30 December

En dag kvar av 2010.
Idag har jag varit hemifrån i 4 månader.. eller, var hemma förra veckan, men det var 4 månader sen jag stod på arlanda första gången. Andra gången gick lättare, men det känns nu som nångon gav tillbaka mitt hjärta, men ångrade sig och började stampa på det istället. Så det är inte en dans på rosor att vara tillbaka. Men det funkar.. Är uppe i sugarloaf nu med ungarna, och det är kul att se dem utvecklas på snow board, så både Katie och Adam håller på att lära sig. framför allt katie har utvecktlas som en galning!

jag och ben åkte pulka igår. i aalla snö högar vi hittade! det var kul! Ska passa han imogon bitti också.. favorit i repris?:)

nej nu ska jag sova.. nattinatti!

28 December

Hej.

Nu är jag i Sugarloaf och backarna är helt okej! Lärde Katie att åka bräda idag, verkligen kul att se henne från att inte kunna stå alls till att ta sig ner från toppen av berget. Vissligen tröttnade dem efter ett åk.. så då skulle alla hem. Jag åkte rätt snabbt tillbaka och åkte 2 timmar själv, helt okej.. men det är bra mycket roligare att åka med någon annan.

Jag deppar fortfarande över min försvunna väska. jag har så mycket i den som jag verkligen vill ha! Min kamera med nya bilderna på mig och nicklas. Känns förjävligt att veta att jag förmodligen aldrig kommer få tillbaka den. Eller en morgonrock jag köpte från victoria secret. Aaasdyr och jätte fin. Hann ha den i 2 veckor.. Kuul.. Vill bara kunna lägga resan bakom mig, men nej då :(

Idag var det tydligen en liftstol som trillade ner här i Sugarloaf. Träffa en av tjejena som satt i den liften.. Fyy vad läskigt! Sånt där som verkligen inte får hända! Ujujuj, får se om jag överlever veckan! De ska byta ut lifterna.. näästa år. Bra va.. när hela säsongen är kvar på iår. -.- Suckeliduck

Nej Ska käka höjdar käket snart.. Kyckling och Pasta med röd sås. Tänk att man kan ha pasta till allt.. -.-

Känner att jag inte är på topp humör, så lika bra att sluta skriva.
Btw, sorry för dålig uppdatering.

Hejsvejs

24 December

God jul!
Eeeellleer... Fan heller. Sitter fast i Prag. Mitt flyg mot Paris som i sin tur skulle ta mig mot New york var inställt, och det gick inte att fixa ett nytt. Så nu har jag ett direkt flyg mot New york imorgon kl. 12.30 vilket innebar att jag var tvungen att ta in på hotell.. Så här sitter jag, ensam, på julafton i ett jävla hotellrum. Åkte med en taxi hit, för att busschafföuren fräste bara när jag hoppa in i bussen och ville ha hjälp.. så jag hoppade av igen. Så gick jag till en taxi.. tror ni dem var trevligare eller? Fan heller..

Och på flygplatsen sa de först att de hade ett annat flyg till mig, och sen fick jag stå i en låång kö, och när jag kom fram sa dem att det var försent för mig att boka. jag HATAR flygplatser och allt som har med flyg att göra. Fyfan för att flyga ensam.

veckan hemma har varit underbar iallafall. Nicklas verkligen fick mig förstå hur mycket jag älskar honom, och hur underbar han är. Hade bilder.. men kameran är i stora väskan som förmodligen är påväg till new york.. Lägger upp några som mamma tog.

Nej, det här suger. Tårarna har runnit mer eller mindre konstant i 6 timmar.. USCH.

.


puss o kram, bajs dag.



17 december

Igår fyllde Arvid år! 8 bast! Grattis :D
(Kunde inte skriva de igår för blogg.se strejkade..)

Och idag fyller mitt körkort 1 år! Stoor cheey! :)

Och snart går mitt flyg, Wauooaaaah ;o

Nu ska jag duscha, bye! :)

15 December

trooddelou!

Jag hann på gymmet i morse, och cyklade lite en halvtimme, sen fick jag rusa och hämta Ben. Vi lekte med lego, pyssla med flygplan, och låg på golvet och prata, mys! :)

Vi hämtade Adam vid skolan sen. Vi kom fram till en Adam som lekte i en ispöl, och hade uppenbarligen simmat lite i den där pölen också, haha! Såå istället för att mysa med pojkarna tills Adams mattetutor började så brumma vi hem och bytte kläder. Annars har det varit en vanlig onsdag. vart kul tills ungarna skulle börja med läxorna.. alla vart jätte griniga och usch.. Jag kände ändå att Kurt hade kontroll på det där, så jag åkte och gymma igen ist. Sprang 30 min och cykla 20 min.

Neeej men jag har packat väskan med paket nu.. jag kommer få gå runt i samma kläder hela veckan, finns ingen plats för kläder.. haha. Börjar bli nervös för hemresan.. Flygningen och allt.. ujujuj..  

Nej men hörni, min dag var rätt händelselös..
Puss på er

14 December

tjingeling!
Idag har jag lekt med Ben den söta pojken! Hämtade ut våra porslinsgrejer från clayplay.. hans orm var jätte fin och han var super stolt.. men såklart lyckades jag putta ner den på golvet så den gick sönder.. Kände mig som världens hemskaste människa! Speciellt när min pingvin klarade sig med en liten skråma på näbbem och hans orm gick av.. -.- Får försöka hitta nått lim och limma ihop den igen! Annars får jag ta han dit igen och göra en ny!

Är klar med alla julklappar nu! Eller köper till Kurt och Katie i Sverige, annars är jag klar!

haha, nu kom Kurts kompis in och de första han säger är "whats up mother fucker" och ger mig ett handslag, och klagar på mitt handslag! "what are you going to do if you meet some black people?!" haha.. han är inte riktigt som andra i samma ålder.. jag diggar honom :D

Nej nu ser jag på en Julia Roberts film. vet inte om jag gillaren eller inte.. får kolla vidare!

Puuss

13 December

Lucia utan luciatåg och lussebullar är ju en vanlig tråkig dag.. Deeet trodde ni inte va? ;)

Jag trodde jag var ledig idag, så jag ladda upp för gym och julshopping.. så ringer de och säger att jag börjar jobba om en halvtimme. Ibland går det där mig på nerverna alltså.. Som att dem antar att jag sitter hemma hela dagarna, rullar tummarna och väntar på att de ska ringa om jobb..

jaja, så jag hämta Ben vid skolan, vi åkte hem, åt lite, gjorde lite julkulor, spela lite wii.. ja, tiden bara rann förbi, helt plöstligt hade jag haft han i 2 timmar, och så ville hans mor ha tillbaka honom. Så jag åkte in och julshoppade då istället. Hittade leksaker till killarna på Walmart.. Jag tycker väldigt mycket om den butiken, dem har allt! Inge fläng fram och tillbaka in på olika affärer, utan dem har allt. Tycker till och med att vissa av kläderna är snygga.. men man kan ju inte köpa kläder på Walmart.. det är en princip sak! Faast.. gilla priset.. En tröja kanske?

Iallafall åkte jag vidare in till "the mall" och köpte present till Tobias och Nicklas, och till mig själv förståss.. en jätte mysig skjorta. :)

Frågade Kurt vad han önskade sig i julklapp, och jag fick svaret att han ville ha något typiskt svenskt.. Och ja, jag åker ju till Sverige snart så blir ju inte så svårt att få tag på nått svenskt, men.. gäller ju att komma på vad också.. något förslag?
Btw var Kurt inte så glad på Sverige förut.. han satt och försökte snickra ihop ett bord medan han mutterade om att USA minsan inte hade det där systemet av att man köper och sätter ihop själv hemma, innan Ikea kom.. Så jag fick be om ursäkt sådär.. haha

På kvällen har jag sett ung och bortskämd.. och jag blir galen. En av tjejerna som är kvar, hon blir nominerad för utröstningen vecka på vecka.. gör ingenting och får ändå stanna.. Deessutom har hon skit jobbig röst, och pappans röst är minst lika jobbig.. UT MED HENNE! Sisådär på tal om ingenting!

Nej, men nu är alla presenter inslagna jag köpt, vänner säsongen är slut, och klockan närmar sig tolv. Tecken på att sova kanske?
Puss :)

12 December

Hemma efter en helg i Sugarloaf! Herregudars alltså! :)

Vi åkte på fredags kvällen, efter en seeg dag med barnen som testat gränser som in åt bomben, så satte vi oss i bilen, jag och sarah, och åkte först till Hannaford och köpte mat! (bagels, cream cheese, och maaassa onyttigheter!) Sen brummade vi vidare mot Sugarloaf! Vi var framme runt tolv snåret, och då kröp vi ner i Kurts säng, för att det var dubbel.. hihi busigt! Jag var tydligen vild, snodde allt täcke och slog henne i sömnen. Jag är så mysig så! ;)

lördagen vaknade vi rätt sent, runt elva snåret. Då segade vi oss upp, åt lite bagels, och begedde oss ut i stora världen. Vi skulle först hämta ut min och min värdsfamiljs skidpass. Så vii gick dit, men det gick inget vidare, för dem hittade inte mig, och nej jag vet inte. Efter en stund kom en tant och sa att Kurt redan hade hämtat ut passen. Fick värsta chocken.. varför skulle han då be mig hämta dem om han hämtat dem själv?! Visa sig att hon snacka om en Kurt i samma efternamn och allt, och att passen gömde sig där, så jag fick dem och det var inga problem alls. Förutom att kortet på mig är svin fult.. tur att man kan gömma den i fickan..

Sen gick vi runt lite, kollade i alla affärer.. och troot eller ej, så var det bara vinterkläder, skidsaker och sugarloafkläder som fanns.. så det var inte alls roligt att kolla i affärer, så vi tog lite kort, hoppa omkring lite. Sen gav vi upp, och gick till en bar, beställde in pommes och lyssnade på ett band som spelade. När pommesen var slut, tog vi några kort på bandet, och sen spelade vi biljard.

Mitt i en disskution om biljardreglerna (sarah ansåg att jag fuskade, och körde med "stupid swedish rules"..) så kom en av bandmedlemmarna fram och valde sarah sida i disskutionen.. fett elakt. iallafall så frågade han om vi fick några bra bilder av dem, så jag visade honom bilderna. Sen sa han att han tyckte vi skulle komma tillbaka på kvällen igen när dem spelade igen. Vilket inte skulle gå så bra, eftersom det var 21 års gräns efter klockan 9.00 pm, och dem spelade 9.30. Tror du inte han går och pratar med vakterna, och fixar in oss! ;D Jäätte gulligt av han som hade ansvar för stället att gå med på det. Fast det var ju på villkoret att vi inte skulle dricka alkohol såklart.

Såå lyckliga for vi hemåt. Vi lyckades ramla lite med kameran också i snön.. Sarah skulle ta kort på min snöängel och faller framstupa. Så kameran hamnar pladask i snön, och efter det var allt jätte suddigt. Så, Sarah satt och dammsög min kamera när vi kom hem, för att suga ur fuktigheten.. Om det var det, eller om den fixa sig själv vette tusan.. men det överlevde iallafall! Så vi for på restaurang och käkade, och sen drog vi vidare till puben. Vi var jätte nervösa inför att prata med vakten.. men när vi kom fram möttes vi av "Aaa, Sweden and Germany!" (Våra nya smeknamn..) Så det var luugnt. Vi fick ett vitt band medans aaalla andra fick grönt. Jag kallar det "VIP band".. ;D Men, det var för att vi inte skulle kunna köpa alkohol. Vakten verka tro att vi var värsta polarna med bandet, så han förklarade var dem var och att det bara var att stiga på. Grymt, så vi behövde inte betala inträde heller!

När vi kom in, ´kom en tjej fram till oss och frågade vad vi ville dricka.. Vi kolla på våra band, på varandra, på bandet igen och "cola.." "Cola?!" sa tjejen och såg helt paff ut. haha, men vi fick dem iallafall. Sen flöt väl kvällen på som vanliga krogen kvällar. Pratade med nytt folk, alla var dock närmare 30.. Sen dansade vi och ja, hade kul!

Sean (killen från bandet som fixa in oss) tyckte att jag och sarah skulle lära tjejerna från usa, som inte var svarta "to shake ass". Det tyckte han behövdes, haha.
Efter hela partajet blev alla utslängda, förutom personalen då, och bandet.. och jag och Sarah! Vi fick stanna för vi var ju vänner med bandet. haha! ;) Såå vi satt kvar ett tag och prata med Sean. Sen följde en av personalen oss till bilen. Den ansvarige för klubben berättade för oss att det begåtts 4 mord i området under dem senaste 3 veckorna, så han tyckte det var bäst att nån följde oss till bilen. För mördaren vandra omkring i området på kvällarna.. Men när vi var i stugan så var det okej igen.. Ja, sånt där skulle jag inte trott på, men han såg väldigt allvarlig ut, och sa "asså jag skojar inte, det har varit 4 mord.."

Jaa, nu skojade han förståss, jag och Sarah blev jätte arga. haha. :) Eller, kanske mest lättade.. men en av personalen följde oss iallafall, det var gulligt av han!

Så vi var hemma 3 am, och vid 8 klev vi upp idag och så körde jag 2½ timme hem i snö och spö regn. Jag har varit sluuuuuuuut hela dagen, äckligt trött. Vart i Freeport med Nadine, Rebecka, och en ny kompis till rebecka, som jag glömt namnet på. Vi tog en fika på starbucks, fast jag var så trött att jag inte kunde koncentrera mig. Sen åkte jag och Nadine hem, lagade pasta och sökte collage, och sen for vi och Sarah på bio. :) Film med Jhonny Depp och Angelina Jolie, rätt oväntat slut i filmen, som gjorde att jag gilla den, annars var den rätt seg.
Nu ska jag se vänner har jag tänkt. Har tänt ljus, haft ansiktsmask.. så nu blire pyjamas och mysa under täcket.

Långt inlägg idag.. men vet ni, tänkte ladda upp lite bilder också! 
Puss på er.

Btw, 6 dagar kvar!


 

10 december

efter en låång dag drar jag och Sarah till SUgarlouf! kommer hem imorgon eller på söndag!
Pusss

9 December

Pratat med min finaste pojkvän idag! Det gjorde jag i princip hela dagen igår också, myspys!

Var på gymmet med Sarah, men vi blir så lata när vi är där ihop så vi pratar typ bara.. och sen efter åt vi på mc donalds.. greaat! ;) Åkte till starbucks efter mcdonalds och beställde in en choklad drink som till vår förvånelse smakade kaffe. De vart lite sura på mig när jag gick tillbaka med den och ville ha en ny, men vi fick en ny, och dem smakade bra. :)

Imorgon SKA jag upp till Sugarlouf, dock blire nog ingen bräda då, eftersom jag åker upp med Sarah, men vi kommer ha kaalaaas mysigt!

Känner inte att jag har så mycket att dela med mig av faktiskt.
Puss på er.

7 December

Idag har varit en mysig dag. Jag och Ben var på Clayplay. det är ett ställe man målar porslinssaker, och sen stoppar de dem i en speciell ugn, så de blir de skinande och fina! Tar kort på dem när vi får hem dem!

Sen åkte vi hem, och åt lite. Då kläcker han ur sig
"Our last aupair was really nice!"
"Yeah?"
"Yeah, even nicer than you are!"

Ba, jaha? haha, tack den.. Jag svara nått i stilen med "Nicer than me? Caaan anyone be nicer than ME? Impossible.."
Sen efter fråga jag om han saknade henne, och då tyckte han att vi skulle bli kompisar. Klart det måste vara jobbigt för han att bli av med en som blivit en del av familjen. Får glädjas åt att nästa aupair dem har kommer få höra saker om mig. :)

Sen har det varit hapkido, och så stoppa jag killarna i säng medan Kaite hade spelning med skolan sm Kurt var och kollade på. Till min stolthet sov Ben, och Adam låg i säng när Kurt kom hem. Annars när ungarna vet att Kurt kommer hem, så brukar dem vägra att sova, för dem vill att Kurt ska snuggla med dem.

Jaja, imorgon drar ungarna till deras mor, så då ska jag syssla med ansökningarna till collage, och verkligen få till det den här gången!

Puss

5 December

Au Pair möte

Det var skooj idag! Var inte att rida häst, utan vi åkte häst och vagn. jag hadeladdat med termobyxor och grejer, så kulan var inte så stort problem! Sen bytte vi julklappar. :) Jag fick några burkar med body butter.. vilket är bra för jag behövde det! :) 







Efter åkte vi till mc donalds, och på kvällen shoppa jag och Sarah på Walmart.. roligt liv vi har!
Nu ser jag på 17 again med Zack Efron :D

Puss

4 December

Tjing!

Ååh ni vet sånna där dagar när man kravlar sig ur sängen och går till jobbet baara för att man måste? Idag va en sån dag. Gick ner, till ungar som inte alls lyssna på vad jag sa, var små monster, och jag ville bara krypa under täcket och vara för mig själv! När jag äntligen fått de äldre att tagga ner, och måla fotoramar (måste komma med nått annat snart, bara 2 ramar kvar!) Så lyckades jag glömma bort att den yngre bada på övervåningen. Braaa Johanna! -.- Men han var glad som vanlgt när jag sprang i panik dit, för att kolla om han var okej. Det han oroade sig för var att jag skulle kolla på han när han var naken.. Båda killarna är rätt roliga med det där.. för dem springr gärna runt nakna.. men dyker bakom en soffa när jag kommer.. Vaarför springer dem då runt nakna från början?! Jaja..

Så, efter lite"HON STRYPTE MIG UNDER VÅRAN BROTTNINGSMATCH!" och "HAN SPoTTA PÅ MITT PEPPARKAKSHUS!" såå åkte ungarna och Kurt iväg på bio.. följde jag med? Neeheeruu.. Låg hemma och såg Americas top model istället. Hade dock skittråkigt.. dem snodde min bil så kunde inte ta mig någonstans..

När dem kom hem, frågade dem om jag ville köpa julgran med dem. Såå, vi hoppade in i bilen och for i väg. När vi kom fram var det till min förvåning fuullt av folk, och det var folk som sjöng julsånger, folk hade ljus som de höll i, i olika färger, och tomteluvor och självaste jultomten var där! Så vi lyssna lite på sångerna, och sen sa Kurt "Vi köper trädet imorgon.." Såå, vi köpte inte ens någon gran! :P Nej men det där var tydligen en årlig tradition, och jag som trodde vi skulle köpa julgran.. inte tog jag med mig kameran heller! suck..

När vi kom hem flydde jag upp på mitt rum och prata med Nicklas en plutte stund, och sen gick jag ner och åt lax med familjen, och sen låg jag och Katie i soffan, och Adam dansade runt till "sexy chick" passande låt för en 7 åring att lyssna på va?;)). Men precis som min lillebror Arvid brukar göra, samma moves och allt! Gav mig en liten längta hem känsla.. men det är ju bara 14 dagar kvar!

När barnen gått och lagt sig åkte jag och köpte present kort på Dunk n' Donuts, inför aupair mötet imorgon, då vi ska byta julklappar.. och sen hyrde jag "män om hatar kvinnor" som jag glodde på, innan jag hopplade upp och la mig i sängen och blogga. :)
Puss på er, o godnatt! (även om klockan är 06.37 hos er.. ;) )

En sen 3 december

Killarna vad sjuka igeen igår.. Det är mysigt när dem är hemma med mig och sådär.. men det betydde ju att det inte blev någon Sugarlouf. :(
Först var bara Ben hemma med mig. Vi hade lite screentime, sen pyssla vi lite, och bakade brownies. Vi var åven och handlade, för Ben har fått för sig att det är heeel kul att handla. Så vi köpte lite melon och bagels, lite gottigott, som vi åkte hem och åt!

Sen fick vi hämta Adam i skolan igen, för treedje gången den här veckan. Pinsamt ju att komma hit, när det inte r jag som tvingar han att gå tillbaka till skolan hela tiden..

När Katie kom hem var hon världens rastlösaste, hon började reta sina brorsor, slå dem, och gömma deras saker.. Guullig syrra det där! Så jag satt henne i arbete, att måla fotoramar! Dock kom Kurt hem med pizza typ 5 min senare! Och efter pizzan satte dem på en film. Gaammal film, vet inte namnet på den men FYYY vad uusel den var! Jag kollade inte ens klart på den.. Gick upp och duscha istället och åkte iväg med Sarah och Nadine till Freeport. Där gick vi på restaurang, jag beställde in en förättssoppa, och friterad potatis.. lyyxmiddag! ;) Nej men hade ju ätit innan. Men, soppan kom i en kanna, så man hällde den i en liten kopp. Heel skum! gav den en chans, men åt bara halva.< Och potatisen var inte så jätte god, så den åt Nadine upp åt mig!

Vi gick till LL bean efter, klockan var 10 på kvällen, men.. dem har öppet 24 timmar om dygnet. Helt galet.. det var typ fullt på människor.. 10 på kvllen! Vi hittade en fotoatumat där inne, 1 dollar för 4x2 bilder!! (alltså, 4 bilder, men 2 dubbletter.. så, 8 bilder!) Taget, sa vi och tog kort.. inte vackra dock men .. haha!

Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda, har inte vågat mig ner än. Ska klä på mig nu! Puss

2 December

Imorse blev det vakna tidigt och åka till vårdcentralen med Adam, hans öra gjorde ont.

Så vi fick lite medicin, sen hämtade vi Ben vid hans skola. Efter så åkte vi hem, och ritade lite. Vi gjorde den där leken ni ve när alla har varsitt papper, och så ritr man först en hatt, sen byter man, så ritar man ansikte, byter, överkropp.. osv. Deet gjorde vi. Men, ja, ena hoppa av på en gång, och ritade något heelt annat. Och den andra ritade alla kroppsdelar på en gång.. Men, vi försökte iallafall!

 Snyggt va? ;)

Adam ville att jag kulle rita en kropp till honom, så jag ritade en kropp (se under), och sen tillsatte han lite saker. Kurt började garva när han såg bilden och sa att han skulle ringa cultural care och fråga om dem verligen gått igenom min bakgrunds bild ordentligt.. haha Adam tyckte däremot att jag var gryyym på rita.. Man tackar, man tackar.. ;)

 Gryyym va?!

Annars, hur har dagen varit? Jootack, riktigt bra faktiskt! lagade köttbullar till middag, och till min förvåning åt ungarna! Jag tyckte ja gjorde uur många, men, ALLA tog slut! Och när Kurt ville ta det sista, fick han inte det, för ungarna ville ha. Det var jätte skoj! :) Haha, Ben hjälpte mig att laga dem. Han knäckte ägg och hade i ströbröd och sådär.. Men rulla delen vägra han. Han tyckte det såg så viidrigt ut. haha. :D

På kvällen pratad jag med älskling lite på MSN, samtidigt som massa prata med mig på engelska. 2 språk samtidigt.. iiiinte lätt alltså! Blev hel förvirrad. Började skriva på engelska, och tala på svenska och ja..

Imorgon blir det Sugarlouf, så bloggar förodlign inte imorgon eller lördag. Ni får överleva utan uppdate! Huuur ska det gååå?!

Btw, påtal om ingenting.. Is som godis är jätte bra, och förvånadsvärt rätt gott.. haha, ville väl bara ha något att tugga på. MEN.. Fyy vad kissnödig jag är! :o Vilket jag tror alla tycker är intressant!

Pussen :)


1 December

Friends roooooooooockar! Sitter och asgarvar för mig själv.. huur patetiskt är jag?!

Adam blidde sjuk idag stackarn. Så jag hämtade han vid skolan, och sedan åkte vi och hämtade Ben vid skolan. När vi kom hem spelade killarna lite harry potter wii, och sen såg vi på Harry Potter, hemlighetens källa. Mysigt att sitta med en pojke i knät och en annan pojke lutandes mot axeln. :) Dock satt båda och hosta och snörvla, så förmodligen kommer jag bli förkyld snart!

Mitt i filmen fick Adam jäätte ont i örat och ville ha nått mot det. Och jag hade ingen större lust att ge han nått jag inte visste vad det var. Så jag gav han en halvtablett av reliv, som är smärtstillande och febernersättande. Kurt hade lite problem när han kom hem och skulle läsa på förpackningen om det var nått speciellt i den. :) Jaja nästa gång får jag nog ringa, men det kändes bättre iallafall att ge nått jag visste vad det var!

Adam la sig i soffan en stund medan jag och Ben målade ramar.. eller Ben målade, han var jätte duktig! :) Nu har han julklappar till både sin mamma och pappa. Så när Kurt kom hem så blev det "NEEEEJ, KOOLLAA IIINTEEE!" Paniken, sen fick jag ta ramarna och gömma dem. haha! Efter blev det att förklara varför man inte kan slå in nymålade ramar med presentpapper på en gång. Det var trixigt att förstå. :)

Ååh Var jätte mys att träffa Katie igen idag. Hon är så mycig, och det känns som åår sen vi sågs! var och såg på hennes basket match, rätt skoj faktiskt!

Nej, hejdå!
Puuuuuuuuuuuuuuss

Planering för December

I helgen blir det Sugarlouf med kurt och barnen, så blir mitt första åk med brädan! Vissligen har vi ingen snö än, så det ska bli spännande! ;) Nej men Kurt sa att det fanns fusk snö, och om inte annat så kommer vi iväg en helg, bara vi. SÅ man får leka med ungarna lite! :)

På söndag är det Aupair möte. Vi ska rida häst tydligen! Men.. det slog mig nyss att det är december, och vi ska rida.. Kommer ju frysa häcken av mig! Hoppas dem har inlagd värmeslinga på sadeln eller något.. och för övrigt kan jag inte rida, så jag hoppas de andra inte är experter och galopperar runt medan jag sitter där på min häst och måste ha någon bredvid som leder hästen för det inte funkar.. haha.

Förhoppningsvis blir det Boston eller något annat med rebecca 11-12 dec. Vi får väl se, egentligen skulle vi åka 18-19 dec.. men det blev lite hastiga ändringar i schemat! Annars får jag själv ha glitter i håret och fira Lucia! Måste få tag på Gögg! :o

Min julklapp från min hostdad blev- en veckas resa hem!
På Fredag kväll, 17 dec, lämnar jag Portland, och kommer till Stockholm 18 dec.
Sen åker jag tillbaka på självaste julaftonsmorgon, (24 dec) så jag kan fira julafton i USA. (Då dem firar jul 25 dec.) Så alltså firar jag ju, själv, på flyget med muuumsig flygplansmat!! (-.-)

Roliga är att jag hela tiden sagt att jag aaldrig skulle kunna åka hem, för det skulle vara jobbigt att åka tillbaka. Men blir man erbjuden, så vaafan! ÅÅh ligga och kramas med Nicklas!! Jag längtar! :)

Sen 26 dec, åker vi upp till Sugarlouf, jag, Kurt och barnen, och stannar där över nyår. Tjoohoo! :)

Och sen SKA jag åka till Washington och New York och Canada!! Men det blir ju aldrig aaaav..

Så håller vi tummarna för snö snart också! Visst har det varit en nice höst utan snö.. meen nu är det ju vinter! Skulle vara så skoj att dra på vinterkläderna och åka pulka eller nått!

Puss på er mina vänner,  skriver säkert ikväll om hur dagen varit!


RSS 2.0