5 Juli

Igår var det 4th of July! Naationaldagen. Tjoho!

Jag och brudarna åkte hem till Mike och hade middag med han och några andra killar. Vilket var riktigt mysigt!
De hade gjort 2 olika pasta rätter, (Såklart.. amerikanare äter fan inget annat än pasta!) Men, det var riktigt gott faktiskt. :) Så hade dem dukat ut papptallrikar med amerikanska flaggan på och grejer. Var mysigt!
Vi brudar tog md oss en kaka som hade amerikanska flaggan på också, så det var mycket amerikanskt!

Senare på kvällen åkte vi och skulle kolla på fyrverkerier. Planen var att åka till en stand, bara det att direkt när vi svängde av motorvägen, alltså, typ 20 meter senare så var det parkerade bilar överallt. Såå, vi gjorde likadant, parkera bilen på sidan och kollade därifrån. Var tjoooockt med människor, där vi stod. Tänk då hur mycket det måste ha vart på själva stället där det var meningen att man skulle stå.. Ujujuj. N¨n sa att det var ca 20 000 människor som kolla på fyrverkerierna. helt galet!

nej men jag hade en kalasbra kväll!



förövrigt var det aasmysigt att ha rebecka här! Hon är en braaa tjej. Vi babbla på massor hela helgen. På fredagen var vi och spela biljard m,ed massa, vilket var skooj! Sen på lördagen åkte vi till old port portland, där vi hitta en skandinavisk affär med maarabou, bilar, nyyponsoppa, turkisk peppar... you naaame it! jag och rebecka va helt lyyriska. hahaha :D var en fiin helg!

 -ren lycka

Nu ska jag på bio, därför är inlägget kortfattat, see yaaaa

Kommentarer
Postat av: mamma

Vad kul att du hade en bra 4th July, Kram!

2011-07-07 @ 08:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0