30 Maj

Sommarn är verkligen här, älska,älska,älska!

Igår åkte jag och Carolina och hade en flickdag på stan, verkligen mys! Först gick vi kolla affärer och så, sen köpte vi mat, satte och vid kungsträdgården och stekte. Tog lite kort med isbjörnar som gav oss massa halstabletts-tuggummin.. :S Vad ska man kalla det? :P Iallafall! Dem är goda!

Sen kollade vi flera affärer, när vi tröttnade på hur Carolina slösade pengar, haha;) så köpte vi jordgubbar, några körsbärsliknande saker och mjukglass och åkte ner till maren och satt där. Riktigt mysigt!

Du är bra du carolina, bästa vän! :)

Sen efter man kommit hem, efter en massa strul med tågen.. så kom Linus och Andreas och mötte mig vid stationen. Vi gick hem till mig, åt, och sen begav vi oss upp till Linus och.. tråka sönder typ. haha ;D Då var även axel med. Efter ett tag gick vi ut och mötte petra och Sofia, som joinade oss i tråkerierna. ;D
Jag, Linus och Andreas gick hem till mig sen och låg och sov ett tag i min säng.. Tror nästan att alla slumrade till lite, innan jag kastade ut dem. :P

Idag blir det solasolasola och sen kommer Johanna Eberhardsson hit.
Johanna x2 helg, det var FÖR länge sen!

Pusspuss!

28 Maj

Sitter i skolan, någon mer än jag som hatar dem här sista dagarna i skolan? Man får inga riktiga upgifter, men ändå så måste man vara här.. I Hälsopedagogiken så ska vi göra tipspromenader, inom ämnet hälsa.. Varför i hela friden ska vi göra det för?! Det är väl ingen som vill läsa dem ändå? Gjorde femton frågor, och fick i uppgift att sätta mig och läsa om hälsa på internet.. Nej tack.

Ikväll blir det åka in till Stockholm med Petra, Andreas och Linus. Vi ska lyssna på Linnea när hon sjunger, det ska nog bli trevligt, eftersom att jag aldrig hört henne sjunga i grupp. :) Människan är grym på sjunga, jag säger bara.. GE MIG DIN RÖST! :D

Nu ska jag äta (:
Puss och kram.
<3

27 Maj

Lalala, vi har bara en lektion i skolan idag, skönt, men känns ändå väldigt onödigt.. Har inte bestämt om jag ska gå än. Men kommer tråka sönder om jag är hemma hela dagen, har ju tråkigt nu liksom!

Igår kväll var jag uppe hos Linnea, och Petra. Hämtade Usb minnen, så nu är jag typ.. massa bilder rikare! PUSS på det alltså! (: Fast bilderna är typ lite gamla sådär, så känns skumt att lägga upp dem. Men det kommer säkert det också, om jag känner mig själv rätt. Håll koll på bdb :) MenBerg heter jag där också. (: Frågan är ju varför jag heter det.. när jag bara heter Berg i efternamn.. Men vafan! (:

Ikväll blir det vara barnvakt.. Andreas snackade om att han kanske skulle komma hit och göra mig sällskap. Skulle vara trevligt, kommer ju ruttna. Min lillebror (som jag ska vara barnvakt åt..) brukar alltid ta hem miljoner kompisar typ, och tillslut har man värsta barngården här.. Yeeay (y)

Näe, nu ska jag börja göra mig iordning, om jag nu ska till skolan..
Puss! :)


25 Maj

Goddagens!

Idag har varit en lugn dag, åte bussen till skolan och där kollades det för fullt på Romeo och Julia, morderna variationen.. den var hemsk! Blir andra halvan på Fredag.. jippie.. >.<
Sen efter lunch bestämde vi vart vi skulle ha våran "klassens dag" på avslutningen.. Efter en massa skrik och bråk blev det någon badstrand där vi ska äta något. Vilken badstrand eller vad vi ska äta kom vi aldrig fram till.. det får våra lärare bestämma, eftersom att det blev rörigt, och ingen ville ta ansvaret för att kolla upp ställen. (: Bara vi får sluta efter är jag nöjd..

Tog min liv moder hals spruta idag också, den andra. Jag var jätte rädd för den efter att alla sagt att den gjort skit ont och grejer! :o Men, Caroline var med, och jag satt och prata med henne, visst, den kändes. Men gjorde ju inte ont alls på  det viset som jag trott. :P Blir sista på födelsedagen! Den ska tydligen vara värst, läängtar! (;

Blir nog plugga lite sen, hade missat ngon uppgift tills imorgon, alltid lika roligt att få veta att man missat saker. Ska gymma först iallafall, prioriterar det viktigaste först! (;

Pussen. :)



24 maj

Tja,
Långhelgen är över! en vecka kvar och sen är det av med pluggglasögonen och kasta dem i väggen och trampa och hoppa på dem och.. gaah vad skönt det ska bliiiiiii! Ett år kvar, sen då jävlar blir det studenten!

Helgen har bestått av Ben och Jerry glass, först med Carolina och Dennis, och sedan dagen efter med Katja katt. gottgott! På kvällen där pratade jag med Stefan i telefon. Han är bra, och saknad, och det vet han. :)

 Sen på fredagen blev det fest hos Emilia, var väl helt okej, men var tvungen att gå hem ganska tidigt. Efter en natt med tre timmars sömn blev det jobba på södertuna. Var helt döööd.. Bädda typ massa sängar, hade lust att läggga mig under täcket och sova.. stod på någon skylt "Här kan du sova med gott samvete." Inte fan kunde jag det! Ljug skylt..  Somna när jag kom hem i någon timme, innan jag bedrog mig upp till Johan på fest där. Den var faktiskt rolig, folk man kände och tyckte om. Och alla körde någon bonge grej. haha! fult namn på det.. >.< Men den var bra och effektiv. (:
Gick hem ganska tidigt dock, eftersom jag var skit trött! Fast tror inte jag missa så mycket, :)

Idag har mormor varit här, och så har kjag kört ett litet tränings program mirjam gjort, tillsammans med mirjam och Katja. Det var mys. (:

Snart blir det plugg. /:
Usch vilket tråkigt inlägg. haha, vafan ni får överleva. Juste, Linnea tog mitt usb minne, så snart får jag bilder från massa tillfällen. :D:D asbra!
puss

21 Maj

Hejhej, hemskt mycket hej.

Gårdagen blev riktigt mys faktiskt. Jag sa ju att jag skulle tvinga ut Carolina ut och äte Ben och Jerry, sagt och gjort. Jag, Carolina och Dennis satt på madrasser utan för hennes hus, och åt Ben & Jerrys strawberry cheesecake. (JAG ÄLSKAR DEN! :o ) yaammi! :) Och så spelade vi ett barnspel med en massa ljus runt omkring oss. riktigt mys faktiskt, tur att det slutat regna och så. :)

Efter ett tag blev det svinkallt, och då traska vi in. Jag och Carolina roade oss på dem mest tråkiga sätt, och Dennis typ låg och sov. haha. :) När jag sedan for hem, mötte Linus mig vid stationen! Vi träffa på Andreas och Johan och någon tjej, Hanna hette hon typ. Andreas och Hanna skulle hem, så vi stod med dem och vänta på tåget, sen gick jag, linus och johan hem till mig och hämta en tröja, och vandrade sedan ut igen och letade efter ödlor. Eller.. Johan letade, och jag och Linus gick och prata typ. :P

Sen gav Johan upp efter ett tag, och gick hem. Då vandra jag och Linus till kompisgungan och låg där och samtalade i nån timme. När vi sedan ställde oss upp, ujujuj vad kallt det vaar! ;/ Höll på att frysa ihjäl. Vi vandrade upp för alla backar, mötte en full Wernersson, och sen skjusa Linus mig hem med sin moppe. woho! Nej men kvällen var bra! :D Tack för den!

Idag blir det lekas med Katjiis. :)

Hejsvejs!

20 Maj

Hejsan hoppsan du!

Skrev nyss ett inlägg, men när jag leta efter hur man fick dit bilder, så försvann det.. Men, nu hittade jag det, ååh jobbbigt att behöva skriva om allt, det blir ju alltid mycket bättre när man bara skriver rakt uppoch ner, nu måste jag ju tänka på vad jag sa.. Livet är hårt alltså!

Iallafall, så, sitter jag här, är lite sur för jag hittade hur man fick dit bilderna så sent, men det är inte hela världen. Sitter här i ett nattlinne som jag haft så länge som jag kommer ihåg typ, med nalle puh. riktigt skönt är det, och väldigt utslitet! Klart favoriten att sova i! När kläderna är slitna, det är då dem är bekvämast, visst är det så?

Snart ska jag väl gå ner och hämta frukost. Är jätte sugen på en god-macka med piladelphia, om det stavas så. Men, efter att jag ätit upp typ mer än halva paketet så är det någon som tagit det sista, och jag kan inte låta bli att bli sur! Haha, får tvinga mina föräldrar att köpa hem det oftare, vi borde vara som Katjas familj som alltid har det hemma.. Grymt gott!

Idag så blir det att umgås med Carolina minsan, efter att hon har kommit hem från sin man som bor långt åt tjotahaiti. Fiin stavning! :) Nej men han bor på andra sidan Stockholm, så det tar väl ett litet tag för henne att komma hem, så hinner göra läxor, som för den delen skulle vara inne igår. Hatar deadlines.. jag håller dem aldrig! :o Alltid minst en dag försenad typ.. Det är inte bra, en vacker dag kommer dem neke uppgiften, men om dem gör det nu kommer jag fan slå henne! För hon hade inte riktigt sagt vilken dag den uppgiften skulle vara inne, utan såg det på skolportalen igår. Hatar överraskningar, som inte är glada! :P

Vi är lediga idag, hela dagen, studiedag. Det är skönt, men ändå liye tråkigt, eftersom att det inte någon anna hemma typ, eller jo det är det väl, men det är så, dött! Msn är typ tom på människor, och.. ingen kan prata helt enkelt, och när man vet det, vet ni hur sällskapssjuk man blir eller?! :P Just nu har jag lust för att sitta ute på kvällen, tända ljus, ha lite godis eller nått, kanske en god cider, och bara snacka skit med några! Ååh, det skulle vara mysigt. Kanske spela ett sällskaps spel eller något, inlindade i massa filtar.. Jag ska tvinga Carolina sen! :)

Katja fyllde år igår, och det är ju värt attt nämna. Grattis på 18 års dagen, babe! Jag är riktigt avundsjuk, jag vill också! När jag fyller 18, då blir det krogen, och sen förhoppningsvis körkort också! Fatta att få körkortet i handen på 18 års dagen, skulle ju inte vara helt fel alltså.. :) Då kan man bruummaa iväg, och köpa 2,25 cider på ica.. >.< haha. Tuffiiing! :D
Nej men jag längtar. Men med att fylla 18, så kommer ju massa ansvar, typ myndig,rösträtt, och får betala höraparaterna själva om dem försvinner.. Inte för jag tror så många känner igen sig just på den punken, men.. dem är dyra, och jag är slarvig, så, det kommer gå åt pipsvängen! Hah, kommer typ ha flera tusen i utgifter varje år, bara på höraparater.. >.< Roligt! Nej, men får väl hålla koll på dem, och hoppas på att jag inte kommer behöva glasögon sen. För då kostar det ju äännu mera, plus att det blir trångt bakom öronen. :P

Nu ska jag plugga lite, men ha det så fint!

Johanna

 Valde bilden för jag gillar den! :)
men det var inte så här jag ville ha det.. hur gör man?! :P



Söndag, ohyeaah

Goddag alla damer och herrar,
Norge vann igår på eurovision, inte för jag tror att någon har kunnat missa men ändå, grattis till dem! Grymt ful kille, men låten var säkert helt okej, om man kunde fokusera på något annat än ögonbrynen. haha. :D

Jag var uppe och kolla på det där med Mölnboborna uppe vid alla miljoners backarna. :P Det var väl an helt okej när eurovision var på, när det var slut satt vi och kolla på humor program efter humor program. Sånna där riktigt äckliga, som bara blev värre och värre tråkigare och tråkigare, höll på att spy på dem! :P Så jag gick hem, Linus, Andreas och Timmy följde mig (: det var gulligt av dem!

Idag ska jag plugga, uscuschusch, riktigt otaggad faktiskt! Meen, det är väl an bara knipa ihop och göra det, ska vara klart på tisdag. :/ Blir ju deprimerad för fan!

2 veckor drygt till skolavslutningen, yees!

Johanna

Btw, bara för att göra lite reklam för bror min, gå in på Tobias serier (i mina länkar till höger på sidan) där finns grejer som han ritat. Han blir säkert glad över en kommentar. :)


(:

Tjobre!

Kunde inte sova inatt. Sov hemma hos Katja, och kunde verkligen inte somna.. vilket var lite surt sådär. Man blir så trött när man inte sover! :b

Igår for jag och Katja på rix fm. När vi kom dit var det HEAT som spelade, vi blev fett röjiga, sjöng med och grejer.. och alla bara vände sig om och verka tycka vi var jobbbiga.. :o Jag menar, varför är man där, om man inte sjunger med eller iallafall har ett liiiiitet leende på läpparna?
jaajaa.. Vi träffade Andreas, Linus och gänget sen iaf ;D hah. Tuffa Mölnbo gangestersarna. :D ujujuj!
Nej men det var riktigt trevligt faktiskt, vi stod där, dansade och skämde bort oss. (:
Sen när folket blev hungriga så skulle vi äta, men i samma snara skulle vi möta Ida vid tåget.. och jag fattar inte! Jag, Andreas och Katja hamnade efter hela skaran när vi gick, och sen kom vi fram låångt före dem andra! :P Så slkulle vi förklara för dem var vi var. "Vi är vid övergångstället mellan drottninggatan." sa vi. Dem ba "-Var? :S "
ofta man inte vet var drottninggatan ligger?! :o Vi ba "Vid Åhlens city" "aa, tror jag vet.." Vadå tror?! hahah :D Inga stockholms bor där inte!

Iallafall så efter lite strul och så, så gick jag, andreas och katja och mötte Ida och sen gick vi till donken där alla andra var. (: Alla typ köpte mat, fett bra. :D Snylta typ lite av alla, så blev mätt jag också! ;D

Väl på tåget hem. så mötte vi Rikard och hans kompisar, dem satte sig vid oss, vilket var trevligt faktiskt. :D Alla blir så sociala med alkohol i kroppen. (:
Efter ett tag så kom någon kille fram till nicklas och ba "Ge mig cigg! Jag har kniv, jag kan sätta den i halsen på dig, tror du mig inte? jag kan döda dig när jag vill!" Asså äckelkille. :o Han typ stod där och hotade en jävla massa, hade ju fett lust att skrika till han att dra åt hellvete, och lämna oss ifred. Men jag gjorde inte det, han hade kanske blivit arg då. ^^

Sen väl hemma i Mölnbo så gick vi upp till mölnboskolan och roade oss ett tag, andreas hittade en cyckel som han började cyckla på, bara det att styret inte satt fast, så såg lite roligt ut. haha :D
Sen spelade 21an med en "basketboll" helt utan luft :D, tills Linus kastade iväg bollen hela tiden.. >.< Duming! :p Så då la vi av, han klarade nog inte att jag vann så jävla hårt! :D Sen gick vi upp till jägerdalsvägen, (heter det så?:S) fast där stanna vi bara en liten stund. sen gick jag, katja och Ida hem till Katjis och sov. :) Mysig kväll, tack för den!

Sen har jag en fråga till alla som kan besvara den, vid kommentarer, när man får som en svara på kommenteren, går det attt svara då, eller måste man skriva ett nytt inlägg? :P

Pusspuss. (:


I skolan

Hej alla glada fans! (;
Nej men hej. Jag sitter i skolan och väntar på att carolina ska komma fram i entelefon kö, för att höra om man får campa om man är under 18.. fick tydligen inte. BLÄ. Jag vill bli 18!!!!! :( :(

Igår kapade Carolinas lillesyster mitt hår. :) Får väl an tacka och bocka för insatsen. :D
Har beslutat mig för att klippa mig oftare så jag inte får värsta chocken för allt hår bara försvinner pga av att det är slitet. men, jaja, jag överlever det också antar jag. (:

1233555545454 hälsar carolina. :)
Ska snart in på lektion, tjaaaooo-

Btw, rix fm ikväll! (y) See yaa later! :)



Vad ska man skriva på rubriken? :)

Tjaaa Carolinaaaaaa! :D
Jag hittade hit igen, men antar att det bara är Carolina som läser, höhö. ;)
Men snart blir min blogg lika känd som Blondin-Bellas, vänta bara! :)

Idag var en låång dag, eller slutade två. :) Men den kändes låång.. Först kollade vi på en film, och mitt humör var väl inte allt för bra då.. så det gick lite segt. Jag får tacka Carolina för hon finns där, och.. ja, finns!
 Sen är det inga som bryr sig  vad jag gjorde i skolan, så vi hoppar till Södertälje istället! Åkte dit med Carro x2 och Lotta. Carro x1 (Carolina) Köpte en finfin tröja minsan! :) Jag hittade perfekta klännningen till studenten!! :D
Synd bara att jag tar studenten om ett år, annars skulle jag nog köpt den! :) Riktigt läcker.

Nu sitter jag här i min ensamhet och skriver på historia arbetet. vilket faktiskt går ganska bra. (eller, aa, kanske inte alltför bra eftersom jag sitter vid bloggen..) Men annars så! :) Blir gymmeligymma sen. ska bli roligt. Känns som det var ett tag sen sist..

Nej, nu har inte jag något att skriva längre.. eller.. Grönalund 4 juni, häng med förfan! (:

Puss och kram. :)


Jag klarar inte att förlora dig..

höhö, premiär

Hej, tänkte att alla andra har ju blogg, så kanske skulle skaffa mig en..
Inte för jag har så mycket att skriva egentligen men.. ska försöka klura ut hur man får sånna där fina framsidor och skit som alla har.. värsta designat och grejer! :) dem var typ andledningen till att jag ville ha en egen.. höhö (;

Idag var det skola, den började med att allt jag skrivit på lektionen raderades, och att jag glömde Isabellas filmer i klassrummet! (y) var typ 10 filmer, haha.. lyckat. :) Men fick tillbaka dem, så!

nu ska jag snart börja plugga, vi har en massa inlämningar sen praktiken.. inte roligt.. /: Fast har bara en kvar! och sen är det historian, men det går nog fort när man väl lägger manken till.. Tänkte hinna träna ikväll också. ojojoj. :)

Får väl se om jag bloggar något mera. haha. :)

Puss och kram.
Johanna.

RSS 2.0