30 Oktober

Två månader i USA idag
Andra månaden har känns lättre än första, och de sista veckorna har rullar på rätt bra!

Idag var jag och Sarah at the mall, med en av Nadines kompisar från New york. (eller hon var tysk men bor i New york nu.) Nadine var tvungen att jobba så kompisen hängde med oss. Hon var jätte trevlig!
Jag köpte en mp3, men kom på att jag varken har ett nedladdningsprogram eller någon muik på datorn.. Så det gick ju inget vidare. Får tviinga folk att ladda ner åt mig! :)

På kvällen åkte jag till Alison och åt pizza med barnen och sådär. Sen la jag dem i sängen, när dem skulle sova. :) Så typiskt, när jag låg och snuggla med Adam, kom han på efter 5 minuter att han var hungrig, och kunde inte sluta prata om det, så han väckte sin bror.. Så jag gick ner och hämta banan och vatten till dem båda. Ben drack sitt vatten, och 2 min senare började han snarka. Dem är så söta!

Imorgon är det haloween. Då blir det trick or treat! :D
Pusselipuss!

29 Oktober

Tjenixen!

Precis varit och sett på balett med Leann och Tatyana, det var jätte mysigt! Leanns rumskamrat dansade, och var jätte duktig. Baletten var rolig at se, Alla trippa runt på sina tår och allt såg så lätt ut! Men jag tyckte ädå bästa delen var när en dansade med en pastpumpa över huvudet, med ett plastljus i. Och plötsligt ramlar ljuset ut samtidigt som han dansar. Och så ska en annan vara lite smidig och sparka ut ljuet från scen.. bara det att han sparkar så ljuset flyger på en som dansar på golvet.. haha :D Såg fett roligt ut! jag har verkligen ögat för dans som tycker det var den bästa delen.. höhö. Men hade kul iaf! :)

Efter baletten gick vi tillbaka till Leanns lägenhet och drack te och pratade. Eller jag drack te och de andra drack vin. De planerade också hur dem skulle kunna få mig ut på krogen.. haha. :D

Vi sa att vi skulle äta middag nästa vecka, hoppas det blir av! :)

Min kväll har varit toppen!


 
- Jag och Tatyana köpte muffins som ser ut som ugglor i pausen. Fett coola ju!



 

- Tatyana! Hon kom utkädd som en kanin.. haha,det är ju haloween så! :D

Fick ingen bra bild på Leann, så antar att det får komma senare! Och fick inte fota baletten.. vågade inte fota i smyg heller.. :)

Nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba kväll. ;)
Puss och godnatt!

28 Oktober

Nu är jag inte ensam i huset längre! Eller.. de åker iväg igen imorgon.. Men de är tillbaka antingen söndag eller måndag. Sen är jag inte ensam på två veckor! :)

Käkat burritos idag, kändes bra. Det är ju torsdag, då SKA man äta Burritos! Dock blev det fel i beställningen så Katie fick inte sin mat hon beställt.. så hon var arg. Och pojkarna var galna, typ alla satt och skrek vid bordet. Inte bråkade, utan bara skrek tll varandra allmänt sådär, som att dem skulle ha sårt att höra varandra en halv meter ifrån. Jag blev helt chockad. Från knäpptyst till skrikigt!

Så kom fram till att det är föör tyst och trist när dem inte är här.. Men vissa dagar föredrar jag det! Det beror väl på humör och sådär. :) Dock är jag väldigt glad att dem kommer hit och stannar en längre period!

På kvällen idag var jag och Sarah på mc donalds och åt glass, mumsen! Jag och sarah träffade ju några killar på min födelsedag om ni kommer ihåg.. Sarah pratade med en av dem, och bestämde att vi ska åka dit. Så.. kanske blir nästa helg. Skulle vara kul, och iochmed att dem bor i Portland äre ju inte direkt långt! skojskoj! :D

Imorgon blir det balett med Leanne och hennes kompisar. Jag får en biljett gratis, en av vänninorna som hade vunnit två biljetter och ger ena till mig! Fett gulligt :D

Puuuuss o godnatt :)

27 Oktober

Tjenixen sa blixten!
rimma inte ens...

Idag var en såndär dag då jag vaknade rastlös.. Tooppen när man inte ska jobba eller behövs någonstans. jag åkte och gymma och sen åkte jag till freeport och kollade på en fin väst. Nu har jag hittat 2 västar jag kan tänka mig att köpa. Ena för tusen svenska och andra för drygt sexhundra svenska.. Kan inte bestämma mig om jag ska sluta vara snåljåp eller om jag ska vara snålis och spara resten.. eller om jag ska skita i att köpa västen överhuvudtaget och faktiskt resa för pengarna istället?! Men jag behöver en väst så.. Dagens I-lands problem.

Jag åkte iallafall och hyrde en film och förberedde mig för en tråkig kväll, men.. det blev den inte! Pratade med Nicklas jätte länge! Eller för mig blidde det inte så sent men för honom blev det kanske lite för sent om man ska jobba dagen efter. Men jag var så glad att få prata med honom, och vi kom fram till väldigt trevliga saker. :)

Sen vid nio tiden så kör en bil upp på uppfarten.. jag höll på att skita på mig. Vem var det som kom? ;s jag typ sprang ner, och när jag kommer ner för trappan så kommer världens biff innanför dörren så jag tänker, om jag tänder lampan kanske de ryggar tillbaka att nån är hemma.. Så jag tänder lampan, men han var redan inne. var på vippen att skrika "vem är du?" (på engelsjka förståss) När jag hör Kurts röst i bakgrunden. Så biffen var Kurts vän som skjussat hem han. Jag hade inte väntat mig att Kurt skulle hem förän på lördag så jag var lite lagom skakis. haha.. :)

Imorgon ska jag jobba, och sen ska barnen sova i detta hus. Wiihoo!
Puss!

26 Oktober

Tja!

Jag fick precis ett mail av en tjej som var på training school nu, som också skulle bo i Camden, Maine! Jag blev jätte glad- en svensk i området, fy tusan vad skönt! Men glädjen bleknade lite när jag sökte på google var Camden låg.. tar en och en halv timme med bil dit, så.. så värst nära vare ju inte! :( Men nu är det iallafall en svensk i samma stat! Eller.. I slutet på veckan är det, det!

Idag har jag jobbat, men det gick sådär löjligt fort att det inte ens känns som jag jobbade.. Hämtade Ben vid skolan, han var så söt i bilen.. Han hade gjort pappersflygplan.. Så han satt och brättade för hur man kunde använda dem i krig och hur det mindre planet platsade i det större osv. han pratade sådär mycket så mn inte orar lyssna.. men helt plöstligt säger han "I reeaally want to go and bowling sometime.. Ive never done that.. But Johaanaaa.. " Så börjar han prata om sina plan igen och krig. haha, jag menar, VAR fick han bowlingen ifrån?! :P

Jag och Ben åkte vi och handlade lite innan vi åkte hem. Det är mysigt at handla med honom. Vi tar en kundvagn som har som en bil på sig, så han sitter och styr med ratten medan jag kör vagnen. Han ville at jag skulle krocka in i allting, och blev jäätte förvånadnär jag med flit körde in i grönsaks disken (inte hårt såklart..) MENdet ska man aldrig göra när man är med ett barn.. Dem vill göra det igen!
Sedan kände jag mig som mamma som jag tyckte var så elak när vi handla nått när vi var yngre. Jag fick ju ingenting.. Och så var det idag också "No, no snickers today.. No we don't need chocolate sause to make hot chocolate.. No, no, noooo." Så slank ner lite gottis bara för jag kände mig så elak. Men det var inget som dem inte brukar få som snacks.

Sen åkte vi hem lekte och kratta lite löv, innan hapkidon. Där vi mötte Adam, och sen hämtade vi Katie och så körde jag alla hem.

På kvällen pratade jag med Nicklas, som fått ett jobb! Är så glad för hans skull! Nu ser framtiden ljusare ut att han ska kunna hälsa på! Wiiooo! :)<3

Nu ska jag nog läsa New Moon lite tror jag. vettetusan vad som händer imorgon, lite segt att vara ledig så mycket som jag är ibland.. men jag ska gymma, och sen tror jag att jag ska satsa på att köpa en svart hood tröja. Behöver en ny väst också.. Men vill ju spara pengar så jag kommer till Washington DC i November!

Puss och kram!

25 Oktober

Nu håller vi alla fingrar och tår och hoppas på det bästa! :)

Idag har varit en sitta hemma och prata med Nicklas dag. När han gick och la sig såg jag på film och Uppdaterade mitt rekord på baketbollen i wii från 18 till 23! Blev stolt över mig själv. :)

Imorgon ska jag jobbelijoobbaaa! Tror jag får träffa barnens morfar då också. Ska bli spännande fått höra att han är en skojig människa. :)

Pusspuss!

24 Oktober

Goddag mina damer och herrar, låt mig presentera *trumvirrvel* - en trööött Johannaaaaa! TRAADAAM!

Idag har jag sett 3 matcher fotboll. Första matchen stod jag och pratade med ett äldre par som precis kommit hem från sin semester i Sverige. Fattar fortfarande inte varför man semestrar i Sverige.. Men iallafall, och andra matchen försökte jag förklara vad poängen med handboll var. Att göra må räckte inte som förklaring. hur förklarar man dåå poängen? haha.. Och tredje matchen frös jag som en liten gris och ville hem till värmen!

Kurt åkte idag så jag och ungarna släppte av han vid flyget. Vi fick även hänga med in i hans privatplan.. jaa det var coolt! Typ 7 säten i hela flyget och de hade en godisskål man fick ta godis av, höhö (a). Ungarna pratade lit med piloten, kul! :)

Sen åkte jag och ungarna och köpte pizza pch spelade wii innan jag lämnade dem hos deras mor igen. Mamma och pappa ringde när vi satt i bilen, svårt att prata svenska när man ska försöka hålla koll på om de bråkar i baksätet på engelska, samtidigt som de skriker att de vill höra på radio, och försöka hålla koll på vägen samtidigt. Resultatet blev väl en rätt osocial Johanna i telefon och lite förvirrad sådär.. men vi får prata snart igen!

På kvällningen var jg med Sarah och Nadine. Vi åt mat, såg på pretty woman och mös! Det var kul och heelt lagom för en söndags kväll. Nu ska jag sova, får se vad morgondagen har att erbjuda, efersom att jag är ledig då!

Pusskalas!

23 Oktober

Tja.

Idag kom Kurt hem, han har inte varit hemma på två veckor så han var helt jätte trött. Han ska åka iväg imorgon igen i en vecka, stackarn. Det såg han inte fram emot. Men har man valt ett jobb som inneär resor så har man. :( Tycker bara det är synd att se besvikelsen i både hans och barnens ögon när han måste åka.

Iallafall pratade jag med honom om att nämna barnens namn, och då sa han att jag skulle komma på egna namn istället. Och fantasin flööda i huvudet på mig! Haha, nej men har beslutat mig för Katie, Adam (mellan) och Ben (Minsta). Amerikanska och bra namn! Nu ska jag bara komma ihåg dem.

Iallafall så hade dem jard sale imorse. Så jag krångla mig ur sängen sådär föör tidigt för att vara en lördags morgon, och så åkte jag hem till Alison. Vi började kånka fram saker och prissatte dem och allt. Och kunderna kom vart efter! Mer poppis att köpa andras skräp här än hemma skulle jag tro! Det fanns 3 saker jag skulle kunna tänka mig att köpa av det som fanns.. tror ni inte dem tre sakerna var kvar när vi la ner också? haha.

Pojkarna tröttna rätt fort på jard sale, så dem sprang iväg. Jag och Katie spelade fotboll ett tag innan vi hjälpte Katies mormor att kratta löv, samtidigt som vi skulle ha koll på om det kom kunder.

På eftermiddagen när Kurt kom hem körde vi "sing it"? typ samma som singstar, största skillnaden var väl att jag inte visste hur man skulle få bort ekot. Så man hörde sig själv jäätte bra och iochmed att ekot kommer efter sångrösten hamna man efter orginalsången och jaa.. Lät helt förskräckligt illa! haha. Men det var kul iallafall!

Nu på kvällen när Ben legat och snugglat med sin far har Katie och Adam varit uppe i mitt rum och lekt med mig. Först kollade vi skvallertidningar, och sen googlade vi på världens längsta människa och världens fetaste människa. vet inte om vi såg bilder på världens festaste men hittade en heemsk bild. Människans lår är typ allt fett jag har på kroppen på ett ställe! Helt gaalet iallafall.

Sen har jag visat bilder på kunga familjen och demblev besvikna, för dem tyckte inte alls att dem var sådär vackra prinsessor och prinsar skulle vara! Och inte hade dem kronorna på sig heller, det ska man ju jämt ha som prinsessa!

Känner att jag är dålig på ta kort, men känns dumt att dra upp kameran jäämt.. Ska ju ändå vara här ett år, datorn kommer nog vara fuull med bilder ändå! :)
Puss o kram!

21 Oktober

Tjingeliing!

Idag när jag hämtade minsta från skolan så hade han gömt sig, som vanligt.. och sen vägra ha åka hem. när jag frågade nått så sa han "Im not telling, im only telling my mum!". Jag blev galeen, och det var då jag funderade på om jag längtar till att få egna barn så att mina barn älskar MIG över allt annat.. eller om jag inte tyckte om barn och kanske skulle tänka i andra banor för mina framtida arbeten..

Men iallafall så bakade vi kakor efter och dagen har varit riktigt mysig. Jag och pojkarna har spelat spel och myst. Jag lagade en jätte god lasange som tydligen var stark.. så jag fick minsan äta den själv. Men det var jag väldigt förberedd på, tycker faktiskt dem var rätt väluppfostrade i deras sätt och fråga efter bröd och humnus istället. Haha! Men jag tyckte iallafall det var kul att laga riktig mat!

Alison kom hem sent på kvällen, så jag fick stoppa alla barnen i sängen. Jag la pojkarna i deras sängar och sen gick jag in och pratade med A-B en stund. varpå mellan pojken kommer in och säger "You should snuggel with us, not with A-B, Mum usually snuggle with us!" haha, känns ju fint att jag var saknad där inne iallafall! Så jag snuggla (svensk översättning? Natta dem? Låg med dem tills dem somna iaf) med dem ett tag innan Alison kom hem!

På kvällen har jag sett beyond borders med Angelina Jolie. Hemsk film, men bra.

Puss och kram, skumbanan!

20 Oktober

Hej!
mamma beättade att ni väntar snökaos hemma.. haha! Jag kan meddela att vi hade frost på rutorna igår, och jag var förvånad! Närmare snö än så har vi inte alls kommit! jag tycker om hösten här, träden har fortfarande mycket färg i sig och det är alltid klartblått! (näästan)

idag var jag inne med bilen på lagning. det låg ju en metallstege på motorvägen förut, och bilen lät skumt efter. Kostnaden kommer bli minst 180 dollar. Om den reperationen inte går vägen kommer det kosta typ 350 dollar.. Kuul.. Tappar man en stege så får man väl se till att någon plockar upp den? Undrar hur många bilar som körde på den..

Jag lagade köttbullar idag! Första gången jag gjorde dem själv, och var helt utan recept. Blev faktiskt mumsigt. Alison och Yammi smaka, och dem tyckte det var jäätte gott! Stolt! :D (Alison är barnens mamma, och Yammi är barnens mormor!)

Sedan har jag varit på bibblan, och lånat filmer, fixat naglarna och gymmat! Nu sittr jag och glor på bend it like beckham, och innan den såg jag friends with money! :)

Rätt händelselös dag ändå, men helt okej :)
Sov sött!

19 Oktober

Oktober har känts låång.. Känns som det ska vara slutet på november nu, men nepp! Mitten på oktober.

Jag längtar tills snön kommer, så jag kan få snöra på mig snowboard skorna och åka upp i skidbackarna! Vinter halvåret kommer gå foort om jag får åka mycket bräda! Ser fram emot det! Ser fram emot att få se hur barnen åker, och ser fram emot deras jul traditioner och allt!

Idag har jag jobbat, spenderade mest tid med minsta pojken! så gull! Ja ska nog höra med Kurt om jag får nömna namnen.. blir ju bara krångligt att hålla på med bokstäver och grejer!

Iaallafall så blev mellan C arg på mig när jag inte ville köpa böcker med honom. det var nån grej så böckerna såldes billigt i skolan, och alla barn fick köpa. Han hade redan varit där tidigare på dagen och jag hade den andra pojken samtidigt, plus att det va dags för middag, så jag sa nej. Jag skulle ju bort efter middagen, så jag tyckte att det blev för tight med tid, ooch så hade han ju varit där innan. Det var nog första gången han blev arg så han grät på mig! Verkligen asförbannad! Tur för honom att hans mamma ville åka med han efter middagen då och köpa böcker!

Jag var på middag hos Leanne på kvällen. Det var mysigt! Var andra där också, alla i olika åldrar typ. Men jag var yngst. tror den äldste var runt 50 säkert.. men jag hade kul iallafall. Eller.. jag sa inte så mycket, men kul att lyssna på dem!
Fredag nästa vecka skulle Leannes rumskamrat ha en balettdans uppvisning, jag tror nog jag ska gå på den! Jag har aldrig sett balett, och nu har jag ju en andledning att gå och se vad jag tycker om det! :) suuper.

Pusss!

Det är tungt att vara ifrån dig, som att gå med en pil i hjärtat. Men vi klarar det!

18 Oktober

hej, idag har jag inte jobbat!
Jag var och skaffade lånekort på bibblan, sen efter det gymmade jag och sen åkte jag och shoppade med Sarah! Jag var på riktigt shoppinghumör och shoppade massa saker jag behövde. Ett par jeans, skärp, linnen, långärmad t-shirt, strumpor och trosor! Nästan allt blev i den otroligt roliga färgen, svart, eftersom hela min garderob är sprängd med olika färger och inget passar ihop.. Inget randigt blev det heller! Har kommt fram till att randigt är snyggt, men framhäver ibland kulan utanpå magen, och det mina vänner det vill vi ju inte! :)

Jag har blivit bjuden på midda imorgon också! Våran Städerska här, Leanne, överraskade mig med att bjuda mig på middag och sa att hon bjudit med några av sina vänner. Den yngsta skulle vara 25, såå jag blir rätt mycket yngst.. men det ska bli kul! Är glad att hon ens tänkte på att bjuda med mig!:)

Nu på kvällen har jag glott klart på Avatar. Den var bra! Vissa delar hade jag sett sen jag såg halva filmen med barnen.. Så satt jag och kollade på foton, och hittade världens finaste bild på älskling som jag ine ens sett förut, fast jag har kollat igenom bilderna förut.. hmm ^o)

Det är så skönt att se foton sen roliga tillfällen hemma, även fast tårarana strömmar ner för kinderna.

Det är inte lätt när det är svårt!



Imorgon ska jag vara hos Alison klockan 7 am.. jippie..
7 timmar kvar! ;o
Puss


17 Oktober

Boston var jätte roligt!

Åkte bussen in igår med Sarah, det var mysigt att ha sällskap på bussen. Vi pratade större delen av färden, och så vipps hade 2 timmar gått! Väl i Boston gick Sarah till sina tyska väninnor, och jag mötte Moa och Elin! Var jätte kul att träffa dem. jag menar, hur stor är slumpen att min rumskompis på trainingschool ska lära känna den enda jag känner i USA som är från hemmaplan?! Var iallafall skit kul att träffa dem bägge två! :)

På kvällen mötte jag Zoe, min värdpappa föreslog att jag kunde sova hos henne, och on gick med på det. Så jag sov i hennes stundentrum som hon delade med en annan. Ibörjan var detlite skumt. Zoe och hennes vänner prtade om gemensamma bekanta som gjorde dittan och dattan. Hade väl inte allt för mycket att tillägga. Men på kvällen drog vi ut på en hookabar (vattenpipa bar) Var faktiskt mysigt! Vi satt och prata och tog kort. Jag hade en trevlig kväll, och tyckte det var kul att se hur en amerikansk student bor!

På morgonen följde Zoe mig till tunnelbanan. Jätte gulligt av henne tycker jag allt!
jag åkte till south station, där jag mötte Lovisa och Camilla!! Vi gick runt och pratade, och åt mat. var myspys att träffa dem igen!

Efter det åkte jag hem med bussen. Sarah som sällskap, men båda satt och sov princip hela resan! väl hemma klädde vi snabbt ut oss, och sen for vi iväg till haloween fest, au pair möte! Det var inte så jätte roligt direkt, men vi ska ut och bowla med några andra aupairer har vi bestämt. Hoppas det blir av! jag vann iallfall utklädningstävlingen! Min LCC's barn var domare, så nadine kom 3a som Hippie, sarah kom 2.a som ängel och jag 1.a som djävul.. Yarmouth tjejerna äääger! ;b

Nu laddar jag in bilder på facebook, sen ska jag sova! Leedig imorgoon! :)

Puss!


15 Oktober

Hej!
idag var jag och Nadine först på ett träningspass, jobbigt men roligt! Ska lätt tillbaka på måndag! :) Om jag inte vill ha sovmorgon då.. Är ledig på måndag förstår ni!

Efter träningspasset åkte jag och Nadine till en bokhandel och köpte en piano bok, och en varsin tyska och svenska bok. (Jag köpte en tyska bok och hon en svenska bok.) Så nu ska jag bli ett tysktalande pianoproffs! Hårda delen är att förstå noterna, men jag tar ett kapitel i taget, så nu kan jag spela årstidssången, bjällerklang och Mary har ett litet lamm! Med accord förståss! (Om jag har boken. :))

Efter det har jag jobbat. Jag och ungarna spelade wii. Jag var GRYM på basketbollen idag! Men ville inte visa hur nöjd jag var för barnen.. man ska inte skryta! :) träffade typ 18/30.. GRYMT för att vara jag! :D

På kvällen kom nadine och sarah en stund, men stannade bara dryga timmen. De kom så sent! :P

IMORGON ÅKER JAG TLL BOSTOOOON! :)
Hoppas på att Moa får ledigt så hon kan möta mig! :)

Pusskalas!

14 Oktober

Idag har jag jobbat hela dagen! Eller började halv ett.. Skönt att sova ut? Nja, jag vaknade åtta endå och var pigg som en mört. Kulkul..

Iallafall har dagen gått fort, sånnadagar gillar vi. Eller sånna dagar när man tänker "förrgår var rolig.. nej föresten, det var förra veckan jag gjorde det där.." veckorna liksom flyger förbi, och snart har jag varit här 2 månader! Bara 10 kvar.

jag dröme en dröm för någon vecka sen att jag var tvungen att åka hem, för att min familj inte ville ha mig här längre. Men resväskan var kvar här.. ;s aja, lite skumt men iallafall, och jag gick där på den dystra grusvägen från stationen som var helt fylld av slask och is. Men tänkte på att jag skullefå träffa Nicklas! Ungefär så är min hemlängtan. Jag längtar inte efter mölnbo, men jag längtar efter Nicklas, och mamma, pappa, och mina bröder och mina vänner! Fast de flesta av mina vänner är inte kvar hemma, och det gör det lite lättare. Jag vet att jg inte missar så mycket på hemmaplan.. Förutom Nicklas förstås. Vi kommer ha MAASSOOR t ta igen när jag kommer hem! Ser fram emot det! :)

Jag pratade med han nu en stund på kvällen, det var jätte mysigt och vi pratade om saker vi varit med om och saker somvar jobbigt. han är brabra alltså! :)

iallafall! Idag har jg flängt runt oh hämtat barn, och på kvällen åt vi middag hemma hos deras mor. :) Ska jobba imorgon också från 15.10- 20.30. Ska bli najs. Se på lördag ska jag till Booostooon! Lite orolig dock att ingen kommer kunna möta mig. Är det inte typiskt att man känner 4 st i Boston och alla har olika planer? Jaja, isåfall hänger jag på sarahs tyska kompisar, och får stå ut med tyska pratet.. :)

Sk sova hos en amerikan sen, i hennes studentlägenhet. Ska bli askul!

Puss och kram bloggen. ska upp tidigit och träna!

(Kommentera gärna vad ni vill veta av min vardag eller kommentera bara nått randoom, roligare att skriva när man får lite respons :D)

13 Oktober

månader med Nicklas idag <3



Jag firade et med popcorn, munkar och hyrd film. Saknades bara en Nicklas..
Jag saknar dig så hemskt mycket! :(

Nu ligger jag med tussen (kaninen) och ska drömma mig bort tills hans varma famn.<3

Godnatt


12 Oktober

Hej.

C var hemma från skolan idag. Vi har haft jätte mysigt! Vi åkte och köpte varm choklad, och sen åkte vi vidare till biblioteket. På bibblan splade vi spel, men hyrde med oss en bok och en byggarbob film hem. Hemma åt vi lunch och såg på byggarbob innan hans simlektion. Direkt efter simlektionen åkte vi till hans Haikido lektion, där vi mötte brorsan hans som också hade lektion. Sen hämtade jag A-B i skolan, och skjussa henne senare till hennes fotbolls träning! Jäätte mysiga barn är det allt! :)

När jag kom hem såg jag att jag fått post. Ett brev av Arvid och svenska skvallertidningar från mamma, blev så glad! Så nu på kvällen har jag srivit brev till Arvid och läst en av tidningarna. Ska nog fortsätta med en till sen! :)

Iallafall på kvälln pratade jag med Nadine och sarah. Sarah kom över rätt fort, medan vi väntade på Nadine så började vi spela wii, plötsligt hörde vi dörren öppnas. Jag gick dit, skrek "halloo?" inget svar.. Hepp? Sen hände de igen, och vi trodde det var Nadine, så vi ringde henne, men inget svar. Då började vi låsa dörrarna.. Sen knackade det på fönstret, paanik. Släppte ut Maggie, som genast började skälla som en galning, jag typ sprang ut, men det var för mörkt för att se något. På vägen in igen ser jag en haloween påse utanför dörren som jag tog med mig in. Var godis och en massa grejer i den. Sen var det en lapp som stod "Busa med dina granna på haloween, fyll en påse med gåvor, och blablabla.." haha. Såg aldrig vilka det var, men guud var rädd jag var. tackar gudarna för att jag inte var ensam i huset! ;o




Nadine kom över sen, vi fortsatte spela wii, and they kicked my butt.. Måste träna!

Puss!

11 Oktober

Godkväll!

Idag har ungarna varit hemma från skolan. Det var någon lång ledig helg. Så kommer ha minsta killen hemma imorgon hela dagen. Han har lite aktiviteter, men ska försöka få med honom till biblioteket eller något innan. Lättare att tvinga med en unge istället för tre.. så nu ska det bli andra bullar!:)

Jag passade ungarna imorse när Kurt jobbade. Vi byggde kuddslott och gräpte ur en pumpa. Till en haloween pumpa.. haha, har pumpan nått speciellt namn? Iallafall! Sen när Kurt jobbat klart, så åkte vi och köpte haloween kostymer. Vi var i 2 olika affärer. Gaaalet mycket saker! Aldrig sett så mycket olika haloween dräkter- för vuxna! Nått som jag störde mig på var att tjejernas dräkter var kortkorta porriga saker, och killarnas var jätte heltäckande, och roliga! Kilarna kund tex var en kyckling eller liknande medans tjejernas kostmer var sexiga sjuksöterskor eller liknade..

A-B köpte en nyckelpiga dräkt. kurt var völ inte allför glad, eftersom det var e vuxen på omslaget och klänningen räckte knappt ner över rumpan på henne! haha.. Men A-B var sååå söt! (klänningen var till knäna på henne!) Var prickig röd klänning, och så fick hon med vingar och antenner. Sedan had hon köpt en nyckelpiga-hink att ha godiset i. haha, uur gullig!

Själv köpte jag djävulshorn, en svans, en tre udd, djävulsstrumpor, smink och ett läder halsband som man fick med.. haha! Känns lite trist att vara djävul. Men ville inte slösa för mycket pengar. Stod först och höll i änglavingar och gloria. Men kom på att ja måste köpa en vit klänning eller nått då. Bara jobbigt. Plus att de är lite för socker sött.. ;p

När vi kom hem, åkte ungarna rätt fort till deras mormor och åt. Jag stannade hemma med Ivy, en tjej som sover över inatt. Min ålder och jätte snäll. Vi spelade wii och pratade lite innan barnen kom hem igen. :) Ivy tipsade om ett ställe p i Portland som är som ett disco typ. Det är från 16-20 år, ingen alkohol tillåten. Men annars är det precis om krogen. Varje vecka är det något speciellt tema, och ja. Lät roligt! Jag får checka in läget är någon gång! :)

Fick värsta ångest attacken nyss.. Kurt sa att han sklle resa iväg under veckorna i 3 veckor, och att Alison skulle ringa när hon behövde mig. Bara det att Alison aldrig behöver hjälp.. Så vara ledig i tre veckor.. medan alla andra jobbar. Nääe, kändes inte riktigt okej! :( Pratademed Kurt och det hade visat sig att han bara behövde vara bort i 2 veckor, och så skulle han be Alison göra ett schema åt mig om hur hon ville att jag skulle jobba. Hoppas hon behöver hjälp, för kommer inte palla sitta osysselsatt i 2 veckor..

Boston i helgen iallafall. Ska förmodligen träffa Moa Janneman från hemma plan. Ska bli sååå roligt! :)

Puss o kram!

Fin va?;P


10 Oktober

10-10-10 idag! Jämt och bra!

Idag sov jag till elva.. så skönt! Efter det gick jag upp och jobbade. Fast ungarna lekte så bra och A-B hade en kompis här som alla barnen tyckte var intressant och sådär. Så jag passade på att tvätta, och vek tvätt för hela familjen, och sen städa jag köket, och städade mitt rum. Sen när kurt kom hem hjälpte han mig att ta upp en sängbotten från källarn och en byrå upp till mitt nya rum. Och sen flyttade jag in alla mina saker i det. Så nu har jag ett rätt stort rum!

 

Ni ser vid fönstret? Man kan sitta där och läsa. Hel mysigt! :)

På kvällen åkte jag till Sarah och spenderade kvällen med henne och Nadine. De lagade en tysk rätt till mig med maassa grönsaker. Riktigt god faktiskt! Så nästa gång ska jag laga nått svenskt till dem. Vegetariskt.. Såå HJÄLP! En svensk, vegeratisk rätt?

Bilder sen kvällen :)



Puss!


9 Oktober



Tjaa

Dagen börja med att väckarklockan ringde, jag stängde av den och somnade om och vaknade en halvtimme senare i panik för jag hade försovit mig.. Great.. tummn upp för den!

Iallafall så skulle A-B på fotbolls tunering, så Kurt var där och kolla på hennes match. Vilket innebar att jag och killarna var själva en stund. Vi spelade först wii, sen gick vi ut och försökte fånga löven som ramlade ner från träden. Ja fångade två, och killarna fångade typ massor! Sysselsättning på HÖG nivå!

Efter det hade mellan pojken match, så vi åkte dit. Jag och C satt och huttrade oss igenom hela matchen. Eller han hade sin mormor och kramas med. Jag huttrade för fullt!

Senare gick jag en höst promenad md sarah. Vädret var jätte fint med klar blå himmel, så när man rörde på sig var heel skönt ute. Vi gick och pratade, tog lite bilder och åt glass. Mysigt!

När jag kom hem, åkte vi och såg en fotbollsmatch av high school tjejer. Innan matchen börja satt alla på läktarn och prata osv, och helt plöstligt ställer sig alla upp och kollar på flaggan som vajade på sin stång på sidan. Och så går nationalsånge igång. jag började nästan garva.. okej om det vait landslaget, men vafan, yarmouth mot south Portland.. Inga störa lag som man behöver spela nationalsånge för direkt. haha! Väldigt seriöst. :P

Kvällen bestod av hemmagjorda hamburgare (som gav mig hicka, barnen tyckte de var askul..) Och sen åkte jag till Sarah och Glodde på TV! :)

Puss




8 Oktober

Hej
idag har varit en helt okej dag. Mått sådär hel dagen, typ haft huvudvär oh varit stel i xlarna på detsättt att jag får en krypande illa mående känsla. Nu skulle man vilja ha mammas massage! Känner inte riktigt att jag vill fråga Kurt om massage..

Iallafall hämtade jag upp C i Portland, han hade vari hos doktorn, och så skulle ag köra honom hem. Vilket leder till att jag litar på GPSn som tar mig käpprätt åt fel håll! Jippie.. Märkte det inte förän 15 minuter senare heller.. Jaja, så kan det gå!

Väl på rätt väg,lämnade jag C i skolan och åkte till gymmet. Efter så åkte jag till bokhandlen och köptee "New moon", så nu blir det läsa, läsa! Jag trodde jag skulle få betala typ 20-30 dollar för boken. Men den kosta bara 12 dollar! Det är ju dryga hundralappen! Är inte det rätt billigt för en så populär bok? jag var nöjd iallafal!

Senare hämta jag C, och de andra barnen kom hem, så lekte med dem ett tag. Efter middagen började jag se Avatar med familjen innan jag och Sarah åkte till varuhuset och köpte lite saker till Kurt, och sedan vidare till Portland. I Portland käka vi och sen åkte vi hem. Meningen var att se bio, men blev så sent. jag böjar jobba 7 imorgon bitti. yaaho! 
puss 

7 Oktober

Hej
Idag har varit en jobbig dag.. Längtat hem som en jag vet inte vad.. Livet här var inte helt och fullt som jag tänkt mig..
Men med en peppande och stöttande Nicklas hjälp så kändes det lite bättre efter en stund.

Idag var det två killar här och installerade in en ny TV (GIIGAANTIISK.. vettefan hur många Tum. Men tänk er en normal size på plattTV, och så gångrar ni den med typ tre.. Jaaa, gigantisk!) Iallafall installerade dem wii och blueray på den också. Så hur jag ska hålla ungarna till 30 minuters "screentime" om dagen vettefan.. I Screentime ingår allt som har en skärm, så tv, dator, ipad, itouch och allt vad det heter är en del av det. Jobbigt när man själv vill slöa framför Tv'n..

Iallafall avslutade vi kvällen för barnen med att dra på oss 3D glasögon, och kolla på en under vattenytan film. Filmen var väl sådär, men det var såå ballt att sitta i vardagsrummt och se en 3D film, så jag uppskatta den verkligen. Jag och A-B trängdes i fotöljen mitt framför Tv'n för att få den bästa bilden! Killarna var lite avundsjuka, höhö.

Föresten började jag prata lite med ena killen som installera TV'n. Visade sig att han bott i Örebro för 2 år sen och pluggat i 3 år, och att han ville flytta tillbaka till Sverige! Han är den första jag tött på som inte bara varit i Sverige typ en vecka på semester. Så det var roligt att prata med honom. Men vågade inte blrja prta Svenska trots att han trodde at han fattade rätt bra. Eftersom jag är så kass på höra dialekter, så skulle bra bli pinsamt för båda när jag bad han repetera vad han sa. haha.. :)

Dagen blev bättre när jag sysselsatt mig, men är trött på att bli lämnad i sticket.

Nu ska jag sova, dag imorgon också! Ser framemot "Movie night" med stor Tv! ;p

6 Oktober

Hej mina damer och herrar.

Idag har jag storhandlat, jag tror det gick bra.. Men det visar sig när man ser om barnen äter maten eller inte.. Längtar inte direkt, till tillfället då de inte äter för att det är fel märke. Jobbiga med USA är att de skämmer bort barnen på annat sätt. Jag menar, som min lille bror, han får nog mer gottis och grejer än vad de här barnen får. Men dem här barnens föräldrar fungerar lite om servitriser.. Alltså servar dem mer än jag skule drömma att göra. Om en tio åring vill ha vatten, får väl tio årinen hämta sitt vatten?! Men nej, här springer föräldrarna, aalltid! Så när jag gör "äcklig mat" så kommer barnen förvänta sig att det finns nått annat att äta. Om jag säger "Ät och se glad ut, det här är det enda du får" Så kommer jag vara huuuur elak som helst (Elakar än jag varit hem miljön) och dem kommer tycka att jag svälter dem!

Så, jag lagar samma rätt hela tiden (Toretelini med tomatsås) Bara för att dem äter det! Och för'ldrarna lagar också samma rätter hela tiden, bara för att dem äter det. Så varierad kost, njaaa.

Nu fick jag ur mig det också!
Har för övrigt varit på gymmet idag, men börjar bli slut i kroppen efter gymmat 5 dagar i rad.. Så borde typ ta en gymfri dag imorgon eller nått. Imorgon kommer det bli fart på kalaset! Jag gillar Torsdagar, det innebär jobbelijobb för mig minsan! :) Ska försöka skaffa mitt social security number imorgon också, så jag kan börja på college! (Ska bara gå två kurser.. Bäst att säg det innn någon tror att jag ska börja heltid på college och flytta hit..)

Jag ska byta rum snart i huset iallafall! Mitt rum är rätt litet, med en trasig säng och så snodde Alison min garderob till sitt nya hus. Så, har kläderna i väskan igen.. Vilkt innebär att kläderna ligger på väskan, och madrassen står mitt på golvet, medan själva sängsbenen och dekorationen ni vet står brevid.. Det ser ut som ett kaaos helt enkelt! Så ska bli najs att få större rum, och mer ordning! Förhoppningsvis får jag en TV också, med DVD. Då ska jag köpa massa filmer, som jag kan glutta på! :)

Nu ska jag läsa min twilight bok, och sen ska jag sova. För imorgon ska jag skjussa ungarna till skolan och sen tillbaka hem och prata med äälskling <3 Vissligen pratar vi rätt ofta, men jag längtar ändå! Saknar honom!

Pusselipuussen.

4 Oktober



MINE!! <3

Jag var och gymma, och sen åkte jag in och skulle byta Nicklas keps.
(som han förövrigt precis såg kort på och älska, är jag inte bäst på köpa kepsar ;)) Men gubben i affärn sa att det skulle vara rätt storlek, så jag hoppas så. Tråkigt att skicka nått han inte kan ha.. Men det löser sig!

Efter skulle jag svänga förbi en snowboard affär och kolla hur mycket jag skulle behöva betala nu, och om jag köpte en närmare i vinter. Visa sig vara 40% nu. Så jag kolla priset och sa att jag skulle återkomma. Killen i affären sa att han inte kunde lova att de var kvar nästa vecka, eftersom det var någon helg. Fatta inget.. Men jag gick iallafall ut till bilen och stanna till.. Varför inte köpa den nu, när det är rea, istället för att vänta tills ean är över och köpa en i panik dagen innan jag behöver den?

Såå, resultatet är där ovan. Finfin me rosa kanter! :) Kosta 2777 kronor. Nicklas kolla upp vad de kostar annars, och det var mot 5000! Så jag är stolt! :)

Sen åkt jag och hyrde film. Kosta ju bara 1 dollar. :)
Blev love happens med jennifer Aniston och killen som spelar han om förlorar halva ansiktet i The dark knight.. :))
Bra film faktiskt!

Imorgon ska jag jobba med några andra barn, är faktiskt nervös! ;o
Pusspuss <3


3 Oktober




Goddag mina vänner!

Idag har jag varit på beachen med Sarah. Vi åkte in till Portland och möttes av haaavet <3 FET nice! Så vi hoppa runt där och hade det mysigt och tog lite kort. Sen var planen att vi skulle åka och äta i Portland, men vi svängde in och kollade lite på en amerikansk fotbolls match, och cheerladies! Men vi fatta inte reglerna, så vi beslöt oss för att åka vidare. Men eftersom att Sarah skulle laga mat, så åkte vi till affärn, där vi köpte mat, sen skjussa jag hem henne. 

Fick höra av en kompis till mig att hon har åkt hem från USA efter en månad.. Hennes hostdad höll på med drogr och var kontrollerande, lät henne inte gå ut, lät henne intebära de kläder hon ville bära, och ljög ihop en hiustoria till hostmamman.. Så hon åkte hem. tycker såå synd om henne! :( Hon var så besviken!  man ställer ju in sig på att vara borta i ett år, blir ju snopet att få åka hem efter 4 veckor. :(

Jaja, tanken var att åka till sarah ikväll, så ska nog leta rätt på en nagel sax innan dess och göra mina tånaglar vackra.. :) nu vet alla det också! :)

PussPuss


2 Oktober

tjenamojseen!

Det första jag fick höra när jag gick ner vid åtta imorse var att A-B inte ville gå på sin träning, så jag behövde inte skjusa henne=  jag hade gått upp tidigt i onödan! Yehoo, inte första gången de där händer. haha.. Jaja, de ändra om planerna iaf, så jag var hemma med A-B och lill C medan mellan C och Kurt var på fotbollsmatch.

Lill C har fått något ryck att jag inte duger till nått.. Så har inte fått hjälpa han med nått på hela dagen, inte ens borsta hans hår.. Sen när jag sa att hn och hans syster fick ta en brownie om de vill sa han "at first i thought you were the worst aupair ever.. but now you are the best!" Errhhmm.. Tack.. eller? :s De tycker om mig när de får brownies iallafall.. -.- Nej men hans tycka om mig humör går upp och ner verkligen. Så hoppas han stannar på tycka om mig stadiet snart!

 Iallafall åkte vi iväg, lämnade lill C på ett kalas, och sen åkte jag, Kurt och resterande barn och åt på restaurang. Jag beställde en macka som visade sig vara typ mega stor med kalkon och advokado! Urmums! Eftersom den var så stor, och eftersom vi var på restaurang åt jag med kniv och gaffel varpå Kurt konstaterar att det var ett intressant sätt att äta en macka på.. hahah! Jag tänker fortsätta äta gigantiska mackor med kniv och gaffel om jag vill attdet ska se någolunda snyggt ut när jag äter.. De kommer tacka mig senare, även om det er kul ut nu. ;p

Ungarna hade "playdate" idag. (De hade kompisar här), dessa kompisar är meningen att jag ska hjälpa till att hämta från skolan ibland och så. så på Tosdag ska jag hjälpa deras familj att köra barnen till portland på någon slags lektion, karate vare nog. Ska bli intressant. Känner inte barnen och hittar inte i Portland.. Tummen upp för det! Men känns bra att få som en etra sysselsättning då jag är själv  huset till Onsdag kväll.. (Sen kommer ungarna vara här i en vecka! :)) grejen var bara att kompisarnas första syn av mig var en irriterad Johanna, som körde 5 barn i bilen samtidigt, ensam vuxen och ingen av barnen lyssna på mig. de lekte med stolarna och så ställde de sig upp innan jag parkerat, vilket ledde till tvärnit och fräsningar som "SIT DOWN!" Hoppas de inte blidde rädda för mig.. :)

Åkte iallafall till Sarah på kvällen, vi satt och pratade, och bestämde att vi ska åka till stranden imorgon om fint väder och äta ben & jerrys! Innan dess ska jag väl försöka gå på gymmet tror jag!

Puss på er där hemma.
<3

1 Oktober

Gosh det är redan oktober! Känns som jag precs tog studenten, och det var ändå i början av Juni! Tiden har svingat på så fort. Kanske för att jag njöt så mycket av sommarn, så blev det höst med en gång!

Idag har det varit höst, på riktigt! Spö regnat heela dagen, lite lagom segt sådär, men jag och barnen har roat oss!

När jag gymmat klart imorse åkte jag och hämta unga C vid skolan, och vi bestämde oss för att baka kakor! Faast.. fatta ingenting av receptet, så vi åkte till Hannaford (Mataffärn) och köpte färdigmix på brownies! (Tog för övrigt åt mig hela äran för receptet och sa att det var svenskt.. haha.. Ssssh!)

Efter det spelade jag och C memory. han hittade ett i en tidnng som vi klippte ut. Det var typ pumpor som hade olika mönster i sig.. haha, längtar faktiskt till haloween, det är sjukt mycket grejer runt den redan! De tog upp ett stoort skelett huvud från källarn, som pratar och skrattar.. Asläbbig! Kul att den kommer hänga på väggen när det är mörkt ute och prata. Kommer kissa på mig, lätt skrämd som jag är..

Efte ett tag kom A-B hem, sådär lagom til brownisarna, och hon hade en tidning med sig, där hon sålde massa olika tidingar. Så ju mer hon säljer, ju bättre priser får hon. Så känner mig tvugnen att köpa en prenumination. Köper ju ändå skvaller tidningar i affärn, så kan lika gärna prenuminera. vet inte vilken som är bäst dock!

A-B åkte till en vän senare, och mellan C kom hem.. Jobbigt att pojkarna börjar på samma bokstav.. aja, iallafall! Jag och pojkarna gick ner i källaren, och när vi kom ner rota de fram sina leksaker, och börja leka stilla och fridfullt tänkte jag säga.. stilla vettetusan, sprang runt typ haha..men iallafall så slocka lampan i några sekunder, och sen starta den. "what did you do?" fråge mig "Noothing!" Tro ni inte radion börjar spela på högsta nivå på övervåningen? Jag hatar källare och så börjar de där, jag vägra vara kvar därnere! Så jag tog med pojkarna upp och försöte få in i deras huvud att det var strömavbrott. en de digitala klockorna funka och varför skulle radion ha hoppat igång? Usch, scaary! Visa sig att jag hade haft rätt, och Kurt inte visste varför det var så, utan att det hänt förut. Vi hade väl bra otur att vara i källaren. :P

På kvällen blev det pizza, sen film om sjöjungfruar. Efter det låg jag och A-B och prata en stund. Söt flicka det där! :)

 yaaammi!
 Bus dags!

Puss

RSS 2.0