30 Maj

9 Månader i Usa. Och iövermorgon är det Juni. Det är sommar för satan!

Jag jobbade heeela helgen den här veckan. Kurt var borta med Katie på en skoltävling i tennessie.. eller hur det stavas, Alison var utomlands och Adam var borta med mormor i Boston på övernattning på hotell. Såå, det var bara jag och Ben kvar hemma.

Fredags så hämtade jag honom från skolan, och sedan drog på till standen, där planen var att samla krabbor.. men.. vattnet var svinkallt, så vi samlade sniglar istället och så grävd vi ett stort hål som en hund kom och förstörde för oss hela tiden. Suckeliduck.
Iallafall så åkte Adam iväg på lördag morgon, så efter stranden hämtade jag och Ben, Adam i skolan, och for iväg till en skatingpark i Portland. Adam är ganska duktig på att skejta för att vara 8 år, så han åkte upp och ner och njöt med att få vara med dem stooora killarna. (Typ 13-14) Ben har väl inte riktigt samma teknik som Adam, än iallafall, så han hade förbud att stå upp på brädan i ramperna. Så han gled ner på mage. Haha, ni skulle sett han! Han såg stencool ut när han åkte runt på mage och alla andra runt omhan försökte göra trix. Men ben verkade rätt nöjd ändå. Han gillar allt som Adam gillar. :)
på kvllen såg vi Gnomeo och Julia. Animerad film om trädgårdstomtar, i en lite annorlunda veriation av Romeo och Julia. :) Rätt bra.

I Lördags vaknade jag av att Adam stod i min dörr och ville packa klart sin väska innan hans resa till Boston, och så ville han åka ivägg, sådär 2 timmar förtidigt. Så börjad morgonen med att försöka lugna ner honom lite. Sen när tiden var inne så körde jag honom till hans mormor, och jag och Ben ville åka till badhuset, men det visade sig vara stängt. Sååå, vi bakade kakor istället.:)
På eftermiddagen såg vi en Musikal med Bens bästa väns familj. Vi såg Sound of music, live, och de var skiiiitbra. Tänkte innan att det skulle vara en amatör musikal men, ändå kul att göra något liksom. Men, herregudars vilka röster. Jag är verkligen jätte glad att vi åkte! :)
På kvällen såg jag och Ben, Alvin och gänget´- innan vi båda däckade i hans säng. Sköönt.

I söndags åkte jag, Ben, Bens bästa vän och hans syster till badhuset där vi stannade i 2 timmar ungefär och badade och plaskade runt, innan vi åkte tillbaka och resten av familjen kom hem. :)
Vi hade en braa helg!

Idag var det memorial day här, så det var parader överallt! jag och Julia kravla oss ur sängen tidigt och kolade på den i yarmouth. Var inte direkt något märkvärdigt. Dem spelade musik och gick på rad. Men oj vad mycket amerikanska flaggor det var överallt! ujujuj. Vi hitta n¨ågra flaggor som var gratis så vi tog faktiskt varsin. :) efter det drog vi med oss bruudarna och åkte till standen. verkligen vart steeekväder!
På vägen dit stack jag och Sarah ut flaggorna genom bilfönstrerna och skrek ut den amerikanska national sången! Om vi kan den? Nooope! :) Vi sjöng ändå! Det var kul, Julia skämdes.. haha.
 Bilge köpte med sig tröjor med Amerikanska flaggan på så vi har varit väldigt amerikanska idag.. Eller väldigt turistiga.. beeror på hur man ser det. :)



Förövrigt så har jag hittat resekompisar till Florida med, såå första veckan i September befinner jag mig fömodligen i Florida, Miami. Hur coolt!

jaja, vi hörs!
Får se om jag kan sova i min bastu till rum..
Puss och sovgott


26 Maj -Igen

Hej mina beundrare och stalkers -whats upppp?

Träffade Nadine nu på morgon kvisten, och vi åkte och.. tror ni kan fylla i ordet själva men iallafall.. shoppa.
jag köpte en "screenprojecter" til min itouch. Aaalltså, 2 plastklisterlappar för 15 dollar. Ca 100 kr. Skitkul.. och så köpte jag nya solbrillor för 5 dollar. fast de paja på engång så fick byta dem. Känns som att dem kommer paja rätt fort dem också. Suckeliduck.



Iallafall var solen i Ide idag. Ungarna var trötta och "sjuka". Hämtade en från skolan, och sen blev han suuperledsen för att han inte fick ha en playdate med sin kompis. Tyckte nästan lite synd om han när han insåg att det inte skulle bli någon lek för honom..

iallafall så fick jag reda på att jag börjar jobba imorgon och inte på lördag. Vosste att jag behövde jobba under helgen, men inte att jag började imorgon, så missar en kompis chans att va med kompisar innan honåker hem. Det suger.. :(

Nej men hörni, jag är trött och har en sömnlös helg framförmig. Kuuul att ta hand om en rastlös 5 åring på morgonkvisten.. Hur orkar man vara förälder? Ge upp sömn.. ppfht.
Puss och godnatt!

föresten, bilden är där för att jag är för jävla grym. :)


26 Maj

Gooodmorgon!

Igår var det kalasväder här i maine. var 22C och alla fick sin första solbränna, jag är inget undantag förståss.
Jag och Nadine åkte till freeport, jag köpte en heeelsnygg kofta och ett armband, och sen köpte vi lunch och satte oss vid hAAaaaavet (som mamma hade sagt). Det var riktigt mysigt. Nadine hade med sig sin poffsiga kamera, så hon satt och tog massa kort.. Kände mig rätt larvig när jag drog fram min 100 dollars kamera.. Men den funkar bra!

Efter vi vart där så vidade hon mig beachen i Yarmouth. Hade inte varit där förr, så det var bra att se. Dit ska jag dra med mig ungarna och leka, så jag kan sola samtidigt. Man måste vara smart! ;) Finns tydligen småkrabbor som man kan samla där. Skoj!- inte för krabborna kanske men.. :)



Kom hem till mitt hus runt 2, och då satte jag mig ute och stekte i solen och hade utsikt på byggargubbar utan tröja. - Lät bra va? Ha kvar era tankar, och plussa på 20 år med öl mage.. Euk. Men det var trevliga iallafall!:)
Dem gör en helrenovering på tomten här. tror dem satt in 4-5 nya träd, minst lika mnga buskar, plus att de dragit upp halva gräsmattan. Kommer säkert bli snyggt när det är klart.. nu är det en stor röra bara..

Iallafall så gick jag in och satte på Justin Biebers "Never say never" film. Jag gillade den! Killen har talang, och jag förstår faktiskt inte varför alla har så skarpt emot honom. Doock, så tror jag att han kan vara en artist som kommer och går. Vi får väl se. :)

Efter filmen fick jag klara besked att nicklas var hemkommen och hel. Jätte skönt att höra, så då kunde jag pusta ut. En tornardo, och ett vulkanutbrott.. man blir ju nervös.. -.- Men han hade klarat sig fiint! Så när jag fick reda på det tog jag en långpromenad, men blev uppplockad p halva vägen av Sarah, och åkte till Freeport och snacka skit med henne och Alex :)

Myyysig dag!

Idag verkar det vara molnigt.. Jag vill på promenix, så får se vad det bliir. :)
har ni tur skriver jag igen ikväll.
Pusskalas!

24 maj



Kär & Lycklig

Nicklas åkte imorse, jag saknar honom redan som en galning.. Började sakna honom redan innan vi sa hejdå. Hatar avsked, men nu är det bara sommaren kvar. Sommarn brukar gå fort, så den klarar vi lätt! :)

Iallafall så har han varit här i 2 veckor, och jag har njutit som bara den, trots att allt som kunnat gå fel har gått fel. Börja med att vi inte hade nått hotell, och sen inte nån resa tillbaka till yarmouth, att jag stod på fel terminal, bokat flygresa tillbaka till newyork på fel dag, vulkanutbrott och ja, yoou name it.

Hoppas iallafall att han kommer hem som han ska. Om allt har gått som beräknat ska han vara i newark nu, och ha cirka 2 timmar kvar tills flyget lyfter mot Amsterdam. Och när han kommit dit får vi hoppas att askan blåst iväg eller nått.

Hursom, så har mina 2 veckor varit asbra. Vi var i New York 3 dagar, så åkte vi tillbaka till yarmouth en natt och drog vidare till boston. Vi förlovade oss på ett års dagen. :) Sööt pojke jag har. Sen åkte vi till yarmouth och så har jag jobbat hela förra veckan. :)

Kolla på fb för mera bilder. :)
Puuss
(Får se om det här funkar, bloggen har strejkat en lång period nu.. :S)


8 Maj

Happy mothersday!
(Mamma, du får nått i brevlådan snart. Aa, kanske nästa vecka eller så.. Kom på det lite sent, men tanken som räknas?)

NICKLAS KOMMER IMORGON, Fattar ni, IMORGON!
Jag längtar bara lite.. Lite mycket.. Lite jätte mycket.. Lite mega mycket. :)

jaja hur som helst. Igår sprang jag på vår springmaskin i källarn för första gången, och såg på tv samtidigt, rätt soooft. Fundera på att göra det idag igen, men helt jätte bra väder, så jag blir nog illa tvungen att gå ut. Kan ju inte vara inne en dag som denna. :)

Jag ska till the mall senare, med Nadine och katie, ett av mina värdbarn. :) Katie ska kolla efter en kl'nning hon ska ha på hennes spelning på onsdag.. Vill så gärna se den, men är ju inte hemma. :( Det är synd!
Så, jag åker iväg med dem runt ett, och sen efter det ska jag hem och städa köket, städa bilen, städa rummet och badrummet. Och så ska jag packa klart väskan inför imorgon. :) Suuuper taggad!

Tjingtjing!


 
Min vackra pojkvän. :)


7 maj

Igår var en bra dag. Först lekte jag och Ben ute i solen och myste. Åkte till en lekplats varpå Ben säger
-Yohaaana, you are my best friend.
Jag blir jätte glad men förvånad
- Oh Ben, thats cute! But I thought "C" was your best friend?
- Yeah, I know, I was just kidding..

hahah.. Skit unge. :) Vet inte hur mycket allvar det låg i det, men det skulle väl vara askul om han såg mig som sin bästa vän. :)

På kvällsningen kom B-ruudarna över. Först var det Jag, Nadine och Julia. Vi gjorde mat, nadine färga mitt hår.. Vilket inte direkt syns, men ändå, och så lyssnade vi på ABBA. MAAAMMAA MIIAAA! Älskar Abba! Fast det ska vara orginal och inte musikalen, usch på den..
Iiiallafall, så åt vi en good kyckling gryta med ris. jaaammii.

Efter middagen ramlade Sarah, Alex och Bilge innanför dörren också, så det blev kalas! Paarteeey.
nej men vi hade trevligt, satt och prata. Planen var att de skulle iväg, men istället satt alla hos mig i 2 timmar istället och bara umgicks. Det är trevligt! :)

Idag ska jag iväg med bruudarna till tha mall. Får se om jag köper nått. :) Eller idag, nu. Måste dra på mig kläder, ligger fortfarande i sängen.
Ha en bra Lördag, även om halva er har passerat. :)
Puuuss

 
ego pic is tha shiit


6 maj

TRE DAAAAGAAAARR! Fattar niii, 3 styycken sen myser jag för fullt med min pojkvän i Fjoooortooon dagar! :D
GAAAAHHHH, längtar sööönder miiiiiiiiiiig! :D

Den här veckan har varit som en stor väntan allt¨å, men nu börjar det bli verkligt. Jag hade min sista collage dag idag, sköönt. Solen skiner, och Nicklas kommer på måndag. Lycklig tjääj.
Jag skickade lite brev igår, och så skickade jag in min och Sarahs ansökan för en weekendcourse vi behöver göra i Juni.

Det börjar bli stressigt nu, för vi vill göra en massa resor, men man ska ha råd, och få ledigt till det också. Samtidigt som min familj har en sommarstuga vi kommer åka till. Jag tror att det kommer vara ashärligt däruppe, eftersom de har båt och allt. Lite ensamt kanske, finns inget internet eller telefon mottagning eller nåått.. så lär klättra på väggarna efter ett tag.

Men våra planer nu är iallafall weekendcoursen i NY, och sen se Rihannas konsert i Juli, tjoho! Sen är planen att Åka till nigiara fallen, och se washington. Det borde vi väl hinna med? Jaa, de tycker jag också. :)

Nej, nu ska jag hämta Ben, see yaa laatooor.


1 Maj

Igår var det valborg, och jag firade 8 månader i USA!
Planen var att grilla och tända en brasa någonstans, bara det att vi inte hade n ågonstans att vara, och ingen var direkt sugen på att tända en brasa lite spontant och riskera allvarliga samtal med polisen, så jag och mina tyskar och österrikare, vi åkte till en restaurant i yarmouth där vi åt smaskig mat. jag åt en kycklingburgare som nästan var mer besvärlig att äta än god.. Den var jätte hög, gapa mitt största och fick inte ens i halva höjden i munnen.. och inte gick det äta med bestick heller för allt gled iväg..
Vilka beskymmer.. Iallafall var det trevligt sällskap! :)
Efter vi ätit på restaurangen så åkte vi till Portland och rökte vattenpipa, myyspysigt!

Idag var jag och Nadine först ochshoppa på the mall. Jag köpte 3 helsnygga tröjor, som jag är rånöjd med!
Sen blev det hem till Julia och träffa de andra brudarna, så var vi ute på en 1 maj promenad.. tydligen något de gör där borta i deras del av europa, men det lyssna på musik och söp medans.. vi gick faktiskt bara. Så det blev en promenix på ca 7 km. Duktiga vi är!
Grejen var bara att jag gick med fel sorts skor, så redan efter 5 minuters promenad så kände jag hur blåsorna började komma. Skooooj. Så den sista km gick jag utan skor, funka det också..

Sen åkte vi och köpte fika, så hade vi picnick, med äpplen och jordgubbar och baguett och ost och grejer. helsmaskens!
:))

På kvällen åkte jag, Sarah och Bilge till en typisk amerikansk restaurang. Jag beställde in revbensspjäll och bilge kyckligklubbor! Yaaammiii. Sarah blev förälskad i deras efterrätt på det där stället, och man såg smärtan i hennes ögon när efterrätten var slut.. Sorgligt ögonblick i våra liv..

I Fredags, hopp tillbaka i tiden, så skulle jag och Sarah på fest på vårt collage. Bara det att, vi ¨åkte dit, och det hände iiingenting. och tjejen som bjudit oss svarade inte på sin telefon. Lite skumt.. Iallafall så messa vi en kille vi halvkänner och han sa att vi skulle dra till portland. Och tänk er nu, att från yarmouth (där vi bor) till brunswick (där collage ligger) är det 20 min åt ett håll. Och från Yarmouth till Portland är det 20 min andra hållet. Sååå, vi åker från Brunswick- portland. tar 40 min, vi passerar yarmouth. Träffar killen, spelar biljard och efter en kvart säger han "nej men, jag ska dra nu, har lite att ta hand om.." jaahaapp? Kul att träffa dig också tänkte vi?

´Men visade sig att hans kompisar var väldans trevligam så vi pratade med dem hela kvällen typ, och stanna faktiskt till efter stängning. :) hel bra.

Nej men hörni, orkar inte ladda in bilderna från kameran. Jag har blivit en latmask.
Men vi hörs. :) PUUUUUSS

RSS 2.0