ungar på morgonen, åkte dit och lekte, och sen packade jag och Sarah en picnick, gjorde värsta yammi pastasalladen, såå åkte vi ut till vattnet och åt med alla barnen. Kalasmysigt! Efter det åkte jag och Ben hem, och sen dess har vi mest softat. Vi lagade hans favorit mat på kvällen - pasta pesto- och såg på hans favorit film. Så han verkade ganska nöjd med dagen. Dem andra två av mina ungar hade en lång dag på deras sommarskola grejsimojs, så dem kom hem runt 9 när Ben redan sov.

Ååh jag är suuuperexalterad, rebecka kanske kommer på fredag. hoppashoppas. Vi sa att om hon kommer ska vi göra midsommarkransar o äta köttbullar. Fira midsommar lite sent sådär! Myys. Sen på kvällen blir det Biljard och pingis med hela glada gänget! Kan bli en riktigt lyckad dag. :D

Pusselipuss


heemsk bild, men, SVERIGE!!!

Jaja, see ya later

24 Juni

Glad Midsommar!

Min tanke var att göra blomkransar till barnen och ha ett litet eget midsommar firande.. Bara det att det har spööööööregnat hela dagen. Kul? Nooope. Så hade ingen lust att först traska ut i regnet och plocka blommor och sen sätta dem blöta blommorna i håret.. Så gör några imorgon om det är bättre väder då. Imorgon ska vi också åka upp till familjens sommarstuga. Inget internet och ingen mottagning på telefonen. Ooooh  vad jag längtar..
Äsch, blir säkert bra..

Backade på Bens sparkcyckel igår med bilen.. Sen jag kom har jag kört på en cykel, en sparkcykel, en sparkbil, och en kaffemugg. -Bara på våran utfart. Braaaa jobbat! Allt utom cykeln är helpaj btw! Känner mig som en underbar bilförare.. Aja, det var åtminstånde inga ungar..

Igår var jag och tamara och bowla. Första banan gick sådär skiiitbra för mig. Fick bara massa spärrar och strikar. Fick typ över 150 poäng på en serie.. NAAAJS :)) Sen gick det nerför.. Men Tamara brukar alltid vara bättre än mig, men jag vann 3/4 serier. Tjoho, lycklig tjej.. haha.

Vet ni? Jag är MEEGA trött. vart uppe för sent senaste tiden och jobbat mera.. Så klockan är 10 på en fredag kväll och jag tänker sova nu. :)
men vi hörs!
Puuuuss

20 Juni

IT'S AAALIIIVVEEEEEE

jaaa ni, 2 veckor och 4 dagar sen jag uppdaterade.. Heehee.. har väl hänt liite sen dess ja. :)

Till och börja med har jag nya kompisar, några pojkar som bor i portland. Tycker det är jätte kul att äntligen hittat amerikanska vänner.. :) Så de har vi hängt med nu senaste veckan en hel del, så skyller aaaall på dem att jag inte hunnit uppdatera.. :) Nej men jag vet inte, har bara inte blivit av.

Nu i helgen var jag i Newyork stat med sarah på en weekendcourse. jag behövde ha credits, alltså "skolpoäng".. skitsamma, så jag var i Albany på en aupair skola och åkte dit med förväntningen at det skulle suga getpung. (Ursäka språket, men ja.) Men de gjorde det inte! Det var riktigt roligt fakiskt! Vi lekte på lektionerna, och kolla på youtube klipp, och hade disco på kvällen.. nej men helgen var bara allmänt, rolig. :) Fick prata svenska, vilket kändes som evigheter sen, även fast det inte var det och ja, det var kul att träffa nytt folk..
Låång resa bara. 6 tmmar i bil dit o sex timmar hem, wihoo.

Hmm, vad kan jag mer berätta? Sommarlovet har börjat, så jag jobbar heela dagarna, vilket känns seegt. Börjar ju 8 på morgonen, och har börjat 12 heela året. Men jag och ben har skoj iallafall, Han är min sockerpärla. :)

Nej men uppdaterar väl snart igen. Puuuuss



Mamma du fråga om ormen, det är craigs roomates orm, och den var faktiskt rätt fräck. pappa sa at jag fick ta hem den så du lär ju träffa den i Sepember! ;D


2 Juni

Sommaren här har börjat lite konstigt, var thunderstorm varningar igår, så förmiddagen var hel molning, mitt på dagen var det jäätte soligt och på kvällen jätte molnigt igen.. Helsnurrigt. Men vi fick iallafall ingen storm här, var väl skönt det!

Idag var jag uppe tidigt, hämtade Nadine vid halv nio, och så åkte vi vidare och hämtade Tamara och sendan vidare till tha maall. Jag köpte för mycket.. Köpte feta scrapbook kitet, och har faktiskt scrapat ihop 4 sidor nu här på kvällsningen. En med mig och Nicklas och tre till ungarna. Tänkte ge dem en scrapbook när jag åker hem, så har ungefär 3 månader på mig att göra 20 sidor. Eller om jag gör 10.. vii får se! Är rätt kul faktiskt, fast får slut på idéer. Får sova på saken!

Annars vet jag inte om så mycket har hänt idag egentligen. Jag och Ben åkte och köpte en kruka som jag tänkte att han och hans syskon ska få måla tills Kurts födelsedag. Har ni några förslag på födelsedags present till en 45 åring? Då får ni gääärna dela med er alltså, jag är ganska nollställd..

Puss och kram!

1 Juni

RIP Abdalla Abdi
Precis fått reda på att min klasskompis från dagis upp till tvåan, blev knuffad framför ett tåg igår.
 Känns konstigt, och orättvist hur snabbt det kan vara över. Jag har knappt pratat med Abdalla sen jag var 8 år gammal, men jag vet hur jag kommer ihåg honom, och hur jag kommer minnas honom.
Så vill skicka en tanke till hans vänner och familj.
Hoppas livet är bättre på andra sidan!

Ta vara på varje dag, man vet aldrig när det är ens sista.

Min dag idag har varit hyffsat ointressant. Var med Tamara och Nadine imorse och visade Tamara Freeport. Sen har jag jobbat, och så såg jag Hang over 2 med Bilge, Sarah och Alex på kvällen. Bra film!

Igår bokade jag och Julia flyg till Miiaaamiii! Så jag åker dit 1 september i 7 dagar. Fett nice! :) Tamara ska boka flyg snarast hon också, så det kommer bli aaawesoome!



Nicklas har absoult inget med inlägget att göra, men, jag älskar honom!

Puss


RSS 2.0